Logo Jabadoo

Het leukste kinderdagverblijf van Eelderwolde

Bent u op zoek naar een leuk kinderdagverblijf nabij de wijk Eelderwolde? Bij Jabadoo kinderopvang bent u aan het juiste adres. Wij zijn het leukste kinderdagverblijf in de buurt van de wijk Eelderwolde, waar uw kind met veel plezier naartoe gaat. Jabadoo kinderopvang is gelegen aan de rand van de stad Groningen, naast de nieuwbouwwijk Eelderwolde. Wij heten u en uw kind van harte welkom bij het leukste kinderdagverblijf van Groningen.

Een ontwikkelingsgerichte dagopvang aan de ring van Groningen

Op de dagopvang van Jabadoo staat de ontwikkeling van uw zoon of dochter centraal. Bij ons krijgt uw kind de mogelijkheid zich optimaal te ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving, nabij de kindvriendelijke wijk Eelderwolde. Bij ons heerst er altijd een gezellige en huiselijke sfeer. Uw kind voelt zich hier gelijk thuis. De kinderen van de dagopvang zijn onderverdeeld in drie verschillende groepen, namelijk de baby’s, dreumesen en peuters. Op die manier is uw kind altijd bij leeftijdsgenoten ingedeeld. Dat is wel zo gezellig en ook goed voor de ontwikkeling van uw kind. De meeste kinderen sluiten hier dan ook vriendschappen voor het leven.

Onze dagopvang is gelegen aan de ringweg van Groningen in de wijk De Kring, nabij Eelderwolde en Hoogkerk-Zuid. Dit betekent dat de ligging van onze kinderopvang gunstig is vanuit het perspectief van woon-werkverkeer.

positief

Waarom kiezen voor Jabadoo Kinderopvang Eelderwolde? 

Wij begrijpen maar al te goed dat een kinderopvang meer is dan alleen een opvang voor uw kind. Het is een plek voor uw kind om zich optimaal te ontwikkelen en plezier te beleven. Omdat we de persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk vinden, werken we bij kinderopvang Jabadoo in kleine teams. Wij bieden u een kwalitatieve en veilige kinderopvang om uw kind gerust achter te kunnen laten terwijl u gaat werken of andere belangrijke dingen doet. Wij stimuleren de kinderen op een positieve manier om met elkaar samen te werken en te lezen en schrijven.  

Om meer te weten te komen over ons beleid en onze werkwijze, nodigen wij u met alle plezier uit bij ons op de kinderopvang. Hier kan u onder andere kennis maken met onze kinderopvang en de teams waarin wij werken. Maak gerust een afspraak of meld u aan met ons en hopelijk zien wij u en uw kind snel. 

dagelijksebenodigdheden

Kosten kinderopvang Eelderwolde 

Kinderopvang Eelderwolde hanteert kosten die afhankelijk zijn van bepaalde factoren. Zo is van invloed wat voor soort kinderopvang u voor uw kind zoekt en hoe vaak uw kind naar de kinderopvang komt. Hier vindt u onze tarieven die we hanteren bij kinderopvang of buitenschoolse opvang bij Jabadoo kinderopvang Eelderwolde. De kosten zijn inclusief maaltijden, voeding, fruit, luiers, uitjes en vervoer naar school of zwemles (bij buitenschoolse en voorschoolse opvang). 

Rust, reinheid en regelmaat

Uw kind wordt bij kinderdagverblijf Jabadoo opgevangen door een team van enthousiaste en gediplomeerde pedagogisch medewerkers. U laat uw kind met een gerust hart bij ons achter. Onze dagopvang is schoon, georganiseerd en vooral rustig. Onze medewerkers werken hele dagen, zodat er geen wisselingen halverwege de dag zijn. Op die manier heerst er rust op de dagopvang. Wilt u met eigen ogen een kijkje nemen? Kom dan eens sfeerproeven bij ons leuke kinderdagverblijf, gelegen nabij de Groningse wijk Eelderwolde. U bent van harte welkom. Wij geven u graag een rondleiding.

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl