Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen 
Dino050 5200911
Hoppy050 5200912
Dreumesgroepen 
Pebbles050 5200913
Bambam050 5200914
Peutergroepen 
Betty050 5200915
Barney050 5200916
Buitenschoolse opvang 
Flintstones050 5200917
Rubbles050 5200917

 

Privacystatement

Peuterspeelzaal Groningen

Bent u voor uw zoon of dochter op zoek naar een goede peuterspeelzaal in Groningen? Jabadoo Kinderopvang biedt een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving voor uw kind. Bij onze kinderopvang hebben we een speciale peuterspeelzaal voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud. Hier kan uw kind één of meerdere dagdelen per week heerlijk spelen en leren met leeftijdsgenootjes uit de regio Groningen. De perfecte voorbereiding voor de basisschooltijd! 

Waarom kiezen voor de peuterspeelzaal van Jabadoo?

Als ouder kunt u uw peuter met een gerust hart achterlaten bij onze dagopvang in Groningen. Voor peuters hebben wij de speciale groepen Betty en Barney, waarin uw kind zich optimaal kan ontwikkelen. Kiest u voor de peuterspeelzaal van Jabadoo, dan profiteert u onder andere van het volgende:

kinderdagverblijf groningen jabadoo kinderopvang

Wat kost de peuterspeelzaal bij Jabadoo?

De tarieven van onze peuterspeelzaal in Groningen hangen af van verschillende factoren. Hoeveel dagen per week wilt u uw peuter bijvoorbeeld bij ons onderbrengen? En gaat het om een hele dag of een halve dag? Voor een volledig overzicht van de kosten van onze peuterspeelzaal kunt u onze tarievenlijst raadplegen.  

Profiteer van onze kosteloze peuterzwemlessen

Als enige peuterspeelzaal in de regio Groningen bieden wij ook peuterzwemles aan. En nog zonder extra kosten ook! Elke vrijdagochtend nemen we onze peuters mee naar het zwembad in Oostwold. Verdeeld in kleine groepjes krijgen ze daar zwemles van een gediplomeerde instructeur. Dit is natuurlijk erg goed voor de lichamelijke ontwikkeling van de kinderen, die zo al op jonge leeftijd leren hoe ze zich in het water moeten bewegen. Hier hebben ze later absoluut voordeel van! 

De peuterspeelzaal van Groningen

Jabadoo Kinderopvang is de peuterspeelzaal in Groningen. Een vertrouwd gevoel en de persoonlijke ontwikkeling van uw peuter staat bij ons voorop. Bij onze peuteropvang werken we volgens het TINK-principe (taal- en interactievaardigheden). Het is bewezen dat deze methode peuters helpt bij de ontwikkeling van allerlei verbindingen in de hersenen, op een speelse manier. 

Vraag een vrijblijvende rondleiding aan

Interesse gekregen in onze peuterspeelzaal? Kom dan bij ons langs in Groningen en maak gebruik van onze gratis en vrijblijvende rondleiding. Hiermee kunnen u en uw kind alvast kennismaken met onze kinderopvang en een indruk krijgen van hoe onze peuterspeelzaal eruit ziet. Maak gerust eens een afspraak!

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

Inloggen Ouders

brancheorganisatie

Jabadoo Kinderopvang

Beoordeling door klanten: 9,5 / 10 - 70 beoordelingen

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Jabadoo Kinderopvang Groningen