Jabadoo kinderopvang

Een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving voor uw kind.
Elke vrijdag peuterzwemles!

Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen  
Dino 050 5200911
Hoppy 050 5200912
Dreumesgroepen  
Pebbles 050 5200913
Bambam 050 5200914
Peutergroepen  
Betty 050 5200915
Barney 050 5200916
Buitenschoolse opvang  
Flintstones 050 5200917
Rubbles 050 5200917

 

Privacystatement

Vrijblijvende rondleiding aanvragen

 

 

 

 

Kinderen goed voorbereid voor school        Organiseren van dagjes uit       Kleinschalig en korte lijnen        Vlakbij de ringweg          Goed georganiseerd

Kinderopvang in Groningen | Jabadoo kinderopvang

Jabadoo: De leukste kinderopvang van Groningen

In het mooie Groningen, gelegen aan de ring bij Hoogkerk, vindt u de leukste kinderopvang voor uw kind. Uw kind krijgt bij ons de kans zich te ontwikkelen, vriendjes te maken en plezier te hebben. Onder toeziend oog van onze professionele medewerkers heeft uw kind bij onze kinderopvang gegarandeerd een leuke tijd.

Jabadoo kinderopvang Groningen biedt uw kind een liefdevolle en vertrouwde opvang

Kinderen ontwikkelen zich razendsnel. Goede begeleiding is daarom erg belangrijk. Uw zoon of dochter krijgt bij Jabadoo kinderopvang in Groningen de mogelijkheid zich optimaal te ontwikkelen. In ons kinderdagverblijf is er genoeg ruimte om samen met leeftijdsgenootjes te spelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. In een huiselijke sfeer stimuleren we de natuurlijke nieuwsgierigheid en geven uw kind individuele aandacht. Hierbij staat liefde, respect voor elkaar en veiligheid natuurlijk voorop.

Waarvoor kan uw kind bij ons terecht?


Kinderopvang Groningen JabadooKinderopvang Groningen Jabadoo


 

Waarom kiest u voor Jabadoo kinderopvang in Groningen?

Wanneer uw kind naar de basisschool mag, is het zowel voor u als uw kind fijn als hij of zij daar op voorbereid is. Kinderopvang legt voor de basisschool een goede basis. Bij Jabadoo kinderopvang in Groningen leren wij de kinderen met andere kinderen om te gaan. Daarnaast organiseren wij leuke dagjes uit. Wij werken in kleine teams waardoor de lijnen altijd kort zijn, dat is wel zo prettig. Ons kinderdagverblijf bevindt zich vlakbij de ringweg van Groningen waardoor wij makkelijk bereikbaar zijn.

Wat kost kinderopvang bij Jabadoo in Groningen?

De kosten van kinderopvang bij Jabadoo zijn afhankelijk van een aantal factoren. Blijft uw kind bijvoorbeeld een hele of een halve dag? En is hij of zij er vijf dagen per week of om de week één hele dag? Bekijk onze tarieven om precies te zien wat de kosten zijn van kinderopvang of buitenschoolse opvang bij Jabadoo kinderopvang in Groningen. Alle kosten zijn inclusief voeding, fruit, broodmaaltijd, luiers, activiteiten, uitjes en (bij BSO) vervoer van en naar school of zwemles.

Maak gerust eens een afspraak om kennis te maken

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

 

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

 

 

Inloggen Ouders

9,0
klanten vertellen
59 Beoordelingen
zelf beoordelen bekijk beoordelingen

brancheorganisatie

Jabadoo Kinderopvang

Beoordeling door klanten: 9.1 / 10 - 65 reviews

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Jabadoo