Logo Jabadoo

Waarom is Jabadoo kinderopvang dé kinderopvang in Groningen?

Waarom Jabadoo kinderopvang dé opvang is voor uw kind(eren)? Wij bieden uw kind een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. In een huiselijke sfeer stimuleren we de natuurlijke nieuwsgierigheid en geven uw kind individuele aandacht. Hierbij staat liefde, respect voor elkaar en veiligheid natuurlijk voorop.

Uw kind kan bij ons terecht voor:

Checklist rondleiding

Als u voor het eerst een kinderopvang binnenstapt en moet gaan beslissen of dit de plek is waar u straks uw kindje gaat brengen, heeft u vast heel veel vragen. Bekijk hieronder de checklist en neem deze mee wanneer u bij een kinderopvang gaat kijken. Deze checklist helpt u om een goed beeld te krijgen op basis waarvan u de juiste beslissing kunt nemen.

De drie belangrijkste punten zijn: 

1. Hoe is de interactie tussen de pedagogisch medewerkers en de kinderen?

2. Daagt de speelomgeving uit?

3. Voelt het goed? Bedenk wat u écht belangrijk vindt, kom kijken bij Jabadoo kinderopvang en laat u verrassen!

Ontmoet het team

Onze pedagogisch medewerkers zetten zich elke dag voor de volle 100% in voor uw kind, zodat uw kind gegarandeerd een leuke tijd bij ons heeft. Ook houden onze medewerkers van alle kinderen een boekje bij waar de ontwikkelingen van uw kind worden bijgehouden, evenals andere relevante zaken.

Meer weten over het team? Klik hier.

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl