Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen 
Dino050 5200911
Hoppy050 5200912
Dreumesgroepen 
Pebbles050 5200913
Bambam050 5200914
Peutergroepen 
Betty050 5200915
Barney050 5200916
Buitenschoolse opvang 
Flintstones050 5200917
Rubbles050 5200917

 

Privacystatement

Veelgestelde vragen

 • Klik om uit te klappen

  • Uiteraard bent u van harte welkom om Jabadoo kinderopvang te bezoeken. U kunt contact opnemen met onze vestigingsmanager Ermina Helmholt of de eigenaresse Lilian Heddema en een afspraak maken voor een rondleiding. Zij zullen alles vertellen over het reilen en zeilen bij Jabadoo en al uw vragen beantwoorden. U kunt ons bereiken op 050-5200910 of online een afspraak maken.

  • U kunt via deze website uw kindje online inschrijven. Aan de hand van deze gegevens krijgt u een offerte of direct een plaatsingsovereenkomst. Zodra deze getekend retour is ontvangen bij Jabadoo, is de plaatsing definitief geregeld. Ongeveer 2 weken voor de plaatsingsdatum nemen we contact op om het intakegesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek kunnen jullie alles vertellen over jullie kindje zodat wij veel te weten komen en een goede zorg kunnen bieden als ze bij Jabadoo kinderopvang is.

  • Kinderen kunnen worden ingeschreven vanaf het moment dat u drie maanden zwanger bent.

   Ook bij de overgang van dagopvang naar buitenschoolse opvang dient u uw kindje opnieuw in te schrijven, dit kan vanaf dat uw kindje 2 jaar is.

   Inschrijven Dagopvang - Inschrijven Buitenschoolse opvang

  • Het is mogelijk om gebruik te maken van extra opvangdagen of om opvangdagen te ruilen. De extra afgenomen dagen worden achteraf gefactureerd.
   Uiteraard kunnen wij uw verzoek alleen honoreren als de groepsbezetting en/of de personele bezetting dat toestaat.

  • U kunt middels een mutatieformulier aangeven wat u wilt wijzigen en per wanneer u wilt dat dit ingaat. Lilian Heddema verzorgt de kindplanning en zal kijken of de wijziging mogelijk is. Zodra dit mogelijk is zult u hiervan een bevestiging krijgen.

   Mutatieformulier dagopvang

   Mutatieformulier BSO

  • Wij vragen kinderen te brengen tussen 7.15 uur en 9.00 uur en te halen tussen 16.00 uur en 18.15 uur. Wanneer ouders kinderen tussen de middag willen brengen of halen, dan vragen wij dit om 12.45 uur te doen.

  • De facturen worden per e-mail verstuurd. Indien u uw e-mailadres wijzigt, verzoeken wij u vriendelijk het nieuwe e-mailadres aan ons door te geven. U kunt mailen naar info@jabadoo-kinderopvang.nl.

  • Houdt u er rekening mee dat wij vooraf de factuur sturen en incasseren. De Belastingdienst betaalt vooruit.

  • De jaaropgaven worden eind februari per email verstuurd. De jaaropgave wordt slechts eenmalig verstrekt. Indien u verhuist en uw kind wordt niet meer bij Jabado opgevangen, vergeet dan niet uw nieuwe adres door te geven en ons van een nieuw emailadres te voorzien.

  • Wij hanteren een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Deze opzegtermijn geldt voor alle vormen van opvang.

  • U kunt opzeggen door een e-mail te sturen. Het e-mailadres is info@jabadoo-kinderopvang.nl. Of u kunt ons een brief per post sturen. Het adres staat op de website vermeld.

  • Wat betreft de doorbetaling op feestdagen: Alle kosten lopen het hele jaar door, met name personeelskosten en huisvestingskosten. Ook tijdens verlof en feestdagen krijgen de medewerkers gewoon hun salaris. Ook de kosten voor de huur gaat tijdens de sluitingsdagen gewoon door. Daar is ons uurtarief op afgestemd. Als we alle feestdagen en sluitingsdagen niet in rekening brengen, dan moeten we de andere uren tegen een hoger uurtarief berekenen. Uiteindelijk zullen alle uitgaven afgedekt moeten worden door inkomsten. Het is voor ouders gunstiger om meer uren tegen een lager tarief af te nemen, dan minder uren tegen een hoger tarief, aangezien  je in deze situatie een hogere tegemoetkoming van de belastingdienst terug krijgt.

  • Jabadoo heeft 2 sluitingsdagen per jaar. De sluitingsdagen voor dit jaar staan in ons handboek en elders op onze pagina. Vaak zijn we de vrijdag na Hemelvaartsdag en Oudejaarsdag gesloten. 

   Sluitingsdagen kunnen niet worden geruild of ingehaald. 

  • Ziektedagen en vakantie kunnen niet ingehaald worden. Deze dagen kunnen we ook niet crediteren. Alle kosten lopen het hele jaar door, met name personeelskosten en huisvestingskosten. Daar is ons uurtarief op afgestemd. Als we alle vrije- en vakantiedagen niet in rekening brengen, dan moeten we de andere uren tegen een hoger uurtarief berekenen. Uiteindelijk zullen alle uitgaven afgedekt moeten worden door inkomsten. Het is voor ouders gunstiger om meer uren tegen een lager tarief af te nemen, dan minder uren tegen een hoger tarief, aangezien  je in deze situatie een hogere tegemoetkoming van de belastingdienst terug krijgt.

  • De GGD komt ongeveer 1 keer per jaar onverwachts langs voor inspectie. Hiervan wordt een rapport opgesteld. Dit rapport kunt u vinden op onze website. 

   Inspectierapport GGD dagopvang

   Inspectierapport GGD BSO

  • Om kinderopvangtoeslag te krijgen, moeten u en uw eventuele toeslagpartner allebei werken. U kunt de toeslag ook krijgen als u niet werkt, maar een opleiding volgt of uw kansen op werk vergroot door bijvoorbeeld een re-integratietraject te volgen via UWV of de gemeente. Ook moet uw kind naar een geregistreerde kinderopvanginstelling gaan. Om kinderopvangtoeslag te krijgen, moeten u en uw toeslagpartner aan een aantal voorwaarde voldoen. Op onze website onder het kopje kinderopvangtoeslag en op de website van de belastingdienst kunt u meer informatie hierover vinden.

  • Op de website van de belastingdienst kunt u een actuele berekening maken.

  • Verandert in de loop van het jaar uw inkomen of kinderopvang? Geef dan direct een wijziging door aan de Belastingdienst, anders kunt u hier een boete voor ontvangen. De Belastingdienst past uw toeslagbedrag aan en u ontvangt van hen een nieuwe voorschotbeschikking met daarop het aangepaste toeslagbedrag.

  • Een dergelijke gebeurtenis neemt zorgen en veranderingen mee die gevolgen hebben voor onder andere de kinderopvangtoeslag.
   Werkt u in loondiensten stopt u met werken of wordt u werkloos? En gaat uw kind nog naar de kinderopvang? Dan hebt u nog 6 maanden recht op kinderopvangtoeslag. U moet daarbij van het aantal uren dat u werkte in de maand voordat u stopte. Deze 6 maanden gaan in op de 1e dag dat u niet meer werkt. Dit geldt ook voor u toeslagpartner. Houdt u er wel rekening mee dat Jabadoo een opzegtermijn hanteert. Die opzegtermijn valt binnen de zes maanden waarin u de toeslag nog ontvangt. U dient de toeslag zelf stop te zetten via www.toeslagen.nl. Via deze website kunt u ook meer informatie hierover vinden.

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

Inloggen Ouders

brancheorganisatie

Jabadoo Kinderopvang

Beoordeling door klanten: 9,5 / 10 - 70 beoordelingen

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Kinderopvang Jabadoo Groningen