Logo Jabadoo

Babyopvang in Groningen  

Heeft u recentelijk een baby gekregen of bent u in verwachting? Dan bent u op zoek naar een goede opvang voor uw baby. U wilt uw baby natuurlijk op een veilige en vertrouwde plek achter kunnen laten. De babyopvang van Jabadoo Groningen is daarvoor de juiste plek. Bij ons kunt u terecht voor de opvang van uw kindje.  

De groepen bij onze babyopvang in Groningen 

Bij Jabadoo Babyopvang vlakbij Groningen kan uw baby terecht. We hebben twee aparte groepen voor de allerkleinsten: De Dino en Hoppy. Deze twee groepen bestaan uit baby's van 0 tot ongeveer 1,5 jaar. Doordat wij werken met horizontale groepen worden de kinderen altijd op leeftijd ingedeeld. Door deze indeling gaat uw baby om met baby's van dezelfde leeftijd en in dezelfde ontwikkelingsfase.  

Waarom onze babyopvang?  

Bij Jabadoo Kinderopvang in Groningen zorgen we voor rust op de dagopvang. Onze dagopvang is schoon, gestructureerd en rustig. Er zijn geen wisselingen halverwege de dag wat zorgt voor rust in de groepen. Daarnaast wordt uw baby bij ons goed verzorgd. Voor de kleinsten is er flesvoeding, fruit en potjes groente en fruit in huis. Onze babyopvang in Groningen regelt daarnaast ook de luiers en voor de kleine ongelukjes hebben we ook reservekleertjes.  

Voor uw baby houden we het ritme van thuis aan. Dit geldt voor kinderen tot 1 jaar. Zo blijft de regelmaat van uw thuis ook op de opvang behouden.  

De locatie van onze babyopvang 

De babyopvang van Jabadoo ligt aan de rand van Groningen. Dankzij onze ligging aan de ring bij Hoogkerk is de opvang gemakkelijk te bereiken. Dus bent u op zoek naar een goede babyopvang vlakbij Groningen? Dan bent u bij ons op de juiste plek.  

 

Hebt u nog vragen over onze babyopvang? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen of vraag een rondleiding aan! We snappen als geen ander dat u graag kennis wilt maken met het team en de babyopvang in Groningen wilt zien. Tijdens deze rondleiding laten we u zien waar Jabadoo Groningen voor staat en kunt u de sfeer proeven. De rondleidingen zijn geheel vrijblijvend.  

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl