Logo Jabadoo

Kinderopvang Jabadoo voor uw buitenschoolse opvang in Hoogkerk

Een fijne sfeer bij onze buitenschoolse opvang in Groningen

Bij onze buitenschoolse opvang in Hoogkerk, Groningen is het ook erg belangrijk dat uw kind het ook erg leuk vindt. “Jabadoo” is iets wat uw kind zou kunnen roepen als hij vanuit school hierheen kan. veel van de kinderen in onze buitenschoolse opvang zeggen dat ze het hier heel leuk hebben.

Ook buitenschoolse opvang in Hoogkerk

Uw kind kan ook bij onze buitenschoolse opvang terecht wanneer hij naar een basisscholen in Hoogkerk of Eelderwolde gaat. Hieronder vallen de scholen:

Uw kinderen worden opgehaald door onze begeleiders vanuit school in een busje of in de stint. Wij zorgen hierdoor voor een veilig gevoel voor uw kind. Ook vinden wij het fijn om deze controle zelf te hebben in onze buitenschoolse opvang in Hoogkerk, Groningen.

Programma bij onze buitenschoolse opvang in Hoogkerk

Allereerst gaan we met alle kinderen om tafel zitten om te bespreken wat zij de dag gedaan hebben. Daarna mogen de kinderen gaan spelen, ook zijn er vaak verschillende activiteiten bij onze buitenschoolse opvang. Het is niet verplicht voor uw kinderen om hieraan mee te doen, na een lange schooldag vinden wij het niet nodig dat uw kind nog meer moet doen. Het is tijd voor ontspanning.

Buitenschoolse opvang het hele jaar geopend

In de vakanties is onze buitenschoolse opvang ook geopend. Natuurlijk erg makkelijk, aangezien u niet de hele zomervakantie vrij hebt. Wij zorgen voor variatie aan activiteiten en uitjes. Voor elke vakantie wordt er een vakantieplanning gemaakt waar in staat wanneer er wat gaat gebeuren.

Afspraak maken met onze buitenschoolse opvang?

Wanneer u uw kind wilt aanmelden voor de buitenschoolse opvang snappen wij dat u eerst wilt kijken bij onze BSO. Maak daarom een afspraak voor een rondleiding bij onze BSO. Dit kunt u doen door te bellen of het formulier in te vullen. 

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl