Logo Jabadoo

Naschoolse opvang Groningen

Bent u voor uw kind op zoek naar een goede naschoolse opvang in Groningen? In Jabadoo Kinderopvang vindt u de leukste buitenschoolse opvang voor uw kind. Wij bieden een veilige en vertrouwde omgeving voor uw zoon of dochter. Onder de hoede van onze liefdevolle en professionele leiding kan uw kind zich in alle rust ontwikkelen en vriendjes maken. Naast naschoolse opvang kunt u bij ons in Groningen ook terecht voor voorschoolse opvang.

Contact opnemen

Waarom naschoolse opvang bij Jabadoo?

Bij Jabadoo Kinderopvang doen we er alles aan om uw kind na een intensieve schooldag een prettige en vertrouwde omgeving te bieden. Uw kind brengt een deel van zijn of haar vrije tijd bij ons door, maar onze liefdevolle leiding zorgt ervoor dat hij of zij zich niettemin vrij voelt.

Waarom u nog meer kiest voor naschoolse opvang bij Jabadoo:

peuterspeelplaatst

Wat hebben wij uw kind te bieden?

Bij Jabadoo Kinderopvang kunt u ervan uitgaan dat uw kind goed wordt verzorgd. Als alle kinderen na een intensieve schooldag bij ons binnen komen, dan geven we iedereen de kans om rustig te vertellen wat hij of zij die dag heeft beleefd. Uiteraard verzorgen wij hierbij ook het eten en drinken. Hierbij laten we ons leiden door de adviezen van het Voedingscentrum, zodat uw kind altijd gezond eet.

Voor onze naschoolse opvang groepen organiseren we ook de nodige activiteiten. In de vakanties horen hier ook leuke uitstapjes bij.

Voor peuters bieden wij daarnaast zwemlessen aan. In Noord-Nederland zijn wij de enige kinderopvang die dit faciliteert. Iedere vrijdagmiddag geven wij uw peuter de kans om op een leuke en veilige manier te leren zwemmen.

Voor wie is onze naschoolse opvang?

Uw kind kan terecht bij onze naschoolse opvang als hij of zij naar één van onderstaande scholen in de regio Groningen gaat:

Wij zorgen voor het vervoer van de school naar de opvang, veilig en vertrouwd.

Wat kost naschoolse opvang?

De kosten van naschoolse opvang hangen af van een aantal factoren. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u recht heeft op toeslag, de zogenaamde kinderopvangtoeslag. Bekijk onze tarievenpagina om precies te zien wat onze naschoolse opvang kost voor uw kind.

Tarieven bekijken

Meld u aan voor een gratis rondleiding

Wij begrijpen dat u waarschijnlijk, voordat u uw kind inschrijft bij een naschoolse opvang, eerst even rond wilt kijken en kennis wilt maken met de begeleiding. Uiteraard bieden wij u deze mogelijkheid. Maak gerust eens een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en wij vertellen u alles over wat wij uw kind te bieden hebben.

Rondleiding aanvragen

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl