Logo Jabadoo

Een vertrouwd gevoel

"Jabadoo geeft vertrouwen"  dat is vanaf het begin één van de basisgedachte voor onze kinderopvang. Om dit te bereiken geven we persoonlijke aandacht aan de kinderen, hun ouders en onze teamleden. Daarmee creëren we een omgeving waar iedereen zich kan ontwikkelen. We werken met kleinschalige groepen en een duidelijk pedagogisch beleid. We leggen bovendien de lat hoog als het aankomst op veiligheid, hygiëne en sfeer. Ouders kunnen met een gerust hart werken omdat zij ervaren dat hun kind(eren) bij ons in vertrouwde handen zijn.

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Kinderopvang Jabadoo

Waar wonen de kinderen die bij ons plezier maken

De meeste kinderen die bij ons plezier maken komen uit Hoogkerk, Eelderwolde en de omliggende wijken, waaronder Ruskenveen, het Buitenhof, Gravenburg, De Held en Ter Borch.

Maar er komen ook kinderen waarvan de ouders werken op het bedrijventerrein Kranenburg of in het centrum van Groningen. Vandaar dat er ook kinderen uit omliggende dorpen komen, zoals uit Zuidhorn, Leek, Peize en Roden.

Wij zijn gevestigd op een ideale locatie vlakbij de A7 met uitstekende en voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 

Waarom Jabadoo?

Uw zoon of dochter krijgt bij ons de mogelijkheid zich optimaal te ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. In een huiselijke sfeer stimuleren we de natuurlijke nieuwsgierigheid en geven uw kind individuele aandacht.

LEES MEER arrow

 

Kwaliteitszorg

Jabadoo kinderopvang is een geregistreerde kinderopvang. Wij zijn aangesloten bij de Branchevereniging Ondernemers in de Kinderopvang. Om de kwaliteit te waarborgen houden wij ons aan de Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (Wet IKK) dat landelijk is vastgesteld. Daarnaast worden de regels van de GGD gehanteerd en er wordt veel aandacht besteed aan de (brand)veiligheid en hygiëne binnen het kinderdagverblijf. Naast de pedagogisch medewerkers kunt u bij ons stagiaires tegenkomen.

LEES MEER arrow

 

Onze werkwijze

Binnen Jabadoo kinderopvang wordt alles in het werk gesteld om kwalitatief hoogwaardige kinderopvang en BSO te bieden. Een vertrouwd gevoel en de persoonlijke ontwikkeling van uw kind staan bij ons voorop.

LEES MEER arrow

 

Wat hebben we nog meer?

Wij hebben een samenwerking met zwemschool Oostwold. Naast dat wij peuterzwemles geven, regelen wij op vrijdagmiddag het vervoer en de begeleiding omtrent de zwemles. Ook krijgt jullie kind korting op de zwemlessen bij Zwemschool Oostwold. Bent u benieuwd naar wat onze dagopvang en buitenschoolse opvang uw kind te bieden heeft? Neem contact met ons op of maak een afspraak om een kijkje te nemen.

Mail: jabadoo@wijzienjou.nl