Logo Jabadoo

Buitenschoolse opvang Eelderwolde

Bent u in Eelderwolde op zoek naar een leuke buitenschoolse opvang voor uw kind? Bij Jabadoo kinderopvang bent u dan aan het juiste adres. Wij horen vaak dat kinderen hier met veel plezier komen. Uw zoon of dochter kan terecht bij onze buitenschoolse opvang wanneer hij/zij op één van de twee basisscholen in Eelderwolde zit of op één van de drie basisscholen in Hoogkerk zit. De desbetreffende scholen zijn: CBS De Rietzanger, OBS Ter Borch, OBS De Ploeg, CBS Anne Frankschool en GBS de Rehoboth. We halen uw kind met onze eigen bussen op, die bestuurd worden door onze eigen medewerkers. Dit is wel zo veilig en vertrouwd.

Voor- en naschoolse opvang nabij Eelderwolde

De kinderen van de buitenschoolse opvang zijn ingedeeld in verschillende groepen, gerangschikt op leeftijd. Bij de Flintstones zitten de kinderen van 4 jaar tot 7 jaar. Wanneer uw kind 7 jaar of ouder is, wordt hij/zij ingedeeld bij de Rubbles. Deze indeling wordt door de kinderen als positief en gezellig ervaren. Veel kinderen sluiten hier dan ook vriendschappen voor het leven.

Wanneer de kinderen uit school bij ons komen, gaan we eerst rustig met z’n allen aan tafel zitten. Door de huiselijke sfeer voelt uw kind zich gelijk thuis bij ons. Daarnaast is het erg gezellig om even met elkaar samen te zitten en zo krijgt ieder kind de mogelijkheid te vertellen wat hij/zij die dag heeft gedaan. Daarna is er tijd om met elkaar te spelen of om deel te nemen aan een van de leuke activiteiten of uitjes die wij organiseren. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Naast naschoolse opvang bieden wij ook voorschoolse opvang bij Jabadoo kinderopvang, nabij de Groningse wijk Eelderwolde. De kinderen zijn bij onze voorschoolse opvang welkom vanaf 7:15 uur. Voordat uw kind naar school gaat, kan hij/zij nog even spelen met de speelvriendjes, waarna de kinderen door onze professionele medewerkers naar school worden gebracht. U kunt ervan uitgaan dat dit veilig gebeurt en dat uw kind op tijd op school is.

Activiteiten en uitstapjes bij Jabadoo

Ook in de vakanties is uw zoon of dochter van harte welkom bij de buitenschoolse opvang van Jabadoo kinderopvang, gelegen nabij de wijk Eelderwolde. Onze medewerkers maken voor elke schoolvakantie een vakantieplanning. Wij hebben een gevarieerd aanbod van activiteiten en organiseren regelmatig leuke uitstapjes voor beide groepen. Ook werken wij samen met zwemschool Oostwold. Dit betekent dat uw kind korting krijgt op zwemlessen bij deze zwemschool. Naast de peuterzwemles, organiseren wij op vrijdagmiddag vervoer en begeleiding voor de zwemles bij zwemschool Oostwold. Uw kind zal zich bij ons niet vervelen!

Kom eens bij ons langs voor een rondleiding

Jabadoo kinderopvang is gelegen aan de ringweg van Groningen in de wijk De Kring, nabij Eelderwolde en Hoogkerk-Zuid. De ligging van onze BSO is erg gunstig vanuit het woon-werkverkeer perspectief. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben en wilt u een keer sfeerproeven bij ons? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een rondleiding bij de leukste BSO van Groningen. U en uw kind zijn bij ons van harte welkom.

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl