Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de buitenschoolse opvang hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u als ouder iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap

 

Babygroepen  
Dino 050  5200911
Hoppy 050 5200912
Dreumesgroepen  
Pebbles 050 5200913
Bambam 050 5200914
Peutergroepen  
Betty 050 5200915
Barney 050 5200916
Buitenschoolse opvang  
Flintstones          050 5200917
Rubbles

         050 5200917

Privacystatement

Beoordeling door klanten:
9.0 / 10 - 59 beoordelingen

Veelgestelde vragen

Klik om uit te klappen

Kan ik een afspraak maken voor een rondleiding?

Uiteraard bent u van harte welkom om Jabadoo kinderopvang te bezoeken. U kunt contact opnemen met onze vestigingsmanager Ermina Helmholt of de eigenaresse Lilian Heddema en een afspraak maken voor een rondleiding. Zij zullen alles vertellen over het reilen en zeilen bij Jabadoo en al uw vragen beantwoorden. U kunt ons bereiken op 050-5200910 of online een afspraak maken.

Hoe kan ik mijn kindje inschrijven?

U kunt via deze website uw kindje online inschrijven. Aan de hand van deze gegevens krijgt u een offerte of direct een plaatsingsovereenkomst. Zodra deze getekend retour is ontvangen bij Jabadoo, is de plaatsing definitief geregeld. Ongeveer 2 weken voor de plaatsingsdatum nemen we contact op om het intakegesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek kunnen jullie alles vertellen over jullie kindje zodat wij veel te weten komen en een goede zorg kunnen bieden als ze bij Jabadoo kinderopvang is.

Vanaf wanneer kan ik mijn kindje inschrijven?

Kinderen kunnen worden ingeschreven vanaf het moment dat u drie maanden zwanger bent.

Ook bij de overgang van dagopvang naar buitenschoolse opvang dient u uw kindje opnieuw in te schrijven, dit kan vanaf dat uw kindje 2 jaar is.

Inschrijven Dagopvang - Inschrijven Buitenschoolse opvang

Zijn extra opvangdagen mogelijk?

Het is mogelijk om gebruik te maken van extra opvangdagen of om opvangdagen te ruilen. De extra afgenomen dagen worden achteraf gefactureerd.
Uiteraard kunnen wij uw verzoek alleen honoreren als de groepsbezetting en/of de personele bezetting dat toestaat.

Ik wil graag permanent wisselen van dag, kan dit?

U kunt middels een mutatieformulier aangeven wat u wilt wijzigen en per wanneer u wilt dat dit ingaat. Lilian Heddema verzorgt de kindplanning en zal kijken of de wijziging mogelijk is. Zodra dit mogelijk is zult u hiervan een bevestiging krijgen.

Mutatieformulier dagopvang

Mutatieformulier BSO

Ik krijg geen factuur binnen, hoe kan dit?

De facturen worden per e-mail verstuurd. Indien u uw e-mailadres wijzigt, verzoeken wij u vriendelijk het nieuwe e-mailadres aan ons door te geven. U kunt mailen naar info@jabadoo-kinderopvang.nl.

De opvang is nog niet gestart en er is al wel geld van mijn rekening afgeschreven, hoe kan dat?

Houdt u er rekening mee dat wij vooraf de factuur sturen en incasseren. De Belastingdienst betaalt vooruit.

Wanneer ontvang ik de jaaropgaven?

De jaaropgaven worden eind februari per email verstuurd. De jaaropgave wordt slechts eenmalig verstrekt. Indien u verhuist en uw kind wordt niet meer bij Jabado opgevangen, vergeet dan niet uw nieuwe adres door te geven en ons van een nieuw emailadres te voorzien.

Wat is de opzegtermijn?

Wij hanteren een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Deze opzegtermijn geldt voor alle vormen van opvang.

Hoe kan ik opzeggen?

U kunt opzeggen door een e-mail te sturen. Het e-mailadres is info@jabadoo-kinderopvang.nl. Of u kunt ons een brief per post sturen. Het adres staat op de website vermeld.

Waarom moet ik de feestdagen of sluitingsdagen betalen?

Wat betreft de doorbetaling op feestdagen: Alle kosten lopen het hele jaar door, met name personeelskosten en huisvestingskosten. Ook tijdens verlof en feestdagen krijgen de medewerkers gewoon hun salaris. Ook de kosten voor de huur gaat tijdens de sluitingsdagen gewoon door. Daar is ons uurtarief op afgestemd. Als we alle feestdagen en sluitingsdagen niet in rekening brengen, dan moeten we de andere uren tegen een hoger uurtarief berekenen. Uiteindelijk zullen alle uitgaven afgedekt moeten worden door inkomsten. Het is voor ouders gunstiger om meer uren tegen een lager tarief af te nemen, dan minder uren tegen een hoger tarief, aangezien  je in deze situatie een hogere tegemoetkoming van de belastingdienst terug krijgt.

Welke sluitingsdagen hanteert Jabadoo?

Jabadoo heeft 2 sluitingsdagen per jaar. De sluitingsdagen voor dit jaar staan in ons handboek en elders op onze pagina. Vaak zijn we de vrijdag na Hemelvaartsdag en Oudejaarsdag gesloten. 

Sluitingsdagen kunnen niet worden geruild of ingehaald. 

Worden de dagen en vakanties dat mijn kindje afwezig is doorberekend?

Ziektedagen en vakantie kunnen niet ingehaald worden. Deze dagen kunnen we ook niet crediteren. Alle kosten lopen het hele jaar door, met name personeelskosten en huisvestingskosten. Daar is ons uurtarief op afgestemd. Als we alle vrije- en vakantiedagen niet in rekening brengen, dan moeten we de andere uren tegen een hoger uurtarief berekenen. Uiteindelijk zullen alle uitgaven afgedekt moeten worden door inkomsten. Het is voor ouders gunstiger om meer uren tegen een lager tarief af te nemen, dan minder uren tegen een hoger tarief, aangezien  je in deze situatie een hogere tegemoetkoming van de belastingdienst terug krijgt.

Waar kan ik zien wanneer de GGD langs is geweest voor inspectie?

De GGD komt ongeveer 1 keer per jaar onverwachts langs voor inspectie. Hiervan wordt een rapport opgesteld. Dit rapport kunt u vinden op onze website. 

Inspectierapport GGD dagopvang

Inspectierapport GGD BSO

Kom ik in aanmerking voor kinderopvangtoeslag?

Om kinderopvangtoeslag te krijgen, moeten u en uw eventuele toeslagpartner allebei werken. U kunt de toeslag ook krijgen als u niet werkt, maar een opleiding volgt of uw kansen op werk vergroot door bijvoorbeeld een re-integratietraject te volgen via UWV of de gemeente. Ook moet uw kind naar een geregistreerde kinderopvanginstelling gaan. Om kinderopvangtoeslag te krijgen, moeten u en uw toeslagpartner aan een aantal voorwaarde voldoen. Op onze website onder het kopje kinderopvangtoeslag en op de website van de belastingdienst kunt u meer informatie hierover vinden.

Hoeveel kinderopvangtoeslag ontvangen wij?

Op de website van de belastingdienst kunt u een actuele berekening maken.

Welke wijzigingen hebben gevolgen voor de hoogte van de kinderopvangtoeslag?

Verandert in de loop van het jaar uw inkomen of kinderopvang? Geef dan direct een wijziging door aan de Belastingdienst, anders kunt u hier een boete voor ontvangen. De Belastingdienst past uw toeslagbedrag aan en u ontvangt van hen een nieuwe voorschotbeschikking met daarop het aangepaste toeslagbedrag.

Wat te doen bij ontslag?

Een dergelijke gebeurtenis neemt zorgen en veranderingen mee die gevolgen hebben voor onder andere de kinderopvangtoeslag.
Werkt u in loondiensten stopt u met werken of wordt u werkloos? En gaat uw kind nog naar de kinderopvang? Dan hebt u nog 6 maanden recht op kinderopvangtoeslag. U moet daarbij van het aantal uren dat u werkte in de maand voordat u stopte. Deze 6 maanden gaan in op de 1e dag dat u niet meer werkt. Dit geldt ook voor u toeslagpartner. Houdt u er wel rekening mee dat Jabadoo een opzegtermijn hanteert. Die opzegtermijn valt binnen de zes maanden waarin u de toeslag nog ontvangt. U dient de toeslag zelf stop te zetten via www.toeslagen.nl. Via deze website kunt u ook meer informatie hierover vinden.

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

Inloggen

Jabadoo Instagram

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Kinderopvang Jabadoo Groningen