Logo Jabadoo

Over ons

Klik op een foto voor meer informatie over deze collega

 

Suzanne W
Suzanne W

Mijn naam is Suzanne en ik ben woonachtig in Roden. 

Ik heb de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 behaald in 2017. Tijdens mijn opleiding ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang en is werken met kinderen echt mijn passie geworden. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling doormiddel van activiteiten en houd ervan om creatief bezig te zijn.

Sinds eind mei 2017 ben ik aan de slag gegaan bij Jabadoo. En ben ik nu werkzaam op de Dino & Hoppy groep. De gezellige (werk) sfeer op Jabadoo en de liefde die je krijgt van de kinderen is wat mij aansprak om hier te komen werken.

Graag zal ik met veel plezier de zorg voor jullie kinderen op me nemen.

Tot ziens bij Jabadoo!

Suzanne - Pedagogisch medewerker babygroepen

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde