Logo Jabadoo

Plaatsing? Eerst kennismaken! 

Vrijblijvende rondleiding

Als uw kind gebruik gaat maken van kinderopvang bij Jabadoo, zal hij of zij een (groot) deel van zijn week bij ons doorbrengen. Wij kunnen ons dan ook heel goed voorstellen dat u ons eerst beter wilt leren kennen. Andersom willen wij ook graag met u kennismaken. Voor u uw kind bij Jabadoo Kinderopvang in kunt schrijven, krijgt u een uitgebreide rondleiding waarna u de gelegenheid krijgt om vragen te stellen en feedback te geven. Wij vragen u daarom geruime tijd te reserveren voor deze kennismaking.

Als u voor het eerst een kinderdagverblijf binnenstapt en moet gaan beslissen of dit de plek is waar u straks uw kindje gaat brengen, heeft u vast heel veel vragen. De checklist helpt u om een goed beeld te krijgen op basis waarvan u de juiste beslissing kunt nemen.

De drie belangrijkste punten zijn: 

  1. Hoe is de interactie tussen de pedagogisch medewerkers en de kinderen?
  2. Daagt de speelomgeving uit tot experimenteren en ontdekken?
  3. Voelt het goed? Bedenk wat u écht belangrijk vindt, kom kijken bij Jabadoo kinderopvang en laat u verrassen!

 

Lees meer

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Kinderopvang school

De plaatsing

Wanneer de door u gewenste dagen en ingangsdatum mogelijk blijken te zijn, ontvangt u van ons een offerte of een plaatsingsovereenkomst met de plaatsingsgegevens. Welke u ontvangt is afhankelijk van de startdatum van uw kind. U stuurt één exemplaar terug en hiermee heeft u de plaatsing definitief geregeld. Betreft het een inschrijving van een baby dan ontvangen we graag de naam en geboortedatum zodra de baby geboren is. Daarna zult u dan een definitieve plaatsingsovereenkomst ontvangen.

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 

Plaatsingsgesprek

Ongeveer 2 weken voor de datum dat uw kind bij ons komt, bellen wij voor het maken van een afspraak voor het plaatsingsgesprek. In dit gesprek bespreken wij alle bijzonderheden omtrent uw kind en dient u voor bepaalde zaken een handtekening te zetten, zoals voor inentingen en voor een automatische incasso van de opvangkosten. U krijgt tijdens dit gesprek ons handboek waar alle wetenswaardigheden in staan om de kinderopvang soepel en correct te laten verlopen.

Voorrang

Wij werken met een voorrangsbeleid. Wanneer een tweede of volgend kind wordt ingeschreven heeft dit kindje voorrang bij plaatsing, omdat wij het belangrijk vinden dat alle kinderen van het gezin opgevangen kunnen worden bij Jabadoo. Voor zwangere ouders geldt daarbij wel dat het ongeboren kindje vóór de 14e week van de zwangerschap ingeschreven moet zijn.

Mail: jabadoo@wijzienjou.nl