Logo Jabadoo

Nieuws | Jabadoo kinderopvang

1-9-2021: Vanaf heden heeft Jabadoo kinderopvang een nieuwe eigenaar. We zullen verder gaan onder de vlag van kinderopvang Zien. Kijk op de website voor meer informatie: www.wijzienjou.nl . Een prachtige organisatie die Jabadoo nog veel mooier gaat maken dan ze al is. Het gehele team zal blijven werken bij locatie Jabadoo. Ook Ermina zal blijven als locatiemanager. De komende tijd zullen we rustig gaan werken richting de nieuwe visie. Alles op z'n tijd en samen met de medewerkers. Wij hebben er zin in! Vanaf nu kunt u mailen naar: jabadoo@wijzienjou.nl  

26-3-2021: We zitten nog steeds in lockdown. Gelukkig komen de kinderen in de dagopvang gewoon naar Jabadoo. Op de BSO moeten we helaas nog steeds een groot aantal kinderen missen. We kunnen ze nog niet voorstellen aan onze nieuwe medewerker Yamila. We hopen ze snel weer op te mogen halen. Verder kunnen we vertellen dat we onlangs de eerste coronabesmetting meegemaakt hebben maar gelukkig bleef het bij die ene besmetting. Na een paar dagen quarantaine kwamen alle negatief geteste kinderen weer bij ons spelen. De besmette persoon is ziek geweest maar gelukkig niet heel erg. Hieruit hebben we geconcludeerd dat we bij Jabadoo ons goed houden aan alle coronamaatregelen om besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen. Nog even volhouden...

24-2-2021: Vandaag hebben we nog even met onze peuters teruggekeken naar Coco. Online hebben we genoten van een theatervoorstelling

16-2-2021: De nieuwste protocollen en beslisbomen zijn weer te vinden onder het kopje COVID-19.

10-2-2021: We hebben iemand voor de BSO-vacature gevonden! We zijn erg blij met het aantrekken van iemand met sport en bewegen als achtergrond.

9-2-2021: Er zijn nieuwe handreikingen voor neusverkoudheid bij kinderen:

De belangrijkste wijzigingen in deze versie:
•    Alleen kinderen van 0 tot 4 jaar mogen met verkoudheidsklachten naar de opvang;
•    Kinderen van 4 tot en met 12 jaar met verkoudheidsklachten moeten thuisblijven en krijgen het advies om zich te laten testen.
•    Het thuisblijfbeleid voor huisgenoten is ook aangepast, zij blijven ook thuis als een kind naast milde klachten koorts/benauwdheid heeft.
Je kunt de beslisbomen volgen die ook op onze website staan. 

21-1-2021: We hebben een vacature voor de BSO! Inmiddels is deze vacature ingevuld!

15 december 2020: Jabadoo is per heden alleen open voor noodopvang voor ouders met een cruciaal beroep. Alle huidige ouders zijn hierover geïnformeerd. Voor meer informatie verwijs ik u naar de pagina; informatie COVID-19, deze houden we up to date. 

1 december 2020: De tarieven voor 2021 zijn bekend. Op deze website kunt u de kosten kinderopvang alvast berekenen in onze rekentool. Hier zijn de tarieven van 2021 al in verwerkt. 

22 oktober 2020: Door de vele wijzigingen in het protocol COVID-19 moeten we ons protocol steeds bijstellen. Voor ouders is het vervelend om daar steeds mail over te ontvangen maar we willen de informatie wel delen. Daarom hebben we nu op de homepagina een kopje "informatie COVID-19 waar de meest recente informatie te vinden is. 

22 oktober 2020: De afgelopen weken hebben we een aantal cursusdagen gehaald. Volgende week gaan de laatste 3 medewerkers zich nog laten scholen voor BHV en EHBO bij kinderen. De eerste certificaten zijn al binnen en de rest volgt volgende week vast ook. Dan zijn we weer helemaal up-to-date wat EHBO en BHV betreft!

16 oktober 2020: Er is nu al weer een nieuwe versie van het protocol COVID-19. De wijziging is geel gearceerd!

15 oktober 2020: Jurusalema Challenge bij Jabadoo kinderopvang 

15 oktober 2020: Nieuwste versies beslisboom en protocol COVID-19 Jabadoo kinderopvang

24 september 2020: Het protocol en de beslisboom is weer aangepast. De beslisboom geldt nu voor alle kinderen van 0 - tm alle kinderen in groep 8. Klik hier om de beslisboom te bekijken. Voor het nieuwste protocol ivm COVID-19 klik je hier.

10 september 2020: Ook de beslisbomen zijn per 3 september aangepast: Beslisboom 0 - 6 jaar       Beslisboom 7 - 12 jaar   Doorloop de beslisboom om te weten of je kindje naar de opvang mag!

9 september 2020: Er is weer een nieuw protocol: Hier de versie van 3 september 2020

25 aug 2020: Het protocol rondom Corona is weer aangepast. Hier de nieuwste versie van 19 augustus 2020

20 juli 2020: Inmiddels hebben ook een aantal pedagogisch medewerkers de interne TINK-training gevolgd en zijn ze geslaagd! Deze training gaat over taal en interactievaardigheden in de kinderopvang. We zijn blij nu nog meer kennis op de groepen te hebben. Gefeliciteerd meiden!

lauradoriensuzannesuzanneestherellen diploma tink

20 juli 2020: Het lijkt wel of we even stil hebben gestaan maar het tegenovergestelde is waar! We zitten middenin een bizarre periode. Een periode die als de "Coronaperiode" de boeken in zal gaan. Gelukkig zijn alle kinderen weer gezond en wel bij Jabadoo aan het spelen en kunnen we alles weer "gewoon" doen. Uiteraard hebben we een protocol waar we ons aan moeten houden maar het grote ruime pand geeft ons wel de mogelijkheden om rondleidingen te blijven geven. Dit protocol wordt regelmatig geactualiseerd. De laatste versie is van 30 juni 2020. Klik hier om het te bekijken

11 mei 2020: Alle medewerkers die de cursus hart voor baby's gedaan hebben zijn geslaagd! We feliciteren Suzanne, Dorien, Marjan en Suzanne met het behalen van dit certificaat. We zijn nu al klaar met het scholen van de medewerkers. Dit is een verplichting vanuit IKK, innovatie kwaliteit kinderopvang. Vóór 2023 moeten alle medewerkers die met baby's werken aanvullend geschoold zijn.

geslaagden babycursus

6 mei 2020: Vandaag is het protocol verzonden welke in werking treedt voor de kinderopvang die vanaf 11 mei weer open gaat. Klik hier voor het protocol 

14 april 2020: Deze week gaan 4 medewerkers online de training volgen die de kwalificatie voor het werken met baby's geeft. Vanaf 2023 moeten alle pedagogisch medewerkers die met baby's werken hierin een aanvullende scholing voor hebben gevolgd. Daar hebben we nu mooi tijd voor. Marjan, Dorien, Suzanne W. en Suzanne B. gaan vanuit huis 4 bijeenkomsten via skype volgen. We wensen hen veel succes!

24 april 2020: Wat zijn we blij dat we straks al die blije snoetjes weer binnen Jabadoo mogen ontvangen! We kijken er naar uit om de kinderen vanaf 11 mei weer te mogen begroeten. Hopelijk heeft het videobellen eraan bijgedragen dat de kinderen toch enige binding met Jabadoo hebben gehouden en de terugkomst straks zo soepel mogelijk kan verlopen. De dagopvang zal volledig openen waarbij we kijken hoeveel ruimte er nog is voor noodopvang op eigen locatie. De buitenschoolse opvang zal zich flexibel opstellen en proberen de opvang aan te laten sluiten bij de schooldagen van de kinderen. Een hoop geregel maar we hopen volgende week de ouders hierover te kunnen mailen. Daarnaast moeten we ons intern klaar gaan maken om bij een volledige aanwezigheid van alle medewerkers, de anderhalve meter en andere maatregelen te kunnen handhaven. We doen ons best en zien een uitdaging!

10 april 2020: Even een voorbeeld van het afgeschermde deel van onze site (voor onze ouders): een paasliedje met Laura zingen . Vrolijk Pasen!

9 april 2020: Deze week zijn we begonnen met het videobellen. Alle pedagogisch medewerkers zoeken contact met de ouders en kinderen middels (video)bellen of skypen. En wat is dat leuk om te doen. Dan merk je weer hoe snel kinderen veranderen. Het is heel leuk om die snoetjes even weer te zien en de ouders ook even weer  te spreken. We hopen op deze manier verbonden te blijven en zo ook de stap naar de opvang straks wat makkelijker te maken voor de kindjes. We willen wekelijks even met de kinderen en hun ouders blijven bellen zolang de opvang alleen voor de noodopvang open is. Hier kun je een fragmentje zien van een kindje dat gebeld wordt door haar mentor.

8 april 2020: Wat een bizarre en vreemde tijd. We zijn alleen open voor noodopvang. Onze pedagogisch medewerkers zijn gemiddeld 1 dag in de week aan het werk op de vestiging en voor de rest werken ze thuis. We hebben op de website, achter de ouder-inlog, allemaal activiteiten geplaatst die de kinderen anders bij Jabadoo gedaan zouden hebben. Hier vind je ook liedjes maar kun je ook luisteren naar verhalen die door onze eigen pedagogisch medewerkers voorgelezen worden. Hier een voorbeeldje.

27 maart 2020: We hebben een nieuw opruimlied. Luister en oefen het hier.

15 maart 2020: Er is een nieuwsbrief naar alle ouders verstuurd over de genomen beslissingen van het kabinet. Meerdere informatie volgt. 

12 februari 2020: Onze Hoppy groep (babygroep) is inmiddels ook volop in bedrijf. We hebben veel nieuwe baby's mogen verwelkomen de afgelopen maanden. Wat een gezelligheid met zoveel kleine baby's op de groep. Ook de komende maanden zullen er veel baby's starten in beide babygroepen. 

12 februari 2020: Binnenkort start er weer een medewerker voor de opleiding tot babyspecialist. Alle nieuwe kennis kunnen ze goed toepassen op groep. Zo leuk!

26 november 2019: Onlangs heeft ook Mirjam de training: Werken met baby's succesvol afgerond. We hebben nu al 2 specialisten in huis. We gaan rustig door met de trainingen zodat straks iedereen die met baby's werkt hier ook een training voor gevolgd heeft. Baby's is ook een vak apart!

mirjam geslaag werken baby

7 november 2019: Onlangs hebben alle pedagogisch medewerkers hun EHBO voor kinderen inclusief reanimatie weer herhaald. Iedereen is geslaagd!!

ehbo  

1 november 2019: We hebben inmiddels een huishoudelijk medewerker gevonden. Razia is op 6 november begonnen bij Jabadoo. Vanaf nu hebben we elke dag een huishoudelijk medewerker van 8 tot 15u aan het werk. Heerlijk. Zo hebben onze pedagogisch medewerkers nog meer tijd voor de kinderen en blijft Jabadoo ook lekker schoon.

26 september 2019: We zijn op zoek naar een enthousiaste huishoudelijk medewerkster die samen met Paula de groepen gaat ondersteunen en de huishoudelijke taken op zich gaat nemen. Klik hier voor de vacature. Deze vacature is inmiddels ingevuld

10 september 2019: We zijn per direct op zoek naar een collega op onze BSO. Vacature die per direct aanwezig was is ingevuld, maar we zoeken ook voor het nieuwe jaar nog een collega op de bso. Deze vacature is inmiddels ingevuld

collega gezocht

3 september 2019:  Alle foto's van de activiteiten op de BSO in de zomervakantie zijn inmiddels op de website geplaatst. Hiervoor kunnen de ouders een inlogcode in de dagboekjes vinden.

3 september 2019: De eerste schoolweek zit er al weer op en de meeste ouders zijn ook al weer aan het werk. Dat kunnen we merken. We krijgen veel telefoontjes van nieuwe ouders die graag een kindje willen plaatsen. Lilian heeft het ontzettend druk met deze planning. Dat is alleen maar goed natuurlijk maar we moeten wel aangeven dat we voor 2020 op bepaalde dagen al wachtlijsten hebben in verschillende groepen. Ben je dus op zoek naar opvang en geïnteresseerd in Jabadoo kinderopvang dan is het raadzaam zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen om een rondleiding aan te vragen en de plaatsingsmogelijkheden te bekijken.

16 augustus 2019: Ook deze week hadden we weer een prachtig programma op de BSO. We begonnen met een speurtocht op maandag en op dinsdag zijn ze naar de bioscoop geweest, de film Ugly Dolls was een groot succes. Op woensdag hadden ze een spelletjesdag, gezellig de hele dag verschillende spelletjes spelen, zowel binnen als buiten. Op donderdag zijn de kinderen naar de Zeehondencreche in Pieterburen geweest en op vrijdag hebben de kinderen oude schoenen gepimpt. Een week vol plezier!

9 augustus 2019: We hebben een geweldige week met de kinderen van de BSO mogen beleven. Een rondvaart door de grachten van Groningen, naar het Sprookjesbos in Zuidlaren, een springkussen in onze eigen tuin op donderdag en op vrijdag hebben de kinderen heerlijke dingen gebakken op de bakdag van de BSO. 

25 juli 2019: Spelen met bevroren water is leuk en verkoelend. Zo hebben de peuters de dieren uit het ijs bevrijd. Het ijs dat losgebikt is smelt in je handen voordat je het in de gaten hebt.

collage ijsdieren bettygroep

25 juli 2019: Met deze extreme hitte is een activiteit als fruitijsjes maken uitermate geschikt natuurlijk. In de verschillende groepen wordt het fruit gesneden en in de blender met yoghurt vermalen tot een smoothie. Deze in ijsvormpjes gieten en dan 's middags smullen van deze verkoelende lekkernij. 

 collage fruitijsjes maken

25 juli 2019: We hebben enorm veel inschrijvingen voor de babygroepen ontvangen voor 2020. Hierdoor zijn er wachtlijsten ontstaan op verschillende dagen. De ouders die al opvang afnemen bij Jabadoo raden we aan een toekomstige baby zo spoedig mogelijk in te schrijven om opvang op dezelfde dagen als het broertje of zusje te kunnen krijgen. Nieuwe ouders die opvang zoeken vragen we zo snel mogelijk contact op te nemen voor een rondleiding zodat er een vroege inschrijving plaats kan vinden waardoor de kans groter is om opvang te kunnen krijgen op de gewenste dagen. 

23 juli 2019: In verband met de extreme hitte gaan de uitjes (Kwelderlopen en dagje Lauwersoog) op de BSO op donderdag 25 juli niet door. We zullen voor verkoelende activiteiten bij Jabadoo gaan zorgen. De uitjes worden verplaatst naar dinsdag 20 augustus.

23 juli 2019: De komende dagen extreme hitte. We hebben een hitteprotocol. Hierin staan voorzorgsmaatregelen om goede en verantwoorde opvang aan te bieden tijdens deze omstandigheden. Extra drinkmomenten, zelf verantwoorde ijsjes maken en eten maar ook ventileren waar dat kan. Elke groep heeft een ventilator tot zijn beschikking om de lucht in beweging te houden. Tijdens de heetste momenten van de dag zullen we bewust binnen blijven. We proberen de omstandigheden zo goed mogelijk te houden. 

16 juli 2019:  Wat hebben we weer prachtige reviews mogen ontvangen via "klanten vertellen". Ben je nieuwsgierig geworden, kijk dan eens op onze home pagina. Je kunt daar de ingevulde enquêtes inzien maar ook zelf een beoordeling invullen. Alvast heel erg bedankt voor het invullen!

15 juli: vakantieplanning bso : in de vakanties organiseren we tal van activiteiten. Klik op de vakantieplanning om de planning oor de zomervakantie van 2019 te bekijken.

3 juli 2019: We hebben nieuwe bankjes en een picknicktafel in onze mooie grote tuin. Hier zijn we erg blij mee. 

tuin jabadoo

1 juli 2019: NIEUW!!!!  We hebben een rekentool op onze website!

jabadoo berekenen kinderopvangtoeslag

Wilt u graag weten wat de netto kosten voor uw kinderopvang/bso zijn?
 
 
Dit kunt u gemakkelijk en snel uitrekenen via de handige rekentool op onze website | https://www.jabadoo-kinderopvang.nl/tarieven
 
 
Goed om te weten - alle genoemde kosten zijn inclusief:
 
❀ Voeding
 
✿ 2x per dag fruit,
 
❀ Broodmaaltijd tussen de middag
 
✿ Luiers
 
❀ Activiteiten en uitjes (u hoeft dus niets bij te betalen)
 

21 juni 2019: Wat een heerlijk thema. Fruit telen bij de dreumesgroep. Klik of de afbeelding om het filmpje te belijken! Erg leuk!!

jabadoo groente fruit

19 juni 2019: We hebben een vacature op de peutergroep. Met ingang van 1 september zijn we op zoek naar een peuterleidster! Klik hier voor de vacature!

22 mei 2019: Wie wint deze mooie luiertaart? Kom aanstaande vrijdag naar de zomermarkt in Hoogkerk en kom naar onze kraam. Raad het aantal luiers in deze taart, dan zou het zomaar kunnen dat deze taart voor jou is!

luiertaart markt

22 mei 2019: Vandaag ons jaarlijkse peuteruitje naar Nienoord. Echt een feestje voor de kinderen. Meer foto's zijn te bekijken achter de ouderlogin.

peuteruitje nienoord

17 mei 2019: Vanmorgen hebben de kinderen van de Pebbles (dreumes) de regendans gedaan!! Kijk op onze facebookpagina, daar is ook het liedje te horen. 

regendans dreumesgroep

14 mei 2019: Wist u dat....
Wij bij Jabadoo iets heel unieks bieden? Jabadoo kinderopvang is namelijk de enige kinderopvang in Noord Nederland die gratis  peuterzwemles aanbiedt!
Op vrijdagochtend gaan we in kleine groepjes met de peuters naar het zwembad in Oostwold. Hoe leuk! De peuters kunnen in de loop van de tijd de officiële puppy zwemdiploma's behalen. Ook hier zijn géén extra kosten aan verbonden
Meer weten over peuterzwemles? Kijk dan eens op onze website | ✿

 peuterzwemles

24 april 2019: We hebben een vacature voor de zomerperiode 2019. Mogelijk is er daarna ruimte om langer te blijven werken. De vacature staat op indeed.nl

17 april 2019: Wat hebben we weer genoten van de leuke filmpjes van alle kinderen! En wat weer een geweldige opkomst van ouders en verzorgers op de jaarlijkse ouderavond georganiseerd door de pedagogisch medewerksters van alle groepen.

ouderavond april

1 april 2019: Wat een ontzettend mooi bedrag hebben we opgehaald voor Kika! Iedereen ontzettend bedankt!

opbrengst kika

21 maart 2019: Op de BSO werken we met thema Verkeer. Zowel binnen als buiten komen we van alles tegen wat de kinderen gemaakt hebben; zebrapaden, verkeersborden, stoplichten en nog veel meer …….

thema verkeer

20 maart 2019: Het ziet er al fantastisch uit bij Jabadoo. We zijn volop bezig om er volgende week woensdag 27 maart een groot koekjesspektakel van te maken. Plaats je bestelling online via onze website en zorg dat je die overheerlijke koekjes niet mist! De gehele opbrengst zal naar Kika gaan! Iedereen is welkom tussen 15.00 - 18.00 uur

kika jabadoo

19 maart 2019: Jabadoo kinderopvang bakt voor Kika! Kom volgende week woensdag 27 maart naar Jabadoo en koop onze zelfgebakken koekjes. De volledige opbrengst gaat naar Kika. Bestellen kan via het bestelformulier (klik op onderstaande flyer), de mail; info@jabadoo-kinderopvang.nl of op woensdagmiddag bij Jabadoo. Ook een mooi moment om eens een keer binnen te kijken bij Jabadoo kinderopvang. Wees welkom!

afbeelding flyer

14 maart 2019: We hebben nu ook een Intagram account. Kijk snel en volg ons! jabadoo_kinderopvang

13 maart 2019: Wij gaan bakken voor Kika! De peutergroep (Betty) werkt op dit moment met het thema bakken en hebben hier de "actie voor Kika" aan verbonden. Binnenkort krijgen alle ouders en kinderen meer informatie over deze geweldige actie. Alvast doneren? Dat kan door op onderstaande afbeelding te klikken en middels een tikkie een bedrag te doneren. 

jabadoo bakt voor kika

11 maart 2019: De dreumesgroepen spelen met verfspatten! We stoppen druppels verf tussen plastic (lamineerhoezen) en de kinderen mogen met hun vingers het verf proberen te verspreiden. Spelen met kleuren. Wat een uitdaging! #kinderopvang #thema #kleur

thema kleur  Bekijk hier om het filmpje op Facebook te bekijken.

4 maart 2019: Vandaag zat er een enveloppe in de brievenbus. Er is één van onze Valentijnsballonnen gevonden. De peuters hadden enkele ballonnen opgelaten met als motto "Love is in the air". De ballon met kaartje is teruggevonden in Duitsland! Deze heeft een afstand afgelegd van ruim 80 kilometer!! Wat ontzettend leuk!

valentijnsballon

27 februari 2019: De eerste scholen hebben al aangegeven te gaan staken op vrijdag 15 maart. Voor dee ouders bestaat er de mogelijkheid extra opvang aan te vragen voor hun kind op  deze dag. Wij zullen bij meerdere aanmeldingen open gaan op deze dag. We vragen de ouders wel om dit zo spoedig mogelijk aan te vragen zodat we de tijd hebben om extra personeel te regelen.

26 februari 2019 : De Dino geniet van de overheerlijke voorjaarszon! 

dino voorjaarszon Kijk ook op onze Facebookpagina.

25 februari 2019: Het wachtwoord voor ouders is per vandaag weer gewijzigd. Alle ouders hebben onlangs het wachtwoord ontvangen in het kinderdagboekje van hun kindje.

18 februari 2019: Het is weer vakantie! En we hebben weer een super leuk programma voor de BSO. Vandaag hebben we de Martinitoren beklommen. Wat een fantastisch uitzicht!

uitje martinitoren

14 februari 2019: We hebben een leuk filmpje geplaatst op facebook! Love is in the air! Kijk snel op onze Facebookpagina.

11 februari 2019: We hebben op dit moment weer ruimte in de peuterzwemlesgroep! Gratis peuterzwemles op vrijdag! Bel ons voor de mogelijkheden.

jabadoo peutergroep peuterzwemles

5 februari 2019: Op vrijdag 1 februari 2019 was Marieke officieel 10 jaar in dienst bij Jabadoo kinderopvang. Vandaag hebben we haar nog even in het zonnetje gezet!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, tekst

31 januari 2019: Op de babygroep experimenteren met ijs..... Leuk, leuk, leuk.

experimenteren

21 januari 2019: Wat kost kinderopvang in Nederland? En hoe werkt de berekening van de kinderopvangtoeslag? In onderstaande infographic staat het uitgelegd. Een handig hulpmiddel om de kinderopvangtoeslag aan ouders en andere geïnteresseerden uit te leggen. Klik op onderstaande afbeelding om deze te vergroten.

Nieuws

27 november 2018: Per 1 januari 2019 passen we onze openingstijden aan. We zijn per deze datum open van 7.15 tot 18.15 uur. Ook staan onze tarieven van 2019 inmiddels op onze website.

31 oktober 2018: Onderstaande vacature is inmiddels gesloten.

16 oktober 2018: We hebben een vacature. We zijn dus op zoek naar een leuke collega om ons team te komen versterken. Dus lees de vacature in de link en solliciteer als het profiel je past en het jou leuk lijkt om bij Jabadoo te komen werken

28 september 2018: Na het tragische ongeval vorige week in Oss, zit bij ons de schrik er ook goed in. We hadden de Stint een week stilgezet waarna we hoopten deze veilig verklaart te krijgen. Helaas is er in de media nog geen positief nieuws over de Stint voorbij gekomen. Wij hebben onze Stint onderworpen aan een uitvoerige checklist van de leverancier. Hieruit blijkt deze goed te werken. Desalniettemin hebben we besloten de Stint voorlopig nog te laten staan. Tot nader bericht zullen we de kinderen alleen vervoeren in onze bussen en een personenauto die we voorlopig huren. Veiligheid boven alles. Na een dergelijk ongeval is het altijd goed om eens even weer goed te bedenken hoe we de zaken omtrent het vervoer eigenlijk regelen. Heel veel zaken staan omschreven in ons beleid maar we hebben nu voor het vervoer een apart document geschreven welke geldt voor Jabadoo kinderopvang. Hiermee moet het voor ouders/verzorgers volkomen duidelijk zijn hoe we omgaan met vervoer van kinderen.

12 juli 2018: Inmiddels is het fietsenhok al weggehaald en gaan de tuinmannen morgen de bestrating egaliseren zodat er hopelijk zeer binnenkort een pannakooi geplaatst kan worden. Wat zullen de kinderen op de bso hier van gaan genieten. Hieronder een voorbeeld zoals deze er ongeveer uit zal komen te zien. 

 pannakooi

11 juli 2018: Met de nieuwe bolderkar kunnen we veel makkelijker even met de kleintjes een blokje om. Dat geeft veel vrijheid en daar maken we dankbaar gebruik van met dit mooie weer.

image

11 april 2018: We hebben een ouderavond in de groepen georganiseerd. De pedagogisch medewerkers hadden deze avond voorbereid en er voor gezorgd dat de ouders naar een film van ongeveer een half uur konden kijken waarin ze hun kinderen zagen spelen en leren in de groepen. Met een opkomst van maar liefst 75 ouders waren wij zeer tevreden en kijken we er naar uit om een volgend jaar weer een dergelijke avond te organiseren.

ouderavond collage

22 maart 2018: Wij hebben wederom in 2017 geen klachten gehad. #trots

klachtenvrij

2 maart 2018: BSO vacature is inmiddels ingevuld

9 februari 2018: We hebben een vernieuwde vacature BSO

1 februari 2018: Vanochtend kwam Elsa, van de film Frozen, bij ons voorlezen in het kader van de Nationale voorleesdagen.  

elsa voorlezen

5 januari 2018: Sollicitatieperiode is verlengd.  Reageren op onderstaande vacature van 27 december 2017  kan nog steeds!

27-12-2017: We hebben in verband met uitbreiding van het kindaantal een nieuwe vacature. Deze vacature is voor onze buitenschoolse opvang. Om de vacature te bekijken klik je hier

30 november 2017: Afgelopen zaterdag hebben we weer meegereden tijdens de jaarlijkse Sinterklaasintocht. Wat was het een gezellig feest. Het was fris maar droog en dat is heel fijn. We hebben veel kinderen blij mogen maken met onze wuppies of lineyards. Het is leuk om een bijdrage te mogen leveren aan dit kinderfeest.

 collage sintintochtNieuwsNieuws

11 oktober 2017: We zijn al jaren een erkend leerbedrijf en leiden met veel plezier nieuwe beroepsbeoefenaars op.  Onlangs hebben we onze erkenning uit kunnen breiden. We mogen, naast pedagogisch medewerker, gespecialiseerd pedagogisch medewerker en helpende zorg en welzijn, nu ook studenten van de opleiding "sport en bewegingsleider" begeleiden. Dit zal voornamelijk op onze bso plaats gaan vinden. Hopelijk meldt zich snel een stagiaire aan!

beeldmerk

10 oktober 2017: Vacature BSO/VSO = inmiddels ingevuld! Solliciteren kan niet meer.

4 oktober 2017: De activiteitenplanning voor de bso in de herfstvakantie staat online!

3 oktober 2017: Nog een activiteit in het kader van ons jubileum. Vandaag mochten de dreumeskindjes met de leidsters, pap en of mam komen dansen. Onder leiding van Erné hebben ze een half uur heerlijk gedanst en gezongen. Er kwamen vele liedjes voorbij. Deze liedjes zijn ook te vinden op you tube onder "minidisco". Dus zoeken en dansen maar!!

dreumesdans

2 oktober 2017: We bestaan inmiddels 10 jaar.  De feestweek is begonnen! We hebben ontzettend leuke activiteiten voor alle groepen. We starten vandaag met een judoclinic voor de BSO verzorgd door Jiritsu. Wat hebben de kinderen genoten!

collage judo

13 september 2017: Jabadoo kinderopvang bestaat op 1 oktober 2017 alweer 10 jaar! En dit gaan we vieren......!!

We willen dit graag met alle gezinnen vieren die nu opvang afnemen of dit in de afgelopen 10 jaar hebben gedaan. 
De kinderen kunnen met (oude) vriendjes spelen en ouders kunnen onder het genot van een hapje en drankje bijkletsen en genieten van de gezelligheid. 

Kortom, op vrijdagmiddag 6 oktober 2017 maken we er een spetterend feest van. Jullie komen toch ook? 
Meld je vóór 27 september aan via info@jabadoo-kinderopvang.nl 

flyer foto

26 juli 2017: Onlangs hebben we weer een onverwachte inspectie van de GGD gehad. Ze waren weer erg tevreden. Binnenkort zullen de nieuwe inspectierapporten op onze website gepubliceerd worden.  Inspectierapport KDV / inspectierapport BSO

20 juli 2017: Morgen alweer de laatste peuterzwemles voor de vakantie. Gelukkig starten we in september weer. Er zijn nog enkele plekjes beschikbaar. Wilt u ook gebruik maken van kinderopvang met gratis peuterzwemlessen, neem dan contact met ons op. 

zwemmen

19 juli 2017: De planning van de zomervakantie op de BSO staat weer online! Klik hier!

3 juli 2017: Per vandaag is het wachtwoord voor de ouders gewijzigd. 

3 juli 2017 : We hebben afgelopen zaterdag weer een heel gezellig personeelsuitje gehad!

uitje

1 juni 2017: Per vandaag brengen en halen we ook kinderen van de scholen in Eelderwolde. Bent u nieuwsgierig naar de opvangmogelijkheden? Kom gerust een keer langs of bel voor meer informatie. 

11 mei 2017: VACATURE!! Ben jij die enthousiaste sportieveling die vso en bso als uitdaging ziet, solliciteer dan snel! Kijk hier voor de vacature. == reeds ingevuld!

28 maart 2017: Hoera, Ilona is geslaagd voor de cursus voorleescoördinator. We feliciteren haar met het behalen van dit diploma. Lezen heeft bij ons weer een impuls gekregen en Ilona zal er voor zorgen dat het onder de aandacht blijft!!

ilona diploma boekstart

23 maart 2017: Vandaag was de officiële opening van Boekstart bij Jabadoo! Een prachtige voorstelling voor de peuters over de kleine walvis. 

voorstelling kleine walvis

14 maart 2017: Onze BSO scholen worden uitgebreid! Binnenkort gaan we kinderen brengen en halen van de twee scholen in Eelderwolde. We zijn bezig met de voorbereidingen en hopen snel meerdere kinderen te verwelkomen! Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

6 maart 2017: De ouders van Jabadoo kunnen per vandaag inloggen met het nieuwe wachtwoord.   

1 maart 2017: Deze week hebben we een certificaat ontvangen omdat er geen klachten binnengekomen zijn bij de Geschillencommissie kinderopvang.

certificaat geschillenvrij

7 februari 2017: De activiteitenplanning voor de bso tijdens de voorjaarsvakantie is eruit! Klik hier om hem te bekijken.

25 januari 2017: We hebben een voorleesontbijt georganiseerd. Alle kinderen mochten in de pyjama en zonder te hebben ontbeten bij Jabadoo komen. Wat was het een gezellige ochtend! 

facebook voorleesontbijt

19 januari 2017: We hebben ook een nieuwe flyer laten maken. Deze wordt verspreidt in Hoogkerk en omgeving. En natuurlijk in Eelderwolde, de verbindingsweg is open en voor ouders is Jabadoo nu zeer goed te bereiken!

foto flyer

19 januari 2017: Onze collega/stagiaire, Laura, is geslaagd voor haar opleiding! Naast niveau 3 heeft ze nu ook niveau 4 behaald!! Een topper is het. We feliciteren haar met het behalen van dit diploma en zijn blij dat ze hier blijft werken!

geslaagd

16 januari 2017: Lekker buiten spelen in de sneeuw.

Nieuws

14 januari 2017: Het is het einde van de dag en we zijn bijna klaar! De kinderen kunnen maandag weer in de groepen spelen. 

Nieuws

14 januari 2017: Er wordt hard gewerkt bij Jabadoo. Alles wordt weer netjes geschilderd. 

Nieuws

9 januari 2017: Wat hebben we een gezellige kerstvakantie gehad! Wij hebben ontzettend leuke uitjes gehad met de kinderen van de BSO. We zijn onder andere naar Doezoo in Leens geweest, naar Kardinge om te schaatsen en naar Monkey Town om lekker te klimmen en te klauteren. Zo fijn dat de kinderen te zien genieten!

doezoo

31 december 2016:  Wij wensen iedereen een....

fijne jaarwisseling

22 december 2016: Ook op de Barney-groep genieten ze van een heerlijk kerstontbijt!

kerstontbijt barney 

21 december 2016: Het kerstontbijt op de Bettygroep is begonnen... Wat een gezelligheid!

kerstontbijt betty

16 december 2016: De peuters mogen afzwemmen voor hun puppydiploma. Onze toppetjes allemaal geslaagd. Gefeliciteerd!!

puppydiploma

14 december 2016: Muzikaal talent in de peutergroepen; kerstliedje zingen. U kunt ook op onderstaande foto klikken om het liedje te horen. 

foto kerstfeest

22 november 2016: Per 1 januari 2017 gaan we onze openingstijden verruimen. Het is per deze datum mogelijk om verlengde opvang af te nemen vanaf 7.00 uur en tot 18.30 uur. 

17 november 2016: We zijn via mail en telefonie weer op de vaste lijn bereikbaar!! 050-5200910. Ook de telefoons op de groepen doen het weer.

16 november 2016: Er is weer een fantastische tijd aangebroken!! Wel spannend voor de kindjes maar o zo gezellig....

sinterklaas jabadoo    Volg ons op Facebook dan zie wat voor leuks we nog meer doen met de kinderen.

15 november 2016: De telefoonkabel is beschadigd door werkzaamheden aan de tunnel aan de Eemsgolaan. Daarom zijn we tot en met donderdagochtend op ons mobiele nummer bereikbaar 06-10372622.

15 november 2016: De tunnel aan de Eemsgolaan is bijna klaar! Op maandag 22 november om 6.00 uur mag het verkeer door de tunnel. Wat ontzettend fijn dat de bussen straks over de tunnel gaan, veel veiliger! Kijk op de pagina van hoogkerkonline voor meer informatie. 

11 november 2016: Alle lampionnetjes zijn al mee naar huis. De peuters hebben flink geoefend met zingen en een mandarijntje gekregen van Jabadoo.

sintmaarten grid

10 november 2016: Hebben jullie al gezien dat onze klanten, via Klantenvertellen, kunnen laten weten wat ze van Jabadoo vinden? Op onze website is vanaf vandaag te zien hoe tevreden onze ouders zijn. Klik op onderstaande afbeelding en lees de beoordelingen. 

 klantenvertellen

26 oktober 2016: Gisteravond was er dan de ouderavond door onze oudercommissie georganiseerd. We zijn erg blij met de grote opkomst van onze ouders. Fijn dat er zo'n grote ouderbetrokkenheid is. Ook al het personeel was aanwezig! Super.

Nieuws

20 oktober 2016 : We hebben volgende week weer een leuke ouderavond in het vooruitzicht! De oudercommissie van Jabadoo heeft voor deze avond Isabelle Hofstra uitgenodigd. Zij zal ons op interactieve wijze meenemen in het onderwerp “Positief opvoeden”.

In de hectiek van ons leven voeden we onze kinderen op. Tijdens deze avond staan we stil bij de wijze waarop we dat doen. Wat geven we kinderen mee? Wat zijn onze pijlers als we dat op een positieve manier willen doen? 

In deze interactieve lezing wil ik, Isabelle Hofstra, trainer, kindercoach en kindertolk, jullie meenemen naar de begrippen aandacht, waardering, begrenzen, autonomie en recht op gevoelens. 
Met opdrachtjes, film en uitleg hoop ik u daarin nieuwe handreikingen mee te geven!

aandacht kaart

29 september 2016: Afgelopen week zijn er schaduwdoeken geplaatst in onze grote tuin. Wij vinden het ontzettend mooi geworden en zijn er heel blij mee!

schaduwdoeken jabadoo        schaduwdoek jabadoo

15 augustus 2016: In verband met de werkzaamheden aan de Eemsgolaan zijn we soms telefonisch niet bereikbaar. In dat geval kunt u ons mobiel bereiken op het volgende nummer: 0610372622

11 augustus 2016: We hebben een  VACATURE: 

Pedagogisch medewerker

 We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die

·         van maandag t/m vrijdag beschikbaar is

·         gediplomeerd pedagogisch medewerker is

·         een pedagogisch beleid kan lezen en kan vertalen naar de praktijk

·         de gesproken en geschreven Nederlandse taal goed beheerst

·         representatief is en een voorbeeld voor de kinderen is

·         ervaring heeft in de kinderopvang

·         vanaf half september 2016 beschikbaar is om in te vallen onze verschillende leeftijdsgroepen (kdv en bso/vso)

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en een stimulerende werkomgeving.

Wij zijn aangesloten bij de Brancheorganisatie kinderopvang en volgen de CAO Kinderopvang.

Ben jij die enthousiaste collega die we zoeken?

Mail dan je sollicitatiebrief en je cv met pasfoto naar: info@jabadoo-kinderopvang.nl                    

Solliciteren kan tot en met woensdag 17 augustus 2016

 

Ontruimingsoefening op donderdagmiddag 7 juli 2016. Iedereen stond binnen aanzienlijke tijd buiten het pand!!

ontruiming

7 juli 2016: We zoeken nog stagiaires. Vooral voor de eerste dagen in de week. Dus doe je SAW of een vergelijkbare opleiding, neem dan gerust eens contact op of kom langs bij Jabadoo voor een stageplek: 050-5200910

29 juni 2016: Modderdag was fantastisch. We hebben een enorm leuke dag gehad.

 grootgroot

21 juni 2106: De vakantieplanning voor de zomervakantie is klaar. Bekijk hem hier maar snel.

12 april 2016: De vakantieplanning voor de meivakantie is weer klaar. Bekijk hem maar snel hier.

24 maart 2016: Het Jabanieuwtje van de maand maart is vandaag naar alle ouders verstuurd.

23 maart: we hebben gisteravond (22 maart) een Oudercommissie vergadering gehad. De notulen zullen binnenkort verstuurd worden naar de ouders. 

22 maart 2016: We hebben 2 vacatures, kijk op deze website welke dit zijn!

Maart 2016: Binnenkort hebben we een OPEN DAG bij Jabadoo kinderopvang! Dit is de kans om een keer bij Jabadoo binnen te kijken! Bekijk hieronder onze advertentie.

Klik op onderstaande afbeelding om het beter te kunnen lezen.

Advertentie Jabadoo Westerkrant

19 maart 2016: Ik ben door bij de verkiezing ondernemer van Hoogkerk! Ik zit bij de eerste 10!! 

Maart 2016: Ik doe mee aan de verkiezing ondernemer van Hoogkerk! Dus stem op mij!

Wij zijn genomineerd!

Maart 2016: We zijn druk bezig om onze website te vernieuwen. Binnenkort komt de fotograaf om weer actuele foto's te maken.

11 januari 2016: per vandaag hebben we een nieuw wachtwoord voor de ouders.

30 december 2015: 

Een fijne jaarwisseling!

DeJongMolClinics en Jabadoo Kinderopvang presenteren:  

Judoclinics met een topjudoka! 

Judo met Jabadoo

Na de kerstvakantie heeft uw kind de kans om 5 judoclinics te krijgen van een topjudoka uit de Nederlandse selectie. Deze judoka is druk aan het trainen voor de aankomende Olympische Spelen!
Het programma wordt aangeboden door DeJongMolClinics in samenwerking met Jabadoo Kinderopvang en biedt de kinderen een unieke ervaring door in aanraking te komen met echte topsporters. Dit alles op een echte judomat, voor ieder kind is een judopak & band aanwezig. Aan het einde van de cursus zijn alle ouders uitgenodigd om bij te komen wonen wat hun kind allemaal heeft geleerd. De kinderen zullen de laatste les een “examen” afleggen en bij goed gevolg een diploma van DeJongMolClinics ontvangen.

Informatie en inschrijfformulier Judoclinic

Inschrijven kan ook door een mail te sturen naar info@jabadoo-kinderopvang.nl. Met daarin de volgende gegevens vermeld: naam kind, leeftijd, klas / bso groep, telefoonnummer en emailadres.

Wij kijken ernaar uit! Jullie ook?

Stagiaires

Voor het komende schooljaar 2015 / 2016 hebben we nog wat stageplaatsen beschikbaar! Als je daar voor in aanmerking wilt komen dan kun je een sollicitatiebrief sturen.

Continuroosters op de basisscholen in Hoogkerk

Met ingang van het volgende schooljaar (2015/2016) gaat ook de Ploeg werken met een continurooster. Uiteraard zullen wij de buitenschoolse opvang hierop aanpassen. Als kinderen eerder vrij zijn dan voorheen kan het contract aangepast worden en halen wij ze eerder van school op. Dit geldt voor de 3 scholen in Hoogkerk; de Rehobothschool, De Ploeg en de Anne Frankschool. De laatste school heeft nu nog géén continurooster maar mochten ze daar mee gaan werken dan is dat dus geen proble

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl