Logo Jabadoo

Crèche in Groningen | Dagopvang | Jabadoo Kinderopvang

Op zoek naar een crèche in Groningen? Bij Jabadoo Kinderopvang laat u uw kind met een gerust hart achter. U en uw kinderen zijn van harte welkom bij ons op de crèche.De kinderen spelen hier en leren zichzelf ontwikkelen. Daarnaast vinden wij communicatie en persoonlijke benadering een heel belangrijk aspect. Bij ons zijn u en uw kind zeker geen nummertje. Al onze medewerkers denken mee en hechten veel waarde aan heldere communicatie.

De werkwijze van Jabadoo Kinderopvang | Crèche in Groningen

Voor u is het belangrijk om te weten waar u uw kind achter laat en welke werkwijze wij hanteren op onze crèche. Wij kunnen u geruststellen dat een vertrouwd gevoel en de persoonlijke ontwikkeling van uw kind bij ons voorop staan. Denk bijvoorbeeld aan voorlezen: een goede ontwikkeling voor kinderen. Ook bij baby's is gebleken dat dit de spraak- en taalontwikkeling stimuleert. Het voorlezen heeft nog meer voordelen, namelijk:

BSO in Groningen bij Jabadoo Kinderopvang

Naast dat wij u de mogelijkheid bieden voor een dagopvang, kunt u ook bij ons terecht voor Buitenschoolse Opvang in Groningen, als uw kind naar een van de drie basisscholen in Hoogkerk gaat of naar een van de twee scholen in Eelderwolde. Deze scholen zijn OBS De Ploeg, CBS Anne Frankschool, GBS de Rehoboth, CBS De Rietzanger en OBS Ter Borch. Wij zorgen ervoor dat uw kind gehaald en gebracht wordt in een van onze bussen, die altijd door een van onze medewerkers bestuurd wordt. Dit geeft uw kind een veilig en vertrouwd gevoel.

Zit uw kind op een andere school in de regio? Dan is hij of zij in de schoolvakantie van harte welkom.

Rondleiding vooraf bij Jabadoo Kinderopvang

Het is natuurlijk van belang dat u en uw kind zich op jullie gemak voelen bij de crèche in Groningen. Daarnaast heeft u vast heel vragen over Jabadoo Kinderopvang. Daarom nodigen wij u en uw kind graag uit om eens langs te komen om te ervaren hoe het bij ons is. Wij geven u een rondleiding zodat u kunt zien of wij een uitdagende speelruimte bieden voor uw kind, en u krijgt de gelegenheid om al uw vragen te stellen over onze crèche.

Neem gerust contact op met Jabadoo Kinderopvang | Crèche in Groningen

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een kennismaking, vragen of een rondleiding. Het is ook mogelijk om u in te schrijven via onze website. Zodra wij uw inschrijving hebben ontvangen maken wij een offerte, zodat u alvast kunt berekenen hoeveel kinderopvangtoeslag u krijgt.

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl