Logo Jabadoo

Kosten luiers per maand 

Krijgt u binnenkort een kindje en wilt u de kosten eens op een rijtje zetten? Kinderen zijn een grote kostenpost, zeker in het eerste jaar. Ze poepen en plassen veel, waardoor er een hoop luiers in een maand doorheen gaan. Maar wat zijn nou eigenlijk de kosten van luiers voor een hele maand? Hieronder vertellen we u er meer over.  

Kosten van een baby  

Kinderen zijn een kostbaar bezit. Niet alleen voor u, maar ook voor de portemonnee. Gezinnen spenderen vaak 17% van hun inkomen aan het eerste kind. U kunt dus wel een beetje uitrekenen wat u kwijt gaat zijn. Aan het begin moeten er natuurlijk ook nog allerlei spullen worden aangeschaft. Denk aan meubels, babyservies, een babybadje en natuurlijk babykleertjes. Daarnaast hebt u terugkomende kosten zoals de kinderopvang maar ook dus luiers. Maar wat kosten luiers nou per maand?  

Kosten luiers per maand 

Bij een baby hebt u gemiddeld 6 luiers op een dag nodig. Dit houdt in dat u per maand ongeveer 180 luiers voor uw kind nodig hebt. Als we kijken naar het huismerk luiers kosten deze gemiddeld 10 euro voor 68 luiers. Dit betekent dat u iets minder dan 3 pakken luiers nodig hebt in een maand. Omgerekend is dit ongeveer 25 tot 30 per maand wat u kwijt bent aan luiers. Maar de prijzen verschillen natuurlijk wel per merk luiers. Wilt u luiers van een merk? Dan bent u al snel meer kwijt aan luiers in de maand. Om dit overzichtelijk te maken, hebben we van verschillende merken de prijzen voor een jaar op een rijtje gezet.  

Kosten luiers per jaar 

In deze berekening is eruit gegaan van ongeveer 2500 luiers per jaar. Het precieze aantal is natuurlijk lastig te voorspellen want ieder kindje is uniek. We hebben twee merken en een huismerk luiers op een rijtje gezet.  

De kosten van luiers per maand en ook per jaar zijn dus afhankelijk van het merk dat u kiest en afhankelijk van uw baby. Daarnaast zijn luiers vaak in de aanbieding. U kunt op deze manier ook een hoop geld besparen. Hopelijk krijgt u zo een beter beeld van de kosten van luiers per maand.  

Wat kosten luiers bij de kinderopvang?  

Gaat uw kindje straks naar de opvang? Bekijk dan wat inclusief is bij de tarieven van de opvang. In sommige gevallen zijn de luiers bijvoorbeeld al meegenomen in de tarieven. U hoeft dan uw kindje zelf geen luiers meer mee te geven. Ideaal dus! Dit kunt u ook meenemen in uw berekening voor de kosten van luiers per maand.  

 
Hopelijk heeft u na het lezen van al deze informatie een beter beeld van de kosten van luiers per maand.  

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl