Logo Jabadoo

BSO in Groningen bij Kinderopvang Zien, locatie Jabadoo

Op zoek naar een leuke en goede buitenschoolse opvang of BSO in Groningen? Bij Jabadoo Kinderopvang vindt u de leukste BSO voor uw kind. Dankzij de liefdevolle en professionele leiding krijgt uw kind de kans zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Ieder kind krijgt bij ons dan ook de aandacht die hij of zij verdient. Uw kind krijgt bij ons de kans zich te ontwikkelen, vriendjes te maken en plezier te hebben.

Waarom BSO bij Kinderopvang Zien, locatie Jabadoo?

Buitenschoolse opvang betekent dat kinderen een gedeelte van hun vrije tijd bij ons doorbrengen. Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen na een schooldag, of juist daarvoor, het gevoel hebben vrij te zijn. Ieder kind behoort zich prettig te voelen binnen onze kinderopvang en de pedagogisch medewerkers dragen daar zorg voor.

Waarom u nog meer kiest voor Jabadoo Kinderopvang:

Elk kind krijgt een eigen mentor. Deze mentor is het aanspreek punt voor het kind en zijn ouders. Kinderen en ouders kunnen overigens bij alle pedagogisch medewerkers van de buitenschoolse opvang terecht als de mentor afwezig is.

Wij begrijpen als geen ander dat u graag kennis wilt maken met ons team en onze BSO in Groningen wilt zien voordat u uw kind aanmeldt bij ons. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. We ontvangen u graag! 

Lees meer

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Spelende baby's

Een vertrouwd gevoel bij de buitenschoolse opvang van kinderopvang Zien, locatie Jabadoo in Groningen

Uw kind kan terecht bij onze buitenschoolse opvang als hij of zij naar één van de drie basisscholen in het Groningse Hoogkerk gaat of naar één van de twee scholen in het Groningse Eelderwolde. Deze scholen zijn: OBS De Ploeg, CBS Anne Frankschool, GBS de Rehoboth, CBS De Rietzanger en OBS Ter Borch. Wij halen of brengen uw kind in onze eigen bussen, die altijd door een van onze medewerkers wordt bestuurd. Dat vinden wij veilig en het geeft uw kind een vertrouwd gevoel. Een beetje als thuis, maar dan met heel veel vriendjes.

Zit uw kind op een andere school in de regio? Dan is hij of zij in de schoolvakanties bij ons van harte welkom bij onze BSO gelegen aan de ring van Groningen.

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 

Wat heeft onze buitenschoolse opvang in Groningen te bieden?

Voorschoolse en naschoolse opvang in Groningen

Als uw kind na school binnenkomt bij de Flintstones (4+) of de Rubbles (7+), gaat het voor het spelen met ons allemaal rustig aan tafel zitten. Dan krijgt iedereen de kans te vertellen wat hij die dag heeft beleefd.

Naast de naschoolse opvang bieden we ook vóórschoolse opvang bij onze BSO in Groningen. Zo zijn we dus echt een 'buitenschoolse opvang'. De kinderen zijn welkom tussen 7.15 uur en 8.30 uur. Onze pedagogisch medewerkers zullen ervoor zorgen dat de kinderen op de voorschoolse opvang nog even rustig kunnen spelen voordat ze naar school gaan. We gaan ervan uit dat de kinderen thuis al ontbeten hebben. We zorgen er daarna voor dat de kinderen veilig en op tijd in de klas gebracht worden.

Bij Jabadoo hebben we twee BSO-groepen. In de Flintstones spelen kinderen van 4 jaar en ouder en in de Rubbles kinderen van 7 jaar en ouder.

Uitstekende verzorging

Op de BSO verzorgen wij zelf het eten en drinken voor de kinderen. Zo bieden we de kinderen zuiveldrank of melk bij het broodje tussen de middag. We bieden ook vers fruit aan met daarbij water of thee. Tevens krijgen de kinderen ‘s middags een koekje o.i.d. Op de Rubbles is er rond 16.30 nog een crackermoment. In de vakanties hebben we ook nog andere tussendoortjes. We laten ons wat voeding betreft leiden door Het Voedingscentrum.

Activiteiten en uitstapjes van de BSO Groningen

In de vakanties is onze BSO in Groningen de hele dag geopend. We zorgen ervoor dat er een gevarieerd aanbod van activiteiten is en organiseren regelmatig uitstapjes. Met zijn of haar vriendjes mag uw kind meedoen aan alle leuke buitenactiviteiten, sportactiviteiten en uitjes die wij organiseren, maar dat hoeft natuurlijk niet. Voor elke schoolvakantie maken de pedagogisch medewerkers een vakantieplanning met verschillende activiteiten voor de beide leeftijdsgroepen.

Zwemlessen gefaciliteerd door BSO Jabadoo Groningen

Wij hebben een samenwerking met zwemschool Oostwold. Naast dat wij peuterzwemles geven, regelen wij op vrijdagmiddag het vervoer en de begeleiding omtrent de zwemles. Ook krijgt jullie kind korting op de zwemlessen bij Zwemschool Oostwold. Bent u benieuwd naar wat onze buitenschoolse opvang in Groningen uw kind te bieden heeft? Neem contact met ons op of maak een afspraak om een kijkje te nemen. 

Wat kost BSO in Groningen? 

De kosten van BSO zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal weken buitenschoolse opvang dat u voor uw kind wenst. Ook komt u wellicht in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

Benieuwd naar de kosten van de buitenschoolse opvang en vakantie-opvang bij Jabadoo Kinderopvang Groningen? Klik op onderstaande knop om de tarieven te bekijken, hiermee kunt u eenvoudig uw netto BSO kosten berekenen.

Tarieven bekijken

Mail: jabadoo@wijzienjou.nl

De BSO van Groningen

Bij Jabadoo is de buitenschoolse opvang van hoge kwaliteit. Wij zijn dé BSO van Groningen. Bij ons staat een vertrouwd gevoel voorop, net als de persoonlijke ontwikkeling van uw kind.

De kinderen hebben veel vrije tijd en kunnen vrij spelen met al ons speelgoed. Uiteraard organiseren we ook talloze leuke buiten- en knutselactiviteiten en spelen we graag samen een spelletje.

Kinderopvang