Logo Jabadoo

Opvangvormen

Uw kind is van harte welkom op de kinderopvang van maandag tot en met vrijdag, 52 weken per jaar. Wij zijn alle weken van het jaar geopend, uitgezonderd de officiële feestdagen. Onze reguliere openingstijden zijn van 7.15 tot 18.15 uur.

Naast hele dag opvang is het ook mogelijk om halve dagen of "om de week" opvang af te nemen. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Weet u de opvangdagen voor uw kind(eren) al, dan geven we binnen 24 uur aan u door of we ruimte hebben in de desbetreffende leeftijdsgroep(en).

Leeftijdsgroepen dagopvang

Baby's8 weken tot ongeveer 18 maanden
Dreumes12 maanden tot ongeveer 2 à 2,5 jaar
Peuters2 tot 4 jaar

 

 

    

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl