Logo Jabadoo

Over ons

Klik op een foto voor meer informatie over deze collega

 

Suzanne B
Suzanne B

Hoi! Ik ben Suzanne, 22 jaar oud en samen met mijn vriend woonachtig in Groningen. Ik kan volop genieten van familie, weekendjes weg en goede series. Sinds April 2017 werk ik met veel plezier bij Jabadoo. Eerst heb ik 2 jaar op de babygroep gewerkt . Nu heb ik de kans gekregen om een nieuwe uitdaging aan te gaan, en zul je mij tegenkomen op de peutergroepen! Op de groep vind ik het belangrijk dat de kinderen zich vrij en vertrouwd voelen bij mij, op deze manier kunnen zij zich het beste ontwikkelen en bouwen wij een goede band op. Door de fijne en duidelijke structuur die wij bij Jabadoo aanbieden, halen wij samen met de kinderen alles uit onze dag. Lekker veel buitenspelen, knuffelen, boekjes lezen of liedjes zingen. Van elke dag maken we een klein feestje!

Suzanne - Pedagogisch medewerker peutergroepen / BSO

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde