Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen  
Dino 050 5200911
Hoppy 050 5200912
Dreumesgroepen  
Pebbles 050 5200913
Bambam 050 5200914
Peutergroepen  
Betty 050 5200915
Barney 050 5200916
Buitenschoolse opvang  
Flintstones 050 5200917
Rubbles 050 5200917

 

Privacystatement

Kinderdagverblijf in Groningen | Dagopvang | Jabadoo Kinderopvang

'Jabadoo kinderdagverblijf: een fijne en vertrouwde plek voor uw kind'

Een kinderdagverblijf aan de rand van Groningen waar uw kind zich iedere dag op kan verheugen. Waar u uw kind met een gerust hart achter kunt laten zodat u zich volledig kunt richten op uw eigen ding. U en uw kind zijn van harte welkom bij Jabadoo Kinderopvang.

Direct een rondleiding aanvragen>>

Meedenkend met u als ouders

Communicatie en persoonlijke benadering zijn binnen onze kinderopvang één van de belangrijkste zaken. U en uw kind zijn bij ons niet zomaar een nummertje. Al onze medewerkers zijn erg meedenkend met u als ouders en hechten veel waarde aan heldere communicatie. Is er bijvoorbeeld iets aan de hand dat u als ouder zou moeten weten? Dan zult u dat zeker van ons horen. Daarnaast houden wij tot 4 jaar ook nog eens dagelijks een kinderdagboekje bij. Zo weet u als ouders precies wat er zich die dag heeft afgespeeld!


Dagopvang GroningenFlexibele dagopvang Groningen


Ontwikkelingsgericht werken

Op onze dagopvang werken wij ontwikkelingsgericht en stimuleren wij de kinderen op een positieve manier. Deze positieve manier van benaderen zorgt ervoor dat uw kind blij is en zich optimaal kan ontwikkelen. Daarnaast zijn de kinderen zijn naar leeftijd ingedeeld in groepen. Door deze indeling gaat uw kind om met kinderen van dezelfde leeftijd en dezelfde ontwikkelingsfase. 

Wij begeleiden uw kind en de andere kinderen dus zeer gericht aan de hand van ons eigen pedagogisch beleid. Elk kind heeft een eigen mentor die als aanspreekpunt dient en ook de ontwikkeling van het kind volgt. Ook schrijft de mentor 3 keer per jaar een ontwikkelingsformulier over het kind. Daarnaast wordt er bij uw kinds overgang naar de volgende groep rekening gehouden met zijn/haar ontwikkeling en passen wij het aantal ‘wendagen’ daarop aan.

Kinderdagverblijf Groningen - Jabadoo Groningen

Dagopvang is schoon, gestructureerd en rustig

Naast ontwikkelingsgericht werken, zorgen wij ervoor dat er rust heerst op de dagopvang. ‘Rust, Regelmaat en Reinheid’; een lijfspreuk van kraamverzorgenden en oma’s. Misschien klinkt het een tikkeltje oubollig, maar bij Jabadoo Kinderopvang herkennen wij er wijsheid in en handelen wij er ook naar. Alles bij de dagopvang is schoon, gestructureerd en rustig.

Vooral dat laatste vinden wij erg belangrijk. Daarom werken onze pedagogisch medewerkers hele dagen. Zo zijn er geen wisselingen halverwege de dag en wordt de rust in de groepen bewaard. Wilt u onze dagopvang zelf ervaren? Kom langs voor een rondleiding. Wij heten u alvast van harte welkom.

Kosten van dagopvang bij Jabadoo

Benieuwd naar de kosten van dagopvang bij Jabadoo Kinderopvang Groningen? Klik op onderstaande knop om de tarieven te bekijken en uw kosten te berekenen.

Tarieven bekijken

 

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

Inloggen Ouders

9,0
klanten vertellen
59 Beoordelingen
zelf beoordelen bekijk beoordelingen

brancheorganisatie

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Jabadoo Dagopvang