Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen  
Dino 050 5200911
Hoppy 050 5200912
Dreumesgroepen  
Pebbles 050 5200913
Bambam 050 5200914
Peutergroepen  
Betty 050 5200915
Barney 050 5200916
Buitenschoolse opvang  
Flintstones 050 5200917
Rubbles 050 5200917

 

Privacystatement

Beoordeling door klanten:
9.0 / 10 - 59 beoordelingen

 


Ons team | Jabadoo Groningen

Dino en Hoppy

Marieke

Marieke

Hallo, mijn naam is Marieke en ik woon samen met mijn vriend in Norg. Het werken met kinderen is helemaal mijn ding. Je krijgt zoveel liefde van ze!

 

 

Suzanne W

Marieke
Mijn naam is Suzanne, en ik ben woonachtig Roden.
Ik heb de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 behaald in 2017.
Tijdens mijn opleiding ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang en is werken met kinderen echt mijn passie geworden.
Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling doormiddel van activiteiten en houd ervan om creatief bezig te zijn.
Sinds eind mei 2017 ben ik aan de slag gegaan bij Jabadoo. En ben ik nu werkzaam op de Hoppy/Dino groep.
De gezellige (werk) sfeer bij Jabadoo en de liefde die je krijgt van de kinderen is wat mij aansprak om hier te komen werken.
 
Graag neem ik met veel plezier de zorg voor jullie kinderen op me.
Tot ziens op Jabadoo!

 

 

Mirjam

dsc

Mijn naam is Mirjam en ik woon samen met mijn dochter in Groningen. Geen dag is hetzelfde bij Jabadoo. Dat maakt het  ook zo leuk. Elke dag probeer ik de kinderen een leuke en leerzame dag te bezorgen.

 

 

Pebbles en Bambam

Linde

linde website

Mijn naam is linde,21 jaar oud en ik woon in Groningen. Ik ben werkzaam sinds juli 2018 op de dreumesgroep. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik wil graag ieder kind begeleiden in zijn of haar ontwikkeling, op hun eigen tempo en daarbij vertrouwen bieden. Ik geniet ervan om de kinderen te zien lachen, samen te spelen en te groeien. Het team is echt heel leuk en ik werk er dan ook met heel veel plezier! Ik weet zeker dat uw kind een leuke dag heeft bij Jabadoo. 

 

 

Marjan

Marjan

Mijn naam is Marjan en ik woon in Marum. Sinds mei 2017 ben ik werkzaam bij Jabadoo. Ik geniet van elke dag en vind het erg leuk om alle kinderen te zien opgroeien. Iedere werkdag is weer anders en al die blije gezichtjes maakt het extra leuk. Je geeft veel liefde aan elk kind en je krijgt ook ontzettend veel liefde van ze terug.

 

 

Esther

Esther

Mijn naam is Esther, 28 jaar en ik woon samen met mijn man, dochter Lisa en zoon Daan in Aduard. Wat mijn dag bij Jabadoo zo leukt maakt zijn de blije gezichtjes die op jou vertrouwen. Elke kind is bijzonder en uniek en het is fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de kinderen.

 

 

Laura

lauraMijn naam is Laura. Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn, met ze te spelen, knuffelen, gek doen en lachen. Dat geeft mij een goed gevoel en maakt mij erg blij! Daarnaast vind ik het erg leuk om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Ik geef kinderen een vertrouwd gevoel en stimuleer ze, zodat ze op een fijne en leuke manier kunnen oefenen om te leren en te groeien. Het is leuk om te zien dat kinderen steeds een stapje verder en wijzer worden.

 

 

 

 

 

 

 

Betty en Barney

Jolande

Jolande

Hallo allemaal. Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Jolande. Ik ben getrouwd met Henk en samen hebben we 2 kinderen. Sinds juli 2009 werk ik bij Jabadoo. Ik werk hier met veel plezier op de peutergroepen en ik vind het ontzettend leuk om activiteiten te ondernemen met de kinderen. De gesprekken die je met de kinderen hebt en de liefde die je er voor terug krijgt maakt het werk heel bijzonder.

 

 

Cindy

Cindy

Ik ben Cindy en sinds 2010 bij Jabadoo werkzaam op de peutergroepen. Ik heb gekozen om bij Jabadoo te komen werken vanwege de uitstraling van het gebouw, de kwaliteit waar naar gestreefd wordt en de superleuke sfeer die er hangt. Het werken met kinderen vind ik ontzettend leuk omdat geen dag hetzelfde is. Er zit ontzettend veel liefde in het werken met kinderen maar er zit zeker net zo veel uitdaging in om jezelf te blijven ontwikkelen. In het dagelijks leven woon ik in het mooie Roden met mijn kat Lola. Ik geniet van vrienden, familie, het leven en een goed boek!

 

 

Maaike

Maaike

Ik ben Maaike en ik woon op mezelf in Uithuizermeeden. Nadat ik in 2010 mijn opleiding SPW 4 had afgerond ben ik met veel plezier aan het werk gegaan bij Jabadoo. Ik ben begonnen op de bso en sinds 2 jaar werk ik nu op de peutergroepen. Ik vind het erg leuk om de ontwikkeling van kinderen van dichtbij mee te maken en ze daarbij te mogen begeleiden. In mijn vrije tijd hou ik er van om met mijn vriendinnen af te spreken en naar het theater te gaan of om lekker creatief bezig te zijn.

Naast het werken op de peutergroepen kun je me ook op de BSO tegen komen. Daar werk ik 2 middagen in de week

 

 

Suzanne B

suzanne b web

Hoi! 

Ik ben Suzanne, 22 jaar oud en samen met mijn vriend woonachtig in Groningen. Ik kan volop genieten van familie, weekendjes weg en goede series. Sinds April 2017 werk ik met veel plezier bij Jabadoo, afgelopen 2 jaar heb je mij kunnen vinden op de babygroep. Nu heb ik de kans gekregen om een nieuwe uitdaging aan te gaan, en zul je mij tegenkomen op de peutergroepen! Op de groep vind ik het belangrijk dat de kinderen zich vrij en vertrouwd voelen bij mij, op deze manier kunnen zij zich het beste ontwikkelen en bouwen wij een goede band op. Door de fijne en duidelijke structuur die wij bij Jabadoo aanbieden, halen wij samen met de kinderen alles uit onze dag. Lekker veel buitenspelen, knuffelen, boekjes lezen of liedjes zingen. Van elke dag maken we een klein feestje!

 

 

 

 

Rubbles en Flintstones

Dorien

jabadoo websize Mijn naam is Dorien en ik woon samen met mijn vriend in het mooie Eenrum. Het werken met kinderen is helemaal mijn ding, dit doe ik daarom ook met veel plezier bij Jabadoo! De blije gezichtjes van de kinderen maakt je dag helemaal goed! 

Naast het werken op de bso kun je me ook op de babygroep tegen komen. Daar werk ik ook wekelijks.

 

 

Ellen

foto web ellen

Mijn naam is Ellen en ik werk bij Jabadoo op de BSO. Het werken met kinderen vind ik super leuk om te doen. De blije gezichten als je bij school staat te wachten of als ze binnen komen geven mij de voldoening die ik zoek in mijn werk. De ontwikkeling van een kind vind ik interessant en daar hoop ik nog elke dag meer over te mogen leren.

 

 

 

 

 

 

Melanie

melanie web

Hoi, mijn naam is Melanie. Samen met mijn vriend Patrick en onze katten, hebben wij in aug 2017 een huis gekocht in het mooie Slochteren. In febr. 2017 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerkster en in maart kon ik aan de slag bij Jabadoo! Hier ben ik op de BSO groepen te vinden, wat ik ontzettend leuk vind. Voor het werken met kinderen heb ik maar 1 woord, fantastisch! Je krijgt zo veel liefde van ze! Het is elke dag een feestje! 

 

 

 

 

Overige staff

Ermina - Vestigingsmanager

Ermina

Mijn naam is Ermina. Ik ben getrouwd met Tim en samen hebben we 2 schatten van dochters, Nadia en Kira. We wonen in het mooiste dorp van Groningen, Zevenhuizen. Mijn kinderen hebben me destijds laten zien dat de kinderopvang fantastisch is. Ik was leerkracht maar merkte dat mijn hart in de kinderopvang lag. Sinds januari 2009 ben ik bij Jabadoo werkzaam. Na veel op de groepen te hebben gestaan ben ik nu meer op kantoor te vinden, als aanspreekpunt voor collega’s en ouders. Maar ik kan het ook niet laten af en toe een dagje op de groepen te staan. Ik geniet zo van de kinderen en alles wat daar mee te maken heeft. Het leuke aan het werken bij Jabadoo zijn de contacten met de kinderen, de ouders en de collega’s. Samen maken we Jabadoo zeg ik altijd!! Naast mijn full-time baan bij Jabadoo onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin en sporten hoort daar zeker bij! We zijn vaak te vinden op het voetbalveld of bij de manege.

 

 

Paula - Interieurverzorgster

Paula

Mijn naam is Paula en ik ben getrouwd met Chalie. We hebben 2 tienerdochters, Kristy en Anisha. Als huishoudelijk medewerkster bij Jabadoo vind ik het fijn om een bijdrage te leveren aan een schoon gebouw.

 

 

Lilian - EigenaresseLilian

Hallo! Mijn naam is Lilian en woon samen met Ton in Leek. Samen hebben we 2 stoere jongens, Thijmen van 11 en Jesper van 8 jaar oud. In het weekend zijn we veel te zien op de sportvelden en doen we leuke dingen met ons gezin. Ook vinden we etentjes met vrienden en vriendinnen erg gezellig. Sinds oktober 2007 ben ik eigenaresse van Jabadoo kinderopvang. Na mijn afstuderen heb ik 8 jaar in de zakelijke dienstverlening gewerkt, waarna ik de stap zette om voor mezelf te beginnen. Mijn doel is om een liefdevolle, betrokken en uitdagende opvang te creëren waar zowel de kinderen, de ouders en medewerkers zich vertrouwt voelen en waar iedereen tot bloei komt. Als werkende ouder ben ik mij ervan bewust dat het van essentieel belang voor de kinderen en de ouders is om kwalitatief goede kinderopvang te leveren. Naast het kantoor werk maken de persoonlijk contacten met de ouders en de blije gezichtjes in de groepen mijn werk erg leuk.

 

 

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

Inloggen Ouders

brancheorganisatie

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Ons team bij Jabadoo