Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen 
Dino050 5200911
Hoppy050 5200912
Dreumesgroepen 
Pebbles050 5200913
Bambam050 5200914
Peutergroepen 
Betty050 5200915
Barney050 5200916
Buitenschoolse opvang 
Flintstones050 5200917
Rubbles050 5200917

 

Privacystatement

Crèche in Groningen | Dagopvang | Jabadoo Kinderopvang

Op zoek naar een crèche in Groningen? Bij Jabadoo Kinderopvang laat u uw kind met een gerust hart achter. U en uw kinderen zijn van harte welkom bij ons op de crèche.De kinderen spelen hier en leren zichzelf ontwikkelen. Daarnaast vinden wij communicatie en persoonlijke benadering een heel belangrijk aspect. Bij ons zijn u en uw kind zeker geen nummertje. Al onze medewerkers denken mee en hechten veel waarde aan heldere communicatie.

De werkwijze van Jabadoo Kinderopvang | Crèche in Groningen

Voor u is het belangrijk om te weten waar u uw kind achter laat en welke werkwijze wij hanteren op onze crèche. Wij kunnen u geruststellen dat een vertrouwd gevoel en de persoonlijke ontwikkeling van uw kind bij ons voorop staan. Denk bijvoorbeeld aan voorlezen: een goede ontwikkeling voor kinderen. Ook bij baby's is gebleken dat dit de spraak- en taalontwikkeling stimuleert. Het voorlezen heeft nog meer voordelen, namelijk:

BSO in Groningen bij Jabadoo Kinderopvang

Naast dat wij u de mogelijkheid bieden voor een dagopvang, kunt u ook bij ons terecht voor Buitenschoolse Opvang in Groningen, als uw kind naar een van de drie basisscholen in Hoogkerk gaat of naar een van de twee scholen in Eelderwolde. Deze scholen zijn OBS De Ploeg, CBS Anne Frankschool, GBS de Rehoboth, CBS De Rietzanger en OBS Ter Borch. Wij zorgen ervoor dat uw kind gehaald en gebracht wordt in een van onze bussen, die altijd door een van onze medewerkers bestuurd wordt. Dit geeft uw kind een veilig en vertrouwd gevoel.

Zit uw kind op een andere school in de regio? Dan is hij of zij in de schoolvakantie van harte welkom.

Rondleiding vooraf bij Jabadoo Kinderopvang

Het is natuurlijk van belang dat u en uw kind zich op jullie gemak voelen bij de crèche in Groningen. Daarnaast heeft u vast heel vragen over Jabadoo Kinderopvang. Daarom nodigen wij u en uw kind graag uit om eens langs te komen om te ervaren hoe het bij ons is. Wij geven u een rondleiding zodat u kunt zien of wij een uitdagende speelruimte bieden voor uw kind, en u krijgt de gelegenheid om al uw vragen te stellen over onze crèche.

Neem gerust contact op met Jabadoo Kinderopvang | Crèche in Groningen

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een kennismaking, vragen of een rondleiding. Het is ook mogelijk om u in te schrijven via onze website. Zodra wij uw inschrijving hebben ontvangen maken wij een offerte, zodat u alvast kunt berekenen hoeveel kinderopvangtoeslag u krijgt.

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

Inloggen Ouders

brancheorganisatie

Jabadoo Kinderopvang

Beoordeling door klanten: 9,5 / 10 - 70 beoordelingen

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Jabadoo Kinderopvang Groningen