Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen 
Dino050 5200911
Hoppy050 5200912
Dreumesgroepen 
Pebbles050 5200913
Bambam050 5200914
Peutergroepen 
Betty050 5200915
Barney050 5200916
Buitenschoolse opvang 
Flintstones050 5200917
Rubbles050 5200917

 

Privacystatement

BSO in Groningen bij Jabadoo kinderopvang

Op zoek naar een leuke en goede buitenschoolse opvang (BSO) in Groningen? Bij Jabadoo Kinderopvang vindt u de leukste BSO voor uw kind. Dankzij de liefdevolle en professionele leiding krijgt uw kind de kans zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Ieder kind krijgt bij ons dan ook de aandacht die hij of zij verdient. Uw kind krijgt bij ons de kans zich te ontwikkelen, vriendjes te maken en plezier te hebben.

Een vertrouwd gevoel bij de buitenschoolse opvang van Jabadoo Groningen

Uw kind kan terecht bij onze buitenschoolse opvang als hij naar één van de drie basisscholen in het Groningse Hoogkerk gaat of naar één van de twee scholen in het Groningse Eelderwolde. Deze scholen zijn: OBS De Ploeg, CBS Anne Frankschool, GBS de Rehoboth, CBS De Rietzanger en OBS Ter Borch. Wij halen of brengen uw kind in onze eigen bussen, die altijd door een van onze medewerkers wordt bestuurd. Dat vinden wij veilig en het geeft uw kind een vertrouwd gevoel. Een beetje als thuis, maar dan met heel veel vriendjes.

Zit uw kind op een andere school in de regio? Dan is hij of zij in de schoolvakanties bij ons van harte welkom bij onze BSO gelegen aan de ring van Groningen.

Waarom BSO bij Jabadoo Kinderopvang Groningen?

Een juist kinderdagverblijf is erg belangrijk voor uw kind. Bij Jabadoo Kinderopvang bent u verzekerd van kinderopvang van kwaliteit. Bij Jabadoo Kinderopvang in Groningen leren wij de kinderen met andere kinderen om te gaan. Wij werken in kleinere teams, waardoor de lijnen altijd kort zijn. 

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien voordat u uw kind aanmeld bij ons. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. We ontvangen u graag! 

Lees meer

 

 

Wat heeft onze buitenschoolse opvang in Groningen te bieden?

Voorschoolse en naschoolse opvang in Groningen

Als uw kind na school binnenkomt bij de Flintstones (4+) of de Rubbles (7+), gaat het voor het spelen met ons allemaal rustig aan tafel zitten. Dan krijgt iedereen de kans te vertellen wat hij die dag heeft beleefd.

Naast de naschoolse opvang bieden we ook vóórschoolse opvang bij onze BSO in Groningen. Zo zijn we dus echt een 'buitenschoolse opvang'. De kinderen zijn welkom vanaf 7.15 uur. Onze pedagogisch medewerkers zullen er voor zorgen dat de kinderen op de voorschoolse opvang nog even rustig kunnen spelen voordat ze naar school gaan. We zorgen er voor dat de kinderen veilig en op tijd in de klas gebracht worden.

Activiteiten en uitstapjes van de BSO Groningen

In de vakanties is de buitenschoolse opvang in Groningen de hele dag geopend. We zorgen er voor dat er een gevarieerd aanbod van activiteiten is en organiseren regelmatig uitstapjes. Met zijn vriendjes mag uw kind meedoen aan alle leuke activiteiten en uitjes die wij organiseren, maar dat hoeft hij natuurlijk niet. Voor elke schoolvakantie maken de leidsters een vakantieplanning met verschillende activiteiten voor de beide leeftijdsgroepen.

Elk kind krijgt een eigen mentor. Deze mentor is het aanspreek punt voor het kind en zijn ouders. Kinderen en ouders kunnen overigens bij alle pedagogisch medewerkers van de buitenschoolse opvang terecht als de mentor afwezig is.

Zwemlessen gefaciliteerd door BSO Jabadoo Groningen

Wij hebben een samenwerking met zwemschool Oostwold. Naast dat wij peuterzwemles geven, regelen wij op vrijdagmiddag het vervoer en de begeleiding omtrent de zwemles. Ook krijgt jullie kind korting op de zwemlessen bij Zwemschool Oostwold. Bent u benieuwd naar wat onze buitenschoolse opvang in Groningen uw kind te bieden heeft? Neem contact met ons op of maak een afspraak om een kijkje te nemen. Ook kunt u alvast enkele foto's bekijken op deze website. 

De BSO van Groningen

Bij Jabadoo is de buitenschoolse opvang van hoge kwaliteit. Wij zijn de BSO van Groningen. Bij ons staat een vertrouwd gevoel en de persoonlijke ontwikkeling van uw kind op een speelse manier voorop. Onze BSO in Groningen werkt volgens het TINK-principe (taal- en interactievaardigheden). Het is onderzocht en bewezen dat deze werkwijze bijdraagt aan de hersenenontwikkeling van kinderen. 

Wat kost buitenschoolse opvang (BSO) in Groningen? 

Benieuwd naar de kosten van de buitenschoolse opvang en vakantie-opvang bij Jabadoo Kinderopvang Groningen? Klik op onderstaande knop om de tarieven te bekijken, hiermee kunt u eenvoudig uw netto BSO kosten berekenen.

Tarieven bekijken

Maak kennis met Jabadoo Kinderopvang | BSO Groningen

Benieuwd geworden of had u meer willen weten over onze BSO in Groningen? Maak snel kennis met Jabadoo Kinderopvang door een vrijblijvende rondleiding aan te vragen. Op die manier kunnen we rustig met u kennismaken en krijgen u en uw kind alvast een indruk van hoe het er in onze kinderopvang aan toe gaat. Erg belangrijk, want u kind zal natuurlijk een groot deel van zijn week bij ons doorbrengen. Vraag hieronder uw rondleiding aan!

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

Inloggen Ouders

brancheorganisatie

Jabadoo Kinderopvang

Beoordeling door klanten: 9,5 / 10 - 70 beoordelingen

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Jabadoo Buitenschoolse opvang