Logo Jabadoo

Over ons

Klik op een foto voor meer informatie over deze collega

 

met pijltjes toetsen kan worden genavigeerd
Ermina
Ermina

Mijn naam is Ermina. Ik ben getrouwd met Tim en samen hebben we 2 schatten van dochters, Nadia en Kira. We wonen in het mooiste dorp van Groningen, Zevenhuizen. Mijn kinderen hebben me destijds laten zien dat de kinderopvang fantastisch is. Ik was leerkracht maar merkte dat mijn hart in de kinderopvang lag. Sinds januari 2009 ben ik bij Jabadoo werkzaam. Na veel op de groepen te hebben gestaan ben ik nu meer op kantoor te vinden, als aanspreekpunt voor collega’s en ouders. Maar ik kan het ook niet laten af en toe een dagje op de groepen te staan. Ik geniet zo van de kinderen en alles wat daar mee te maken heeft. Het leuke aan het werken bij Jabadoo zijn de contacten met de kinderen, de ouders en de collega’s. Samen maken we Jabadoo zeg ik altijd!! Naast mijn full-time baan bij Jabadoo onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin en sporten hoort daar zeker bij! We zijn vaak te vinden op het voetbalveld of bij de manege. Ook vind ik het leuk om toneel te spelen. Bij de Rederijkerskamer De Heidebloem speel ik vele verschillende typetjes. Het is superleuk eens in de huid van een "ander" te kruipen en lekker gek te doen.

Ermina - Manager / pedagogische coach / beleidsmedewerker

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl