Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen  
Dino 050 5200911
Hoppy 050 5200912
Dreumesgroepen  
Pebbles 050 5200913
Bambam 050 5200914
Peutergroepen  
Betty 050 5200915
Barney 050 5200916
Buitenschoolse opvang  
Flintstones 050 5200917
Rubbles 050 5200917

 

Privacystatement

BSO in Groningen bij Jabadoo kinderopvang

"Jabadoo" is wat uw kind zou kunnen roepen als hij vanuit school op de BSO van Jabadoo Kinderopvang komt. Wat hij daarmee zegt, is dat hij er zin in heeft. Veel van onze kinderen zeggen ons namelijk dat zij het hier heel leuk hebben. Bekijk hier wat onze buitenschoolse opvang in Groningen te bieden heeft.

Een vertrouwd gevoel bij de buitenschoolse opvang van Jabadoo Groningen

Uw kind kan terecht bij onze buitenschoolse opvang als hij naar één van de drie basisscholen in het Groningse Hoogkerk gaat of naar één van de twee scholen in het Groningse Eelderwolde. Deze scholen zijn: OBS De Ploeg, CBS Anne Frankschool, GBS de Rehoboth, CBS De Rietzanger en OBS Ter Borch. Wij halen of brengen uw kind in onze eigen bussen, die altijd door een van onze medewerkers wordt bestuurd. Dat vinden wij veilig en het geeft uw kind een vertrouwd gevoel. Een beetje als thuis, maar dan met heel veel vriendjes.

Zit uw kind op een andere school in de regio? Dan is hij of zij in de schoolvakanties bij ons van harte welkom bij onze BSO gelegen aan de ring van Groningen.

Wat heeft onze buitenschoolse opvang in Groningen te bieden?

Voorschoolse en naschoolse opvang in Groningen

Als uw kind na school binnenkomt bij de Flintstones (4+) of de Rubbles (7+), gaat het voor het spelen met ons allemaal rustig aan tafel zitten. Dan krijgt iedereen de kans te vertellen wat hij die dag heeft beleefd.

Naast de naschoolse opvang bieden we ook vóórschoolse opvang bij onze BSO in Groningen. Zo zijn we dus echt een 'buitenschoolse opvang'. De kinderen zijn welkom vanaf 7.15 uur. Onze pedagogisch medewerkers zullen er voor zorgen dat de kinderen nog even rustig kunnen spelen voordat ze naar school gaan. We zorgen er voor dat de kinderen veilig en op tijd in de klas gebracht worden.

Activiteiten en uitstapjes van de BSO Groningen

In de vakanties is de buitenschoolse opvang in Groningen de hele dag geopend. We zorgen er voor dat er een gevarieerd aanbod van activiteiten is en organiseren regelmatig uitstapjes. Met zijn vriendjes mag uw kind meedoen aan alle leuke activiteiten en uitjes die wij organiseren, maar dat hoeft hij natuurlijk niet. Voor elke schoolvakantie maken de leidsters een vakantieplanning met verschillende activiteiten voor de beide leeftijdsgroepen.

Elk kind krijgt een eigen mentor. Deze mentor is het aanspreek punt voor het kind en zijn ouders. Kinderen en ouders kunnen overigens bij alle pedagogisch medewerkers van de buitenschoolse opvang terecht als de mentor afwezig is.

Zwemlessen gefaciliteerd door BSO Jabadoo

Wij hebben een samenwerking met zwemschool Oostwold. Naast dat wij peuterzwemles geven, regelen wij op vrijdagmiddag het vervoer en de begeleiding omtrent de zwemles. Ook krijgt jullie kind korting op de zwemlessen bij Zwemschool Oostwold. Bent u benieuwd naar wat onze buitenschoolse opvang in Groningen uw kind te bieden heeft? Neem contact met ons op of maak een afspraak om een kijkje te nemen. Ook kunt u alvast enkele foto's bekijken op deze website. 

BSO kosten bij Jabadoo

Benieuwd naar de kosten van de buitenschoolse opvang en vakantie-opvang bij Jabadoo Kinderopvang Groningen? Klik op onderstaande knop om de tarieven te bekijken, hiermee kunt u eenvoudig uw  netto BSO kosten berekenen.

Tarieven bekijken

 

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

Inloggen Ouders

brancheorganisatie

Jabadoo Kinderopvang

Beoordeling door klanten: 9,5 / 10 - 70 beoordelingen

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Jabadoo Buitenschoolse opvang