Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen 
Dino050 5200911
Hoppy050 5200912
Dreumesgroepen 
Pebbles050 5200913
Bambam050 5200914
Peutergroepen 
Betty050 5200915
Barney050 5200916
Buitenschoolse opvang 
Flintstones050 5200917
Rubbles050 5200917

 

Privacystatement

Ons Team | Jabadoo Groningen

Lilian

Lilian
Eigenaar

Hallo! Mijn naam is Lilian en woon samen met Ton in Leek. Samen hebben we 2 stoere jongens, Thijmen van 11 en Jesper van 8 jaar oud. In het weekend zijn we veel te zien op de sportvelden en doen we leuke dingen met ons gezin. Ook vinden we etentjes met vrienden en vriendinnen erg gezellig. Sinds oktober 2007 ben ik eigenaresse van Jabadoo kinderopvang. Na mijn afstuderen heb ik 8 jaar in de zakelijke dienstverlening gewerkt, waarna ik de stap zette om voor mezelf te beginnen. Mijn doel is om een liefdevolle, betrokken en uitdagende opvang te creëren waar zowel de kinderen, de ouders en medewerkers zich vertrouwd voelen en waar iedereen tot bloei komt. Als werkende ouder ben ik mij ervan bewust dat het van essentieel belang voor de kinderen en de ouders is om kwalitatief goede kinderopvang te leveren. Naast het kantoor werk maken de persoonlijk contacten met de ouders en de blije gezichtjes in de groepen mijn werk erg leuk.

Ermina

Ermina
Manager / pedagogische coach / beleidsmedewerker

Mijn naam is Ermina. Ik ben getrouwd met Tim en samen hebben we 2 schatten van dochters, Nadia en Kira. We wonen in het mooiste dorp van Groningen, Zevenhuizen. Mijn kinderen hebben me destijds laten zien dat de kinderopvang fantastisch is. Ik was leerkracht maar merkte dat mijn hart in de kinderopvang lag. Sinds januari 2009 ben ik bij Jabadoo werkzaam. Na veel op de groepen te hebben gestaan ben ik nu meer op kantoor te vinden, als aanspreekpunt voor collega’s en ouders. Maar ik kan het ook niet laten af en toe een dagje op de groepen te staan. Ik geniet zo van de kinderen en alles wat daar mee te maken heeft. Het leuke aan het werken bij Jabadoo zijn de contacten met de kinderen, de ouders en de collega’s. Samen maken we Jabadoo zeg ik altijd!! Naast mijn full-time baan bij Jabadoo onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin en sporten hoort daar zeker bij! We zijn vaak te vinden op het voetbalveld of bij de manege. Ook vind ik het leuk om toneel te spelen. Bij de Rederijkerskamer De Heidebloem speel ik vele verschillende typetjes. Het is superleuk eens in de huid van een "ander" te kruipen en lekker gek te doen.

Marieke

Marieke
Pedagogisch medewerker babygroepen

Hallo, mijn naam is Marieke en ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Norg. Het werken met kinderen is helemaal mijn ding. Je krijgt zoveel liefde van ze!

Dorien

Dorien
Pedagogisch medewerker Babygroepen / BSO

Mijn naam is Dorien en ik woon samen met mijn vriend in het mooie Eenrum. Het werken met kinderen is helemaal mijn ding, dit doe ik daarom ook met veel plezier bij Jabadoo! De blije gezichtjes van de kinderen maakt je dag helemaal goed! 

Naast het werken op de bso kun je me ook op de babygroep tegen komen. Daar werk ik ook wekelijks.

Suzanne W

Suzanne W
Pedagogisch medewerker babygroepen / BSO

Mijn naam is Suzanne, en ik ben woonachtig in Roden.

Ik heb de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 behaald in 2017.
Tijdens mijn opleiding ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang en is werken met kinderen echt mijn passie geworden.
Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling doormiddel van activiteiten en houd ervan om creatief bezig te zijn.
Sinds eind mei 2017 ben ik aan de slag gegaan bij Jabadoo. En ben ik nu werkzaam op de babygroep en op de BSO.
De gezellige (werk) sfeer bij Jabadoo en de liefde die je krijgt van de kinderen is wat mij aansprak om hier te komen werken.
 
Graag neem ik met veel plezier de zorg voor jullie kinderen op me.

Tot ziens op Jabadoo!

Mirjam

Mirjam
Pedagogisch medewerker babygroepen

Mijn naam is Mirjam en ik woon samen met mijn dochter in Groningen. Geen dag is hetzelfde bij Jabadoo. Dat maakt het  ook zo leuk. Elke dag probeer ik de kinderen een leuke en leerzame dag te bezorgen.

Laura

Laura
Pedagogisch medewerker dreumesgroepen

Mijn naam is Laura. Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn, met ze te spelen, knuffelen, gek doen en lachen. Dat geeft mij een goed gevoel en maakt mij erg blij! Daarnaast vind ik het erg leuk om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Ik geef kinderen een vertrouwd gevoel en stimuleer ze, zodat ze op een fijne en leuke manier kunnen oefenen om te leren en te groeien. Het is leuk om te zien dat kinderen steeds een stapje verder komen en wijzer worden.

Esther

Esther
Pedagogisch medewerker dreumesgroepen

Mijn naam is Esther, ik woon samen met mijn man, dochter Lisa en zoon Daan in Aduard. Wat mijn dag bij Jabadoo zo leukt maakt zijn de blije gezichtjes die op jou vertrouwen. Elk kind is bijzonder en uniek en het is fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de kinderen.

Marjan

Marjan
Pedagogisch medewerker dreumesgroepen

Mijn naam is Marjan en ik woon in Marum. Sinds mei 2017 ben ik werkzaam bij Jabadoo. Ik geniet van elke dag en vind het erg leuk om alle kinderen te zien opgroeien. Iedere werkdag is weer anders en al die blije gezichtjes maakt het extra leuk. Je geeft veel liefde aan elk kind en je krijgt ook ontzettend veel liefde van ze terug.

Suzanne B

Suzanne B
Pedagogisch medewerker peutergroepen

Hoi! Ik ben Suzanne, 22 jaar oud en samen met mijn vriend woonachtig in Groningen. Ik kan volop genieten van familie, weekendjes weg en goede series. Sinds April 2017 werk ik met veel plezier bij Jabadoo, afg elopen 2 jaar heb je mij kunnen vinden op de babygroep. Nu heb ik de kans gekregen om een nieuwe uitdaging aan te gaan, en zul je mij tegenkomen op de peutergroepen! Op de groep vind ik het belangrijk dat de kinderen zich vrij en vertrouwd voelen bij mij, op deze manier kunnen zij zich het beste ontwikkelen en bouwen wij een goede band op. Door de fijne en duidelijke structuur die wij bij Jabadoo aanbieden, halen wij samen met de kinderen alles uit onze dag. Lekker veel buitenspelen, knuffelen, boekjes lezen of liedjes zingen. Van elke dag maken we een klein feestje!

Linde

Linde
Pedagogisch medewerker peutergroepen

Mijn naam is Linde, 21 jaar oud en ik woon in Groningen. Sinds 1 juli 2018 ben ik werkzaam bij Jabadoo. Na een jaar op de dreumesgroep gewerkt te hebben, kun je me nu vinden op de peutergroepen. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik wil graag ieder kind, op z'n eigen tempo,  begeleiden in zijn of haar ontwikkeling en daarbij vertrouwen bieden. Ik geniet ervan om de kinderen te zien lachen, samen te zien spelen en te zien groeien. Het team is echt heel leuk en ik werk er dan ook met heel veel plezier! Ik weet zeker dat uw kind een leuke dag heeft bij Jabadoo. 

Inge

Inge
Pedagogisch medewerker peutergroepen

Mijn naam is Inge en ik woon met mijn man Jeroen en tweeling Daan en Bram in het mooie Middelstum. Na 16 jaar werkzaam te zijn geweest bij een ander dagverblijf, werk ik sinds september 2019 met veel plezier op de peutergroep. Een dag met kinderen werken is nooit hetzelfde. Ik vind het superleuk om de kinderen een leerzame en fijne dag te bezorgen. Wellicht tot ziens bij Jabadoo!!

Maaike

Maaike
Pedagogisch medewerker peutergroepen / BSO

Ik ben Maaike en ik woon in Uithuizermeeden. Nadat ik in 2010 mijn opleiding SPW 4 heb afgerond ben ik met veel plezier aan het werk gegaan bij Jabadoo. Momenteel werk ik op de peutergroep en nog een middag op de BSO. Ik vind het erg leuk om de ontwikkeling van kinderen van dichtbij mee te mogen maken en ze daarin te begeleiden. In mijn vrije tijd hou ik er van om met mijn vriendinnen af te spreken, naar het theater te gaan of om creatief bezig te zijn.

Ellen

Ellen
Pedagogisch medewerker BSO

Mijn naam is Ellen en ik werk bij Jabadoo op de BSO. Het werken met kinderen vind ik super leuk om te doen. De blije gezichten als je bij school staat te wachten of als ze binnen komen geven mij de voldoening die ik zoek in mijn werk. De ontwikkeling van een kind vind ik interessant en daar hoop ik nog elke dag meer over te mogen leren.

Beaudine

Beaudine
Pedagogisch medewerker BSO

Hoi, Mijn naam is Beaudine en ik woon samen met mijn man in Hoogezand. Sinds oktober ‘19 werk ik bij Jabadoo. Ik werk 4 dagen in de week en sta op de BSO groepen.

Ik vind het iedere dag weer een leuke uitdaging om voor kinderen te zorgen en ze te zien opgroeien. Het stimuleren van de kinderen in hun groei trekt mij erg aan in dit werk.

Ik hoop jullie snel te zien bij Jabadoo ^,^

Michelle

Michelle
Pedagogisch medewerker alle groepen

Mijn naam is Michelle en ik woon in Peize. Het werken met kinderen vind ik ontzettend leuk om te doen! De blije gezichtjes en de liefde die je terug krijgt van de kinderen bezorgt mij ook een lach op mijn gezicht.
Daarnaast vind ik het erg leuk om de ontwikkeling van het kind mee te mogen maken en hun hierin te begeleiden. 

Razia

Razia
Huishoudelijk medewerkster

Ik ben Razia. Ik woon in Aduard en ik ben moeder van 4 geweldige jongens. Ik ben er trots op om deel uit te mogen maken van dit fijne team en zo de kinderen te laten leven en spelen in een gezonde omgeving.

Paula

Paula
Huishoudelijk medewerkster

Mijn naam is Paula en ik ben getrouwd met Chalie. We hebben 2 tienerdochters, Kristy en Anisha. Als huishoudelijk medewerkster bij Jabadoo vind ik het fijn om een bijdrage te leveren aan een schoon gebouw.

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

Inloggen Ouders

brancheorganisatie

Jabadoo Kinderopvang

Beoordeling door klanten: 9,5 / 10 - 70 beoordelingen

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Jabadoo Kinderopvang Groningen