Logo Jabadoo

Opvangvormen buitenschoolse opvang bij Jabadoo | Groningen

Voorschoolse opvang

Tijdens schoolweken bieden we voorschoolse opvang. U kunt uw kind(eren) brengen tussen 7.15 en 8.00 uur. Vanaf 8.05 uur brengen wij uw kind(eren) naar school. We gaan er vanuit dat ze thuis gegeten hebben. Lees hier meer over voorschoolse opvang bij Jabadoo Kinderopvang Groningen.

Naschoolse opvang

Wij halen uw kind met een eigen bus of auto, bestuurd door een van onze leidsters. De ophaaltijden van school zijn:

Tussen 16.00 en 18.15 uur kunt u uw kind ophalen bij Jabadoo.

Vakantieopvang

Tijdens schoolvakanties bieden wij vakantieopvang. Er worden vele activiteiten georganiseerd tijdens de schoolvakanties. Kinderen kunnen zelf kiezen of ze er aan mee willen doen. Voor de vakantie wordt er een activiteitenprogramma gemaakt waarin we er vaak met de kinderen op uit gaan, of op de locaties activiteiten doen waar we in de schoolweken minder tijd of ruimte voor hebben. Klik hier om een voorbeeldplanning te zien. Bent u benieuwd of onze activiteitenprogramma voor de volgende vakantie klaar is? Log dan snel in!

Wij zijn op deze dagen open van 7.15 uur tot 18.15 uur. Brengen kan tussen 7.15 uur en 9.00 uur.

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Foto van een peuter

Margedagen

Margedagen zijn extra vrije dagen die scholen zelf mogen inplannen. Wij bieden opvang op margedagen die aan het begin van het schooljaar bekend zijn.  Als u margedagen contractueel laat vastleggen heeft u ook recht op opvang tijdens bepaalde margedagen die buiten uw reguliere opvangdagen vallen.  De kinderen die margeopvang hebben kunnen worden opgevangen tijdens de uren die ze normaal gesproken op school zijn. Als je die dag ook voorschoolse en naschoolse opvang hebt dan ben je welkom van 7.15 tot 18.15 uur. Welke margedagen binnen het contract vallen, wordt aan het begin van het schooljaar per school bekend gemaakt aan de ouders.

Keuze in contracten

Jabadoo kinderopvang is er voor alle kinderen en alle ouders. We hebben keuze uit verschillende contracten. Het hele jaar door, alleen tijdens de schoolweken, alleen VSO, met margedagen of zelfs alleen tijdens de schoolvakanties. U maakt zelf de keuze!

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 

Aangesloten scholen

Wij brengen en halen kinderen van de volgende scholen:

Hoogkerk: OBS De Ploeg, De Anne Frankschool en de Rehobothschool.
Eelderwolde: OBS Ter Borch en CBS De Rietzanger

Zit uw kind op een andere school? Dan kunt u vakantieopvang (11 weken) afnemen bij Jabadoo kinderopvang.

Mail: jabadoo@wijzienjou.nl