Logo Jabadoo

Het leukste kinderdagverblijf van Eelderwolde

Bent u op zoek naar een leuk kinderdagverblijf nabij de wijk Eelderwolde? Bij Jabadoo kinderopvang bent u aan het juiste adres. Wij zijn het leukste kinderdagverblijf in de buurt van de wijk Eelderwolde, waar uw kind met veel plezier naartoe gaat. Jabadoo kinderopvang is gelegen aan de rand van de stad Groningen, naast de nieuwbouwwijk Eelderwolde. Wij heten u en uw kind van harte welkom bij het leukste kinderdagverblijf van Groningen.

Een ontwikkelingsgerichte dagopvang aan de ring van Groningen

Op de dagopvang van Jabadoo staat de ontwikkeling van uw zoon of dochter centraal. Bij ons krijgt uw kind de mogelijkheid zich optimaal te ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving, nabij de kindvriendelijke wijk Eelderwolde. Bij ons heerst er altijd een gezellige en huiselijke sfeer. Uw kind voelt zich hier gelijk thuis. De kinderen van de dagopvang zijn onderverdeeld in drie verschillende groepen, namelijk de baby’s, dreumesen en peuters. Op die manier is uw kind altijd bij leeftijdsgenoten ingedeeld. Dat is wel zo gezellig en ook goed voor de ontwikkeling van uw kind. De meeste kinderen sluiten hier dan ook vriendschappen voor het leven.

Onze dagopvang is gelegen aan de ringweg van Groningen in de wijk De Kring, nabij Eelderwolde en Hoogkerk-Zuid. Dit betekent dat de ligging van onze kinderopvang gunstig is vanuit het perspectief van woon-werkverkeer.

Rust, reinheid en regelmaat

Uw kind wordt bij kinderdagverblijf Jabadoo opgevangen door een team van enthousiaste en gediplomeerde pedagogisch medewerkers. U laat uw kind met een gerust hart bij ons achter. Onze dagopvang is schoon, georganiseerd en vooral rustig. Onze medewerkers werken hele dagen, zodat er geen wisselingen halverwege de dag zijn. Op die manier heerst er rust op de dagopvang. Wilt u met eigen ogen een kijkje nemen? Kom dan eens sfeerproeven bij ons leuke kinderdagverblijf, gelegen nabij de Groningse wijk Eelderwolde. U bent van harte welkom. Wij geven u graag een rondleiding.

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde