Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen 
Dino050 5200911
Hoppy050 5200912
Dreumesgroepen 
Pebbles050 5200913
Bambam050 5200914
Peutergroepen 
Betty050 5200915
Barney050 5200916
Buitenschoolse opvang 
Flintstones050 5200917
Rubbles050 5200917

 

Privacystatement

Kinderopvang Roden

Bent u op zoek naar een goede kinderopvang nabij Roden? Jabadoo Kinderopvang Roden is hét adres voor een veilige en vertrouwde opvang van uw kind. Onder de liefdevolle en professionele leiding van onze medewerkers kan uw kind zich optimaal ontwikkelen. Bij ons krijgt ieder kind de aandacht die het verdient en staan liefde, respect voor elkaar en veiligheid staat altijd op de eerste plaats bij Kinderopvang Roden.

Schrijf uw kind snel in bij Kinderopvang Roden of vraag een rondleiding bij ons aan. Op die manier kunt u geheel vrijblijvend kennismaken met de beste kinderopvang Roden.

Waarom kiezen voor Kinderopvang Roden? 

Omdat Jabadoo Kinderopvang niet in Roden zelf is gevestigd ligt de keuze om uw kind hier in te schrijven misschien niet meteen voor de hand. Maar er zijn talloze redenen om juist wél voor ons te kiezen als u in Roden woont:


Kinderopvang Groningen JabadooKinderopvang Groningen Jabadoo


Ontwikkelingsgericht werken bij Kinderopvang Jabadoo

Bij Jabadoo kinderopvang Roden staat ontwikkelingsgericht werken voorop. Dat betekent dat we uw kind op een positieve manier stimuleren. Waarom we dit doen? Omdat alleen als een kind blij is het zich optimaal kan ontwikkelen.

Wat ook goed is voor de ontwikkeling van uw kind is dat we onze kinderen naar leeftijd indelen in groepen. Op deze manier gaat uw kind alleen om met leeftijdsgenoten die zich in dezelfde ontwikkelingsfase bevinden. Dus de baby’s bij de baby’s, de dreumesen bij de dreumesen en de peuters bij de peuters.

Ieder kind krijgt bij ons een eigen mentor die de ontwikkeling van uw kind overziet. Door zoveel mogelijk met dezelfde medewerker om te gaan ontwikkelt uw kind zich nog sneller. Deze mentor dient ook als aanspreekpunt voor u als ouder.

Spelen en leren bij Jabadoo Kinderopvang Roden

Bij Jabadoo Kinderopvang staat een vertrouwd gevoel en de persoonlijke ontwikkeling van uw kind op een speelse manier voorop. Dit doen we door te werken volgens het TINK-principe (taal- en interactievaardigheden). Het is onderzocht en bewezen dat deze werkwijze bijdraagt aan de hersenenontwikkeling van kinderen. 

Rustige dagopvang in Roden

Bij Jabadoo Kinderopvang vinden we het belangrijk dat er rust heerst op de dagopvang. Wij zorgen hiervoor door de dagopvang schoon, gestructureerd en rustig te houden. Onze pedagogisch medewerkers werken hele dagen, zodat er geen wisselingen plaatsvinden halverwege de dag. Dit draagt bij aan de rust van de kinderen. 

Wat kost kinderopvang in Roden?

De tarieven van kinderopvang in Roden hangen af van verschillende factoren. Hoeveel dagen per week wilt u uw kind bij ons onderbrengen bijvoorbeeld? En gaat dit om halve of hele dagen? Voor een volledig overzicht van de kosten kunt u onze tarieven bekijken. Wellicht komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, lees hier meer.

Maak kennis met Jabadoo Kinderopvang Roden

Benieuwd geworden naar Kinderopvang Roden? Maak snel kennis met de beste kinderopvang nabij Roden door een vrijblijvende rondleiding aan te vragen. Op die manier kunnen we rustig met u kennismaken en krijgen u en uw kind alvast een indruk van hoe het er in onze kinderopvang aan toe gaat. Erg belangrijk, want u kind zal natuurlijk een groot deel van zijn week bij ons doorbrengen. Vraag hieronder uw rondleiding aan!

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

Inloggen Ouders

brancheorganisatie

Jabadoo Kinderopvang

Beoordeling door klanten: 9,5 / 10 - 70 beoordelingen

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Jabadoo Kinderopvang Groningen