Logo Jabadoo

Kinderopvang Roden

Jabadoo Kinderopvang | de leukste kinderopvang in de buurt van Roden

Bent u op zoek naar een goede kinderopvang nabij Roden? Jabadoo Kinderopvang Roden is hét adres voor een veilige en vertrouwde opvang van uw kind. Onder de liefdevolle en professionele leiding van onze medewerkers kan uw kind zich optimaal ontwikkelen. Bij ons krijgt ieder kind de aandacht die het verdient en staan liefde, respect voor elkaar en veiligheid staat altijd op de eerste plaats bij Kinderopvang Roden.

Schrijf uw kind snel in bij Kinderopvang Roden of vraag een rondleiding bij ons aan. Op die manier kunt u geheel vrijblijvend kennismaken met de beste kinderopvang Roden.

Waarom kiezen voor Kinderopvang Roden? 

Omdat Jabadoo Kinderopvang niet in Roden zelf is gevestigd ligt de keuze om uw kind hier in te schrijven misschien niet meteen voor de hand. Maar er zijn talloze redenen om juist wél voor ons te kiezen als u in Roden woont:

De kinderopvang ligt dus op een goede locatie vlakbij Roden. Daarnaast krijgt elk kindje veel persoonlijke aandacht bij Jabadoo kinderopvang Roden. Zoals u hierboven kunt lezen is uw kind in goede handen bij ons. Genoeg redenen om voor een kinderopvang nabij Roden te kiezen!


Kinderopvang Roden JabadooKinderopvang Roden Jabadoo


Ontwikkelingsgericht werken bij Kinderopvang Jabadoo Roden

Bij Jabadoo kinderopvang Roden staat ontwikkelingsgericht werken voorop. Dat betekent dat we uw kind op een positieve manier stimuleren. Waarom we dit doen? Omdat alleen als een kind blij is het zich optimaal kan ontwikkelen.

Wat ook goed is voor de ontwikkeling van uw kind is dat we onze kinderen naar leeftijd indelen in groepen. Op deze manier gaat uw kind alleen om met leeftijdsgenoten die zich in dezelfde ontwikkelingsfase bevinden. Dus de baby’s bij de baby’s, de dreumesen bij de dreumesen en de peuters bij de peuters.

Ieder kind krijgt bij ons een eigen mentor die de ontwikkeling van uw kind overziet. Door zoveel mogelijk met dezelfde medewerker om te gaan ontwikkelt uw kind zich nog sneller. Deze mentor dient ook als aanspreekpunt voor u als ouder.

Spelen en leren bij Jabadoo Kinderopvang Roden

Bij Jabadoo Kinderopvang, nabij Roden, staat een vertrouwd gevoel en de persoonlijke ontwikkeling van uw kind op een speelse manier voorop. Dit doen we door te werken volgens het TINK-principe (taal- en interactievaardigheden). Het is onderzocht en bewezen dat deze werkwijze bijdraagt aan de hersenenontwikkeling van kinderen. 

Rustige dagopvang in Roden

Bij Jabadoo Kinderopvang nabij Roden vinden we het belangrijk dat er rust heerst op de dagopvang. Wij zorgen hiervoor door de dagopvang schoon, gestructureerd en rustig te houden. Onze pedagogisch medewerkers werken hele dagen, zodat er geen wisselingen plaatsvinden halverwege de dag. Dit draagt bij aan de rust van de kinderen. 

Wat kost kinderopvang in Roden?

De tarieven van kinderopvang in Roden hangen af van verschillende factoren. Hoeveel dagen per week wilt u uw kind bij ons onderbrengen bijvoorbeeld? En gaat dit om halve of hele dagen? Voor een volledig overzicht van de kosten kunt u onze tarieven bekijken. Wellicht komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, lees hier meer.

Maak kennis met Jabadoo Kinderopvang Roden

Benieuwd geworden naar Kinderopvang Roden? Maak snel kennis met de beste kinderopvang nabij Roden door een vrijblijvende rondleiding aan te vragen. Op die manier kunnen we rustig met u kennismaken en krijgen u en uw kind alvast een indruk van hoe het er in onze kinderopvang aan toe gaat. Erg belangrijk, want u kind zal natuurlijk een groot deel van zijn week bij ons doorbrengen. Vraag hieronder uw rondleiding aan!

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl