Logo Jabadoo

Peuterspeelzaal nabij Roden 

Op zoek naar een goede peuterspeelzaal nabij Roden? Jabadoo biedt een veilige en warme omgeving voor uw kind. Onze kinderopvang is voorzien van een peuterspeelzaal waar kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud kunnen spelen en zich kunnen ontplooien. De eigen ontwikkeling van het kind staat bij Jabadoo hoog in het vaandel. Het is de uitstekende leeromgeving voor uw kind om te spelen met leeftijdsgenootjes ter voorbereiding op de basisschool.  

Waarom kiezen voor een peuterspeelzaal nabij Roden? 

Een peuterspeelzaal is bedoeld ter voorbereiding van de basisschool. Uw kind haalt er veel voordeel uit als hij of zij leert spelen met leeftijdsgenootjes. Onze leidsters bieden professionele begeleiding zodat uw kind ten alle tijden in goede handen is. Uw kind leert spelen in groepsverband, meedoen aan peuteractiviteiten en zelfstandig spelen.  

Ervaar eerst de sfeer bij Jabadoo voordat u uw kind inschrijft! 

Het is logisch dat u van tevoren twijfelt over het kiezen van een geschikte peuterspeelzaal nabij Roden. U wilt uw kind uiteraard met een goed gevoel achterlaten. Daarom adviseren wij u om uw kind niet zomaar in te schrijven. Jabadoo is altijd bereidt om een rondleiding te geven. Zo kunt u kennis kan maken met onze leidsters, de groepen en de sfeer ervaren.  

 

Rondleiding aanvragen arrow

 

Onze kernwaarden 

Wij vinden het belangrijk dat de persoonlijke benadering en de communicatie met uw kind op nummer één staat. Wij denken gezamenlijk mee met u als ouder, hoe wij uw kind het beste mogen benaderen. Dit verbetert de ontwikkeling en stimuleert het proces naar de basisschool op een positieve manier. De peuterspeelzaal nabij Roden streeft naar een schone, gestructureerde, gemoedelijke en vertrouwelijke sfeer.  

Hoe ziet een dag op de peuterspeelzaal nabij Roden eruit? 

Structuur staat bij ons voorop. Uw kind wordt daarom begeleid door dezelfde pedagogische medewerkers. Zo weet uw kind altijd waar hij of zij aan toe is. Uw peuter is gedurende de dag op de peuterspeelzaal nabij Roden vrij om zich te ontplooien. Spelen met blokken, een bal, lekker knutselen of lekker rennen; elke dag is voor uw peuter anders!  

Gratis peuterzwemles voor uw kind nabij  

Bovendien bieden wij als enige peuterspeelzaal nabij Roden ook peuterzwemles aan! Dit is volledig bij de prijs inbegrepen, dus u hoeft geen extra kosten te betalen. Bekijk onze tarieven voor een compleet overzicht van de mogelijke kosten. Heeft u andere vragen over ons? Neem dan direct contact met ons op! 

jabadoo peutergroep peuterzwemles       positief

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl