Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen 
Dino050 5200911
Hoppy050 5200912
Dreumesgroepen 
Pebbles050 5200913
Bambam050 5200914
Peutergroepen 
Betty050 5200915
Barney050 5200916
Buitenschoolse opvang 
Flintstones050 5200917
Rubbles050 5200917

 

Privacystatement

Kinderopvang Leek | Jabadoo Kinderopvang

Het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Op zoek naar een leuke en goede kinderopvang in de buurt van Leek? Bij Jabadoo Kinderopvang, nabij Leek, vindt u de leukste kinderopvang voor uw kind. Dankzij de liefdevolle en professionele leiding krijgt uw kind de kans zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Ieder kind krijgt bij ons dan ook de aandacht die hij of zij verdient. Uw kind krijgt bij ons de kans zich te ontwikkelen, vriendjes te maken en plezier te hebben. 

Een liefdevolle en vertrouwde kinderopvang nabij Leek

Voor dat u het weet zijn uw kinderen groot. Kinderen ontwikkelen zich dan ook bizar snel, soms zonder dat je het door hebt. Een goede begeleiding is hierbij erg belangrijk. Gelukkig krijgt uw kind bij Jabadoo Kinderopvang nabij Leek de mogelijkheid zich goed te ontwikkelen. Zo is er in ons kinderdagverblijf meer dan genoeg ruimte om met leeftijdgenootjes te spelen in een niet alleen veilig omgeving, maar ook een vertrouwde en liefdevolle omgeving. Wij proberen zo veel mogelijk een huiselijke sfeer te creëren en stimuleren we graag de nieuwsgierigheid van uw kind. Hierbij staat veiligheid en respect voor elkaar uiteraard voorop.

spelen met de kinderen

Ontwikkelingsrichting te werk gaan

Vooral op jonge leeftijd is het belangrijk dat uw kind gestimuleerd wordt om zichzelf te blijven ontwikkelen en dat met een lach op zijn of haar gezicht. Wij bij Jabadoo Kinderopvang nabij Leek werken dan ook graag ontwikkelingsgericht. Dit gaat natuurlijk gepaard met leuke activiteiten en spelletjes. Wij geloven dat wij op deze manier de ontwikkeling positief stimuleren. 

Bij ons worden de kinderen naar leeftijd ingedeeld in groepen. Op deze manier gaat uw kind alleen om met leeftijdsgenoten die zich in dezelfde ontwikkelingsfase bevinden, wat zorgt voor een optimale ontwikkeling. Ieder kind bij Jabadoo Kinderopvang krijgt een eigen mentor toegewezen die de ontwikkeling van uw kind nauwlettend in de gaten houdt. Door zoveel mogelijk met dezelfde medewerker om te gaan ontwikkelt uw kind zich nog sneller. Deze mentor dient ook als aanspreekpunt voor u als ouder.

Lees meer

 

 

Waarom Jabadoo Kinderopvang nabij Leek?

Een juist kinderdagverblijf is erg belangrijk voor uw kind. Bij Jabadoo Kinderopvang bent u verzekerd van kinderopvang van kwaliteit. Bij Jabadoo Kinderopvang nabij Leek leren wij de kinderen met andere kinderen om te gaan. Wij werken in kleinere teams, waardoor de lijnen altijd kort zijn. 

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien voordat u uw kind aanmeld bij ons. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. We ontvangen u graag!

Wat kost kinderopvang bij Jabadoo?

De kosten van kinderopvang bij Jabadoo Kinderopvang nabij Leek zijn afhankelijk van een aantal factoren. Blijft uw kind bijvoorbeeld een hele of een halve dag? En is hij of zij er vijf dagen per week of om de week één hele dag? Bekijk onze tarieven om precies te zien wat de kosten zijn van kinderopvang of buitenschoolse opvang bij Jabadoo kinderopvang in Groningen. Alle kosten zijn inclusief voeding, fruit, broodmaaltijd, luiers, activiteiten, uitjes en (bij BSO) vervoer van en naar school of zwemles.

Maak kennis met Jabadoo Kinderopvang Leek

Benieuwd geworden of had u meer willen weten over kinderopvang nabij Leek? Maak snel kennis met de beste kinderopvang nabij Leek door een vrijblijvende rondleiding aan te vragen. Op die manier kunnen we rustig met u kennismaken en krijgen u en uw kind alvast een indruk van hoe het er in onze kinderopvang aan toe gaat. Erg belangrijk, want u kind zal natuurlijk een groot deel van zijn week bij ons doorbrengen. Vraag hieronder uw rondleiding aan!

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

Inloggen Ouders

brancheorganisatie

Jabadoo Kinderopvang

Beoordeling door klanten: 9,5 / 10 - 70 beoordelingen

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Jabadoo Kinderopvang Groningen