Logo Jabadoo

Kinderdagverblijf in Groningen | Dagopvang | Jabadoo Kinderopvang

'Jabadoo kinderdagverblijf: een fijne en vertrouwde plek voor uw kind'

Een kinderdagverblijf aan de rand van Groningen waar uw kind zich iedere dag op kan verheugen. Waar u uw kind met een gerust hart achter kunt laten zodat u zich volledig kunt richten op uw eigen ding. U en uw kind zijn van harte welkom bij Jabadoo Kinderopvang. Een dagopvang waar uw kind kan spelen en kan ontwikkelen, een dagopvang waar we communicatie met u als ouder hoog in het vaandel hebben. U en uw kind zijn van harte welkom bij Jabadoo Kinderopvang.

 

Direct een rondleiding aanvragen arrow

 

Horizontale groepen in onze dagopvang

Wij begeleiden uw kind en de andere kinderen op onze dagopvang dus zeer gericht aan de hand van ons eigen pedagogisch beleid. Elk kind heeft een eigen mentor die als aanspreekpunt dient en ook de ontwikkeling van het kind volgt. Ook schrijft de mentor 3 keer per jaar een ontwikkelingsformulier over het kind. Daarnaast wordt er bij uw kinds overgang naar de volgende groep rekening gehouden met zijn/haar ontwikkeling en passen wij het aantal ‘wendagen’ daarop aan.

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Dagopvang Groningen

Meedenkend met u als ouders

Communicatie en persoonlijke benadering zijn binnen onze kinderopvang één van de belangrijkste zaken. U en uw kind zijn bij ons niet zomaar een nummertje. Al onze medewerkers zijn erg meedenkend met u als ouders en hechten veel waarde aan heldere communicatie. Is er bijvoorbeeld iets aan de hand dat u als ouder zou moeten weten? Dan zult u dat zeker van ons horen. Daarnaast houden wij tot 4 jaar ook nog eens dagelijks een kinderdagboekje bij. Zo weet u als ouders precies wat er zich die dag heeft afgespeeld op de dagopvang!

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 

Dagopvang is schoon, gestructureerd en rustig

Naast ontwikkelingsgericht werken, zorgen wij ervoor dat er rust heerst op de dagopvang. ‘Rust, Reinheid en Regelmaat’; een lijfspreuk van kraamverzorgenden en oma’s. Misschien klinkt het een tikkeltje oubollig, maar bij Jabadoo Kinderopvang herkennen wij er wijsheid in en daarom handelen wij er ook naar. Alles bij de dagopvang is schoon, gestructureerd en rustig. 

Vooral dat laatste vinden wij erg belangrijk. Daarom werken onze pedagogisch medewerkers hele dagen. Zo zijn er geen wisselingen halverwege de dag en wordt de rust in de groepen bewaard. Verder is de structuur van een dag in onze dagopvang altijd gelijk, zodat uw kind hieraan kan wennen. Op deze manier weet een kind wat hij of zij kan verwachten en voelt het kind zich sneller op zijn/haar gemak. Wilt u onze dagopvang zelf ervaren? Kom langs voor een rondleiding. Wij heten u alvast van harte welkom. 

Uw kind wordt goed verzorgd

Eten en drinken wordt in onze dagopvang altijd door ons verstrekt. Tussen de middag wordt er brood gegeten en melk gedronken. Twee keer per dag bieden we vers fruit/groente aan en hierbij kunnen de kinderen water of (vruchten)thee krijgen. ’s Middags krijgen ze daar ook nog een soepstengel o.i.d. bij. We laten ons wat voeding betreft leiden door Het Voedingscentrum.

Voor de jongste kinderen heeft Jabadoo kinderopvang flesvoeding (Nutrilon Standaard 1/2 en Hero Standaard 1/2), fruit en potjes groente/fruit in huis. Luiers worden eveneens door ons verstrekt en voor ongelukjes zijn er reservekleertjes aanwezig.

Bij kinderen tot 1 jaar volgen we het thuisritme, daarna verwachten we dat de kinderen mee draaien met het ritme van Jabadoo kinderopvang.

Kosten van dagopvang bij Jabadoo in Groningen

Benieuwd naar de kosten van dagopvang bij Jabadoo Kinderopvang Groningen? De kosten voor dagopvang liggen tussen de 8,47 en 9,69 euro per uur, dit is afhankelijk van meerdere factoren. Wilt u alles weten over de tarieven en kinderopvangtoeslag? Klik dan op onderstaande knop om de tarieven te bekijken. Hier kunt u ook de netto kosten voor onze dagopvang berekenen met onze handige rekentool. 

Tarieven bekijken arrow

Mail: jabadoo@wijzienjou.nl

Ontwikkelingsgericht werken

Op onze dagopvang werken wij ontwikkelingsgericht en stimuleren wij de kinderen op een positieve manier. Deze positieve manier van benaderen zorgt ervoor dat uw kind blij is en zich optimaal kan ontwikkelen. Daarnaast werken wij met horizontale groepen, wat betekent dat de kinderen naar leeftijd zijn ingedeeld. Door deze indeling gaat uw kind om met kinderen van dezelfde leeftijd en dezelfde ontwikkelingsfase. Bovendien hebben wij elke groepsruimte qua inrichting, kleurgebruik en spelmaterialen aangepast op het ontwikkelingsniveau van de kinderen.

Onze dagopvang in Groningen werkt volgens het TINK-principe (taal- en interactievaardigheden). Het is onderzocht en bewezen dat deze werkwijze bijdraagt aan de hersenenontwikkeling van kinderen. 

Jabadoo