Logo Jabadoo

Kinderopvang Leek | Jabadoo Kinderopvang

Het leukste kinderdagverblijf in de buurt van Leek

Op zoek naar een leuke en goede kinderopvang in de buurt van Leek? Bij Jabadoo Kinderopvang, nabij Leek, vindt u de leukste kinderopvang voor uw kind. Dankzij de liefdevolle en professionele leiding krijgt uw kind de kans zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Ieder kind krijgt bij ons dan ook de aandacht die hij of zij verdient. Uw kind krijgt bij ons de kans zich te ontwikkelen, vriendjes te maken en plezier te hebben. 

Een liefdevolle en vertrouwde kinderopvang nabij Leek

Voor dat u het weet zijn uw kinderen groot. Kinderen ontwikkelen zich dan ook bizar snel, soms zonder dat je het door hebt. Een goede begeleiding is hierbij erg belangrijk. Gelukkig krijgt uw kind bij onze kinderopvang nabij Leek de mogelijkheid zich goed te ontwikkelen. Zo is er in ons kinderdagverblijf meer dan genoeg ruimte om met leeftijdgenootjes te spelen in een niet alleen veilige omgeving, maar ook een vertrouwde en liefdevolle omgeving. Wij proberen zo veel mogelijk een huiselijke sfeer te creëren en stimuleren we graag de nieuwsgierigheid van uw kind. Hierbij staat veiligheid en respect voor elkaar uiteraard voorop. U kunt uw kind dus met een gerust hart achterlaten bij onze kinderopvang nabij Leek. 

Dagopvang Leek

Ontwikkelingsrichting te werk gaan

Vooral op jonge leeftijd is het belangrijk dat uw kind gestimuleerd wordt om zichzelf te blijven ontwikkelen en dat met een lach op zijn of haar gezicht. Wij bij Jabadoo Kinderopvang nabij Leek werken dan ook graag ontwikkelingsgericht. Dit gaat natuurlijk gepaard met leuke activiteiten en spelletjes. Wij geloven dat wij op deze manier de ontwikkeling positief stimuleren. 

Bij ons worden de kinderen naar leeftijd ingedeeld in groepen. Op deze manier gaat uw kind alleen om met leeftijdsgenoten die zich in dezelfde ontwikkelingsfase bevinden, wat zorgt voor een optimale ontwikkeling. Ieder kind bij Jabadoo Kinderopvang krijgt een eigen mentor toegewezen die de ontwikkeling van uw kind nauwlettend in de gaten houdt. Door zoveel mogelijk met dezelfde medewerker om te gaan ontwikkelt uw kind zich nog sneller. Deze mentor dient ook als aanspreekpunt voor u als ouder.

Lees meer

 

 

 

Waarom Jabadoo Kinderopvang nabij Leek?

Een juist kinderdagverblijf is erg belangrijk voor uw kind. Bij Jabadoo Kinderopvang bent u verzekerd van kinderopvang van kwaliteit. Bij Jabadoo Kinderopvang nabij Leek leren wij de kinderen met andere kinderen om te gaan. Wij werken in kleinere teams, waardoor de lijnen altijd kort zijn. 

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien voordat u uw kind aanmeld bij ons. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. We ontvangen u graag!

Wat kost kinderopvang bij Jabadoo ?

De kosten van kinderopvang bij Jabadoo Kinderopvang Leek zijn afhankelijk van een aantal factoren. Blijft uw kind bijvoorbeeld een hele of een halve dag? En is hij of zij er vijf dagen per week of om de week één hele dag? Bekijk onze tarieven om precies te zien wat de kosten zijn van kinderopvang of buitenschoolse opvang bij Jabadoo kinderopvang in Leek. Alle kosten zijn inclusief voeding, fruit, broodmaaltijd, luiers, activiteiten, uitjes en (bij BSO) vervoer van en naar school of zwemles.

De locatie van kinderopvang in Leek

De kinderopvang van Jabadoo ligt vlakbij Leek. Bent u dus op zoek naar een kinderopvang in Leek? Dan bent u bij Jabadoo aan het goede adres. Maar wat is de precieze locatie van Jabadoo kinderopvang? Want de kinderopvang ligt niet in Leek zelf.  Jabadoo Kinderopvang ligt vlakbij de ring van Hoogkerk. De kinderopvang is vanuit Leek dus goed te bereiken. U bent voor een kinderopvang in de buurt van Leek dus op de juiste plek bij ons. 

Maak kennis met Jabadoo Kinderopvang Leek

Benieuwd geworden of had u meer willen weten over kinderopvang nabij Leek? Maak snel kennis met de beste kinderopvang nabij Leek door een vrijblijvende rondleiding aan te vragen. Op die manier kunnen we rustig met u kennismaken en krijgen u en uw kind alvast een indruk van hoe het er in onze kinderopvang aan toe gaat. Erg belangrijk, want u kind zal natuurlijk een groot deel van zijn week bij ons doorbrengen. Vraag hieronder uw rondleiding aan!

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl