Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen 
Dino050 5200911
Hoppy050 5200912
Dreumesgroepen 
Pebbles050 5200913
Bambam050 5200914
Peutergroepen 
Betty050 5200915
Barney050 5200916
Buitenschoolse opvang 
Flintstones050 5200917
Rubbles050 5200917

 

Privacystatement

Buitenschoolse opvang Eelderwolde

Bent u in Eelderwolde op zoek naar een leuke buitenschoolse opvang voor uw kind? Bij Jabadoo kinderopvang bent u dan aan het juiste adres. Wij horen vaak dat kinderen hier met veel plezier komen. Uw zoon of dochter kan terecht bij onze buitenschoolse opvang wanneer hij/zij op één van de twee basisscholen in Eelderwolde zit of op één van de drie basisscholen in Hoogkerk zit. De desbetreffende scholen zijn: CBS De Rietzanger, OBS Ter Borch, OBS De Ploeg, CBS Anne Frankschool en GBS de Rehoboth. We halen uw kind met onze eigen bussen op, die bestuurd worden door onze eigen medewerkers. Dit is wel zo veilig en vertrouwd.

Voor- en naschoolse opvang nabij Eelderwolde

De kinderen van de buitenschoolse opvang zijn ingedeeld in verschillende groepen, gerangschikt op leeftijd. Bij de Flintstones zitten de kinderen van 4 jaar tot 7 jaar. Wanneer uw kind 7 jaar of ouder is, wordt hij/zij ingedeeld bij de Rubbles. Deze indeling wordt door de kinderen als positief en gezellig ervaren. Veel kinderen sluiten hier dan ook vriendschappen voor het leven.

Wanneer de kinderen uit school bij ons komen, gaan we eerst rustig met z’n allen aan tafel zitten. Door de huiselijke sfeer voelt uw kind zich gelijk thuis bij ons. Daarnaast is het erg gezellig om even met elkaar samen te zitten en zo krijgt ieder kind de mogelijkheid te vertellen wat hij/zij die dag heeft gedaan. Daarna is er tijd om met elkaar te spelen of om deel te nemen aan een van de leuke activiteiten of uitjes die wij organiseren. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Naast naschoolse opvang bieden wij ook voorschoolse opvang bij Jabadoo kinderopvang, nabij de Groningse wijk Eelderwolde. De kinderen zijn bij onze voorschoolse opvang welkom vanaf 7:15 uur. Voordat uw kind naar school gaat, kan hij/zij nog even spelen met de speelvriendjes, waarna de kinderen door onze professionele medewerkers naar school worden gebracht. U kunt ervan uitgaan dat dit veilig gebeurt en dat uw kind op tijd op school is.

Activiteiten en uitstapjes bij Jabadoo

Ook in de vakanties is uw zoon of dochter van harte welkom bij de buitenschoolse opvang van Jabadoo kinderopvang, gelegen nabij de wijk Eelderwolde. Onze medewerkers maken voor elke schoolvakantie een vakantieplanning. Wij hebben een gevarieerd aanbod van activiteiten en organiseren regelmatig leuke uitstapjes voor beide groepen. Ook werken wij samen met zwemschool Oostwold. Dit betekent dat uw kind korting krijgt op zwemlessen bij deze zwemschool. Naast de peuterzwemles, organiseren wij op vrijdagmiddag vervoer en begeleiding voor de zwemles bij zwemschool Oostwold. Uw kind zal zich bij ons niet vervelen!

Kom eens bij ons langs voor een rondleiding

Jabadoo kinderopvang is gelegen aan de ringweg van Groningen in de wijk De Kring, nabij Eelderwolde en Hoogkerk-Zuid. De ligging van onze BSO is erg gunstig vanuit het woon-werkverkeer perspectief. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben en wilt u een keer sfeerproeven bij ons? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een rondleiding bij de leukste BSO van Groningen. U en uw kind zijn bij ons van harte welkom.

 

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

Inloggen Ouders

brancheorganisatie

Jabadoo Kinderopvang

Beoordeling door klanten: 9,5 / 10 - 70 beoordelingen

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
header