Jabadoo kinderopvang

Een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving voor uw kind.
Elke vrijdag peuterzwemles!

Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen 
Dino050 5200911
Hoppy050 5200912
Dreumesgroepen 
Pebbles050 5200913
Bambam050 5200914
Peutergroepen 
Betty050 5200915
Barney050 5200916
Buitenschoolse opvang 
Flintstones050 5200917
Rubbles050 5200917

 

Privacystatement

Vrijblijvende rondleiding aanvragen

 

 

 

 

Kinderen goed voorbereid voor school - Kinderdagverblijf Groningen        Organiseren van dagjes uit - Kinderdagverblijf Groningen       Kleinschalig en korte lijnen - Kinderdagverblijf Groningen        Vlakbij de ringweg - Kinderopvang Groningen          Goed georganiseerd - Kinderopvang Groningen

Kinderopvang in Groningen | Jabadoo kinderopvang

Jabadoo: Het leukste kinderdagverblijf van Groningen

In het mooie Groningen, gelegen aan de ring bij Hoogkerk, vindt u de leukste kinderopvang voor uw kind. Uw kind krijgt bij ons de kans zich te ontwikkelen, vriendjes te maken en plezier te hebben. Onder toeziend oog van onze professionele medewerkers heeft uw kind bij ons kinderdagverblijf gegarandeerd een leuke tijd.

Jabadoo kinderopvang Groningen biedt uw kind een liefdevolle en vertrouwde opvang

Kinderen ontwikkelen zich razendsnel. Goede begeleiding is daarom erg belangrijk. Uw zoon of dochter krijgt bij Jabadoo kinderopvang in Groningen de mogelijkheid zich optimaal te ontwikkelen. In ons kinderdagverblijf is er genoeg ruimte om samen met leeftijdsgenootjes te spelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. In een huiselijke sfeer stimuleren we de natuurlijke nieuwsgierigheid en geven uw kind individuele aandacht. Hierbij staat liefde, respect voor elkaar en veiligheid natuurlijk voorop.

Waarvoor kan uw kind terecht bij ons kinderdagverblijf?


Kinderopvang Groningen JabadooKinderopvang Groningen Jabadoo


 

Wanneer kan uw kind terecht bij Jabadoo kinderopvang?

Bij ons kinderdagverblijf heeft uw kind gegarandeerd een leuke tijd. Uw kind is welkom van maandag tot en met vrijdag, gedurende 52 weken per jaar (m.u.v. officiële feestdagen) bij ons kinderdagverblijf in Groningen. Onze kinderopvang is dagelijks geopend van 7:15 uur tot 18:15 uur. Bekijk hier de opvangvormen van kinderopvang Jabadoo in Groningen.

Waarom kiest u voor ons kinderdagverblijf in Groningen?

Wanneer uw kind naar de basisschool mag, is het zowel voor u als uw kind fijn als hij of zij daar op voorbereid is. Kinderopvang legt voor de basisschool een goede basis. Bij Jabadoo kinderopvang in Groningen leren wij de kinderen met andere kinderen om te gaan. Daarnaast organiseren wij leuke dagjes uit. Wij werken in kleine teams waardoor de lijnen altijd kort zijn, dat is wel zo prettig. Ons kinderdagverblijf bevindt zich vlakbij de ringweg van Groningen waardoor wij makkelijk bereikbaar zijn.

Het beste voor uw kind bij Jabadoo Kinderdagverblijf Groningen  

Bij Jabadoo Kinderdagverblijf Groningen is onze eerste prioriteit een fijn en leerzaam verblijf voor uw kind en transparante communicatie richting de ouders. Zo houden onze pedagogisch medewerkers voor kinderen van alle leeftijden een boekje bij waar de ontwikkelingen van uw kind worden bijgehouden, evenals andere relevante zaken. Bij ons Kinderdagverblijf in Groningen is in en om het pand zeer veel ruimte om te spelen en zijn allerlei leuke en veilige speeltoestellen aanwezig. Bij onze crèche in Groningen werken de pedagogisch medewerkers hele dagen, zodat er geen wisselingen in de groep ontstaan en de rust blijft bewaard. 

Wat kost kinderopvang bij Jabadoo in Groningen?

De kosten van kinderopvang bij Jabadoo zijn afhankelijk van een aantal factoren. Blijft uw kind bijvoorbeeld een hele of een halve dag? En is hij of zij er vijf dagen per week of om de week één hele dag? Bekijk onze tarieven om precies te zien wat de kosten zijn van kinderopvang of buitenschoolse opvang bij Jabadoo kinderopvang in Groningen. Alle kosten zijn inclusief voeding, fruit, broodmaaltijd, luiers, activiteiten, uitjes en (bij BSO) vervoer van en naar school of zwemles.

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

 


Spelen met de kinderen


 

 

 

 

 

 

 

Veelgestelde vragen

Kan ik een afspraak maken voor een rondleiding?

Uiteraard bent u van harte welkom om Jabadoo Kinderopvang te bezoeken. U kunt contact opnemen met onze vestigingsmanager Ermina Helmholt of de eigenaresse Lilian Heddema en een afspraak maken voor een rondleiding. Zij zullen alles vertellen over het reilen en zeilen bij Jabadoo en al uw vragen beantwoorden. U kunt ons bereiken op 050-5200910 of online een afspraak maken.

Hoe kan ik mijn kindje inschrijven?

U kunt via deze website uw kindje online inschrijven. Aan de hand van deze gegevens krijgt u een offerte of direct een plaatsingsovereenkomst. Zodra deze getekend retour is ontvangen bij Jabadoo, is de plaatsing definitief geregeld. Ongeveer 2 weken voor de plaatsingsdatum nemen we contact op om het intakegesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek kunnen jullie alles vertellen over jullie kindje zodat wij veel te weten komen en een goede zorg kunnen bieden als ze bij Jabadoo Kinderopvang is.

Vanaf wanneer kan ik mijn kindje inschrijven?

Kinderen kunnen worden ingeschreven vanaf het moment dat u drie maanden zwanger bent. Ook bij de overgang van dagopvang naar buitenschoolse opvang dient u uw kindje opnieuw in te schrijven, dit kan vanaf dat uw kindje 2 jaar is. Inschrijven Dagopvang - Inschrijven Buitenschoolse opvang

Kom ik in aanmerking voor kinderopvangtoeslag?

Om kinderopvangtoeslag te krijgen, moeten u en uw eventuele toeslagpartner allebei werken. U kunt de toeslag ook krijgen als u niet werkt, maar een opleiding volgt of uw kansen op werk vergroot door bijvoorbeeld een re-integratietraject te volgen via UWV of de gemeente. Ook moet uw kind naar een geregistreerde kinderopvanginstelling gaan. Om kinderopvangtoeslag te krijgen, moeten u en uw toeslagpartner aan een aantal voorwaarde voldoen. Op onze website onder het kopje kinderopvangtoeslag en op de website van de belastingdienst kunt u meer informatie hierover vinden.

 

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

 

home

 

Inloggen Ouders

brancheorganisatie

Jabadoo Kinderopvang

Beoordeling door klanten: 9,5 / 10 - 70 beoordelingen

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Jabadoo