Logo Jabadoo

Kinderopvang dichtbij Haren 

Jabadoo Kinderopvang | De leukste kinderopvang in de buurt van Haren 

Bent u op zoek naar een goede kinderopvang in de buurt van Haren? Dan bent u bij kinderopvang Jabadoo Haren aan het juiste adres. Jabadoo kinderopvang Haren is een veilige en vertrouwde omgeving waar uw kind zich kan vermaken en zich kan ontwikkelen. Bij Jabadoo kinderopvang Haren werken we met professionele medewerkers die het beste met uw kind voor hebben. Wij geloven erin dat persoonlijke aandacht geven aan een kind zorgt voor persoonlijke ontwikkeling van uw kind. Elk kind is uniek en zo behandelen we ze dan ook. De kernwaarden waar wij voor staan bij Jabadoo kinderopvang Haren is veiligheid, liefde en daarnaast respect voor iedereen. 

Voordelen van Jabadoo kinderopvang Haren 

Rust en structuur bij Jabadoo kinderopvang Haren 

Een kind ontwikkelt tot hun tweede levensjaar hun stress systeem. Veel drukte en mensen zal hierbij dus niet worden aangeraden. Dat is dan ook de reden dat wij bij Jabadoo Kinderopvang Haren kiezen voor een rustige kinderopvang. Zo zullen de kinderen deze rustiger sfeer voelen en zelf ook rustiger blijven. Wij zorgen er met ze allen voor dat de kinderopvang schoon en hygiënisch blijft. Daarnaast hebben we gemerkt dat structuur en een planning voor een kind vele voordelen kan hebben met betrekking tot het kind. Bij Jabadoo kinderopvang dichtbij Haren hebben we dan ook geen wisselingen van onze pedagogische medewerkers. Zo zullen de kinderen ze sneller herkennen en meer vertrouwen ontwikkelen en zich meer veilig en op hun gemak voelen. 

Gericht op ontwikkeling van uw kind bij kinderopvang Jabadoo Haren 

Bij kinderopvang Jabadoo nabij Haren zien wij het als onze prioriteit om niet alleen uw kind te vermaken door de dag heen, maar ook om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van uw kind en dit voor zover te kunnen optimaliseren. Uw kind zal dus bij Jabadoo kinderopvang Haren op een positieve en fijne manier worden gestimuleerd in alles wat ze doen. Positiviteit zorgt namelijk voor een groei en ontwikkelingskans bij het kind. Daarnaast beschikt Jabadoo Kinderopvang Haren over verschillende leeftijdsgroepen, zodat uw kind met eigen leeftijdsgenootjes kan spelen en omgaan. Zo zullen hun sociale vaardigheden ook worden geoptimaliseerd.  

Fijn leren en samen spelen bij Jabadoo Kinderopvang Haren 

Jabadoo kinderopvang dichtbij Haren heeft als doel vooropgesteld om uw kind een vertrouwde en fijne omgeving te bieden. Een omgeving waar ze zich in kunnen ontwikkelen. Daarom werken de medewerkers van Jabadoo Kinderopvang Haren volgens het TINK-principe. Dit zijn taal- en interactievaardigheden die wetenschappelijk hebben bewezen bij te dragen aan de hersenontwikkeling van kinderen. 

Waarom Kinderopvang Jabadoo Haren voor uw kind? 

Jabadoo kinderopvang is een kinderopvang in Groningen en ligt dus niet in Haren. Toch zitten er vele voordelen aan en redenen voor een keuze van Jabadoo kinderopvang als u in Haren woont: 

Jabadoo Kinderopvang ligt dus dichtbij Haren. We zorgen voor veel persoonlijke aandacht voor uw kind. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw kind en kunt u rustig en vol vertrouwen werken. Kort gezegd zijn er dus genoeg redenen om voor een kinderopvang nabij Haren te kiezen! 

plaatsing

Wat kost Jabadoo kinderopvang Haren? 

De tarieven van Jabadoo kinderopvang Haren verschillen door de vele factoren waarmee rekening mee moet worden gehouden. Zo kunnen het aantal dagen of het aantal uren verschillen. Daarom kunt u voor een volledig overzicht van onze tarieven bekijken. U kunt wellicht in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, lees hier meer. 

Maak kennis met Jabadoo Kinderopvang Haren 

Bent u geïnteresseerd geworden in Kinderopvang Haren? Maak dan snel kennis met onze medewerkers en onze kinderopvang dichtbij Haren en vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Daar kunnen we u meer vertellen over onze aanpak en onze waarden en kunt u en uw kind alvast een indruk krijgen van onze kinderopvang. Uw kind zal zich natuurlijk als eerst fijn en vetrouwe moeten voelen, want hij of zij zal er immers moeten verblijven. Schrijf uw kind dus snel in bij de beste Kinderopvang dichtbij Haren of vraag een rondleiding bij ons aan. 

 

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl