Logo Jabadoo

Peuterspeelzaal Groningen

Bent u voor uw zoon of dochter op zoek naar een goede peuterspeelzaal in Groningen? Jabadoo Kinderopvang biedt een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving voor uw kind. Bij onze kinderopvang hebben we een speciale peuterspeelzaal voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud. Hier kan uw kind één of meerdere dagdelen per week heerlijk spelen en leren met leeftijdsgenootjes uit de regio Groningen. De perfecte voorbereiding voor de basisschooltijd! 

Waarom kiezen voor de peuterspeelzaal van Jabadoo Groningen?

Als ouder kunt u uw peuter met een gerust hart achterlaten bij onze dagopvang in Groningen. Voor peuters hebben wij de speciale groepen Betty en Barney, waarin uw kind zich optimaal kan ontwikkelen. Kiest u voor de peuterspeelzaal van Jabadoo Groningen, dan profiteert u onder andere van het volgende:

peuterspeelplaatst

Hoe ziet een dag op de peuterspeelzaal eruit bij Jabadoo?

Rust en structuur zijn enkele van de kernwaarden van onze peuterspeelzaal in Groningen. Als uw kind 's ochtends op de peuterspeelzaal aankomt wordt hij daarom begroet door dezelfde medewerker die hem of haar aan het einde van de dag weer uitzwaait. Door onze pedagogisch medewerkers hele dagen te laten werken, bewaren wij de rust en de structuur voor de kinderen.

Ontwikkelingsgericht werken vinden wij erg belangrijk. Daarom is uw peuter de hele dag vrij om spelenderwijs nieuwe dingen te ontdekken. Spelen, knutselen, bewegen; iedere dag leert uw peuter nieuwe dingen! En dat spelen gebeurt natuurlijk met andere kinderen, zodat uw peuter ook leert hoe het is om in een groep te zitten.

Ieder dag wordt uw peuter door onze medewerkers goed verzorgd. Zo vinden wij het belangrijk dat uw kind goede voeding krijgt bij onze peuterspeelzaal. Tussen de middag brood en melk, tweemaal daags verse fruit of groente en als drankje water of thee. Wat betreft voeding gaan wij af op de adviezen van het Voedingscentrum.

Wat kost de peuterspeelzaal bij Jabadoo?

De tarieven van onze peuterspeelzaal in Groningen hangen af van verschillende factoren. Hoeveel dagen per week wilt u uw peuter bijvoorbeeld bij ons onderbrengen? En gaat het om een hele dag of een halve dag? Voor een volledig overzicht van de kosten van onze peuterspeelzaal kunt u onze tarievenlijst raadplegen.  

Profiteer van onze kosteloze peuterzwemlessen

Als enige peuterspeelzaal in de regio Groningen bieden wij ook peuterzwemles aan. En nog zonder extra kosten ook! Elke vrijdagochtend nemen we onze peuters mee naar het zwembad in Oostwold. Verdeeld in kleine groepjes krijgen ze daar zwemles van een gediplomeerde instructeur. Dit is natuurlijk erg goed voor de lichamelijke ontwikkeling van de kinderen, die zo al op jonge leeftijd leren hoe ze zich in het water moeten bewegen. Hier hebben ze later absoluut voordeel van! 

Ontwikkelingsgerichte peuterspeelzaal in Groningen

Jabadoo Kinderopvang is de peuterspeelzaal in Groningen. Een vertrouwd gevoel en de persoonlijke ontwikkeling van uw peuter staat bij ons voorop. Bij onze peuteropvang werken we volgens het TINK-principe (taal- en interactievaardigheden). Het is bewezen dat deze methode peuters helpt bij de ontwikkeling van allerlei verbindingen in de hersenen, op een speelse manier. 

De locatie van onze peuterspeelzaal in Groningen

Onze peuterspeelzaal ligt vlabkij Groningen. Omdat de peuterspeelzaal aan de ring van Hoogkerk ligt is deze makkelijk te bereiken. Bij onze peuterspeelzaal komen kinderen veelal uit de plekken rondom Groningen en Hoogkerk. Denk aan Gravenburg, Den Held en Ten Borch. Ook zijn er op de peuterspeelzaal kinderen die in het centrum van Groningen wonen. Dankzij onze ideale locatie vlakbij de A7 is onze peuterspeelzaal vlakbij Groningen bereikbaar voor iedereen! 

Vraag een vrijblijvende rondleiding aan

Interesse gekregen in onze peuterspeelzaal? Kom dan bij ons langs in Groningen en maak gebruik van onze gratis en vrijblijvende rondleiding. Hiermee kunnen u en uw kind alvast kennismaken met onze kinderopvang en een indruk krijgen van hoe onze peuterspeelzaal eruit ziet. Maak gerust eens een afspraak!

 

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl