Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen  
Dino 050 5200911
Hoppy 050 5200912
Dreumesgroepen  
Pebbles 050 5200913
Bambam 050 5200914
Peutergroepen  
Betty 050 5200915
Barney 050 5200916
Buitenschoolse opvang  
Flintstones 050 5200917
Rubbles 050 5200917

 

Privacystatement

Beoordeling door klanten:
9.0 / 10 - 59 beoordelingen

Kinderopvang Roden

Bent u op zoek naar een goede kinderopvang nabij Roden? Jabadoo Kinderopvang is hét adres voor een veilige en vertrouwde opvang van uw kind. Onder de liefdevolle en professionele leiding van onze medewerkers kan uw kind zich optimaal ontwikkelen. Bij ons krijgt ieder kind de aandacht die het verdient en staan liefde, respect voor elkaar en veiligheid altijd op de eerste plaats.

Schrijf uw kind gauw in of vraag een rondleiding bij ons aan. Op die manier kunt u geheel vrijblijvend kennismaken met de beste kinderopvang in de regio Roden.

Waarom in Roden kiezen voor Jabadoo Kinderopvang?

Omdat Jabadoo Kinderopvang niet in Roden zelf is gevestigd ligt de keuze om uw kind hier in te schrijven misschien niet meteen voor de hand. Maar er zijn talloze redenen om juist wél voor ons te kiezen als u in Roden woont:


Kinderopvang Groningen JabadooKinderopvang Groningen Jabadoo


Ontwikkelingsgericht werken

In onze filosofie staat ontwikkelingsgericht werken voorop. Dat betekent dat we uw kind op een positieve manier stimuleren. Waarom we dit doen? Omdat alleen als een kind blij is het zich optimaal kan ontwikkelen.

Wat ook goed is voor de ontwikkeling van uw kind is dat we onze kinderen naar leeftijd indelen in groepen. Op deze manier gaat uw kind alleen om met leeftijdsgenoten die zich in dezelfde ontwikkelingsfase bevinden. Dus de baby’s bij de baby’s, de dreumesen bij de dreumesen en de peuters bij de peuters.

Ieder kind krijgt bij ons een eigen mentor die de ontwikkeling van uw kind overziet. Door zoveel mogelijk met dezelfde medewerker om te gaan ontwikkelt uw kind zich nog sneller. Deze mentor dient ook als aanspreekpunt voor u als ouder.

Maak kennis met Jabadoo Kinderopvang

Benieuwd geworden naar ons kinderdagverblijf? Maak gauw kennis met de beste kinderopvang nabij Roden door een vrijblijvende rondleiding aan te vragen. Op die manier kunnen we rustig met u kennismaken en krijgen u en uw kind alvast een indruk van hoe het er in onze kinderopvang aan toe gaat. Erg belangrijk, want u kind zal natuurlijk een groot deel van zijn week bij ons doorbrengen. Vraag hieronder uw rondleiding aan!

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

Inloggen Ouders

9,0
klanten vertellen
59 Beoordelingen
zelf beoordelen bekijk beoordelingen

brancheorganisatie

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Jabadoo Kinderopvang Groningen