Logo Jabadoo

Jabadoo Kinderopvang | Kinderopvang in Aduard 

Het leukste kinderdagverblijf in de buurt van Aduard 

Bent u op zoek naar een fijne kinderopvang in de omgeving van Aduard? Dan bent u bij Jabadoo Kinderopvang op de juiste plek. Deze kinderopvang in de buurt van Aduard heeft professionele begeleiding en persoonlijke aandacht voor uw kind. Hierdoor kan uw kind zich zo optimaal mogelijk ontwikkelen.  

Waarom kiezen voor Jabadoo Kinderopvang Aduard?  

Omdat Jabadoo Kinderopvang niet in Aduard zelf is gevestigd, ligt het inschrijven misschien niet voor de hand. Toch zijn er talloze redenen om wel voor ons te kiezen, ook als u in Aduard woont. 

De kinderopvang ligt dus op een gunstige locatie nabij Aduard. Daarnaast krijgt uw kind bij ons de juist begeleiding. Genoeg redenen dus om voor onze kinderopvang nabij Aduard te kiezen! 

Rustige opvang nabij Aduard 

Bij Jabadoo Kinderopvang vinden we het belangrijk dat er rust is op de dagopvang. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat er rust heerst op de opvang door gestructureerd te werken en de rust te bewaren. Daarnaast wordt de kinderopvang nabij Aduard goed schoongemaakt en opgeruimd. De medewerkers werken verder hele dagen. Zo vinden er geen wisselingen plaats tijdens de dag. Dit geeft kinderen veel rust.  

Kosten van kinderopvang nabij Aduard?  

De tarieven van onze kinderopvang in de buurt van Aduard hangen af van verschillende factoren. Hoeveel dagen wilt u uw kind bij ons onderbrengen? En zijn dit hele dagen, of hebt u maar een halve dag opvang nodig? Om een beter beeld van de kosten te krijgen, kunt u onze tarieven bekijken. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze handige rekenhulp.  

De precieze locatie van onze kinderopvang in Aduard 

Onze kinderopvang ligt vlakbij Aduard. Bent u dus op zoek naar een kinderopvang in omgeving Aduard? U bent bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar onze locatie? Jabadoo Kinderopvang ligt vlakbij de ring van Hoogkerk. Hierdoor is de kinderopvang vanuit Aduard goed te bereiken. De kinderopvang ligt vlakbij de snelweg.  

Maak kennis met Jabadoo Kinderopvang  

Wilt u meer weten over onze kinderopvang nabij Aduard of wilt u graag eens kennismaken? Vraag gerust een vrijblijvende rondleiding aan. U kunt dan rustig met ons kennis maken en een beeld vorm van hoe het er op onze opvang aan toegaat.  

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl