Logo Jabadoo

Peuterzwemmen in Groningen bij Jabadoo Kinderopvang 

Wij bieden iets unieks! Jabadoo Kinderopvang is namelijk de enige kinderopvang in Noord Nederland die kosteloos peuterzwemles aanbiedt. De peuters kunnen dan mee doen met de zwemles in Groningen.

Wat is zwemles voor peuters? 

Zwemles is voor kinderen en peuters een manier om te leren zwemmen onder de begeleiding van een professionele badjuf of badmeester. Het is belangrijk om in stappen de kinderen te leren omgaan met water. Eerst worden ze ‘watervrij’ gemaakt. Dit houdt in dat de kinderen leren te vertrouwen op het water en zich uiteindelijk ook vertrouwd en veilig zullen voelen in het water. Wanneer ze dit onder de knie hebben, wordt er pas gewerkt aan de verschillende zwemtechnieken die er bestaan en waarmee uw kind zich veilig kan leren voortbewegen in het water. 

Veiligheid van zwemles voor uw kind staat voorop

Op vrijdagochtend gaan we in kleine groepjes, met de peuters naar het zwembad in Oostwold. Daar wordt de zwemles door een gediplomeerde instructeur gegeven. De peuters zullen in de loop van de tijd de officiële puppy zwemdiploma's kunnen behalen. Ook hier zijn géén extra kosten aan verbonden. Jabadoo zorgt zelf voor veilig vervoer van en naar het zwembad, zodat de zwemles in Groningen veilig verloopt. Daarnaast begeleiden onze eigen leidsters en stagiaires van kinderopvang Jabadoo de kinderen tijdens deze peuterzwemlessen en helpen ze met het omkleden en afdrogen. Bij onze peuterspeelzaal in Groningen bent u aan het juiste adres als het gaat om goede begeleiding. 

Peuterzwemles in Groningen kent vele voordelen voor uw kinderen 

Het is niet alleen leuk dat we de peuterzwemles in Groningen aanbieden maar het kent ook vele voordelen om vroeg met kinderen te gaan "zwemmen". Het is goed voor de lichamelijke ontwikkeling van kinderen. Daarnaast leren kinderen door middel van de zwemles in Groningen al vroeg wat de eigenschappen van water zijn en hoe ze hierin moeten bewegen. Ze worden er ook nog eens op een speelse manier watervrij mee gemaakt. Watervrij zijn is weer een goede voorwaarde om met de latere diploma-zwemlessen te kunnen beginnen. 

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

jabadoo peutergroep peuterzwemles

Wij bieden deze zwemles in Groningen aan voor de dagopvang 

Hoe eerder een kind veilig is in het water, hoe beter. Tijdens de peuterzwemles in Groningen wordt er geleerd hoe uw kind zich kan redden in het water. Daarnaast is het hartstikke goed voor de ontwikkeling van een peuter. En na de zwemles is er natuurlijk ook tijd om plezier te maken in het water, want daar houden kinderen nou eenmaal van. 

Zwemles in Groningen bij Jabadoo Kinderopvang 

Als vervolg op de zwemles in Groningen in de dagopvang, bieden we deze service ook aan met de kinderen van de buitenschoolse opvang, die op vrijdag zwemles in Oostwold hebben, naar de zwemles te gaan. Als ouder neemt u zelf zwemles in Groningen af bij Zwemschool Oostwold, wij verzorgen dan geheel kosteloos het vervoer en de begeleiding. Ouders die gebruik maken van opvang bij Jabadoo kinderopvang ontvangen een korting bij zwemschool Oostwold. 

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 

Het belang van watervrij maken door peuterzwemlessen in Groningen 

Nederland is een waterrijk land en het is dan ook belangrijk dat kinderen vroeg leren zwemmen. De peuterzwemles in Groningen van Jabadoo Kinderopvang zorgen dat uw kind al op vroege leeftijd vertrouwd wordt met water. De peuterzwemles in Groningen kunnen nog niet gezien worden als echte zwemles, maar de kinderen leren de basisvaardigheden. Bovendien zijn de peuterzwemles een leuk uitje voor de kinderen. 

Voordelen van zwemles voor peuters

Bij Jabadoo kinderopvang begrijpen wij het als de beste dat het als ouder zijn moeilijk is om te beslissen wanneer je kind op zwemles moet. Een ouder kind heeft zijn motorische vaardigheden al zo goed al helemaal ontwikkeld en kan dus snel dingen oppakken in tegenstelling tot een jonge peuter. Wel kan een peuter langer en beter leren omgaan met het water omdat hij of zij al vroeg in aanraking is gekomen hiermee. Hierdoor ligt de kans hoger dat het kind op latere leeftijd beter en veiliger kan zwemmen.  

Kiezen voor Jabadoo peuterzwemles 

Bij Jabadoo kinderopvang is het onze prioriteit om de kinderen persoonlijk bij te staan. Niet alleen bij de kinderopvang in Groningen zelf, maar ook tijdens de zwemles. Daarnaast kunt uw peuter samen met zijn vriendjes leren zwemmen, waardoor er meer verbondenheid zal komen bij uw kind. Dit is natuurlijk altijd een pré. Bij Jabadoo peuterzwemles zal uw peuter op veilige en speelse manier de eerste basistechnieken leren van zwemmen en kunt u als ouder er zeker van zijn dat uw kind in goede handen is. 

Heeft u verder nog vragen over de zwemles voor peuters of over ons kinderdagverblijf in Groningen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen of ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 050-5200910. Wij horen het graag!

Mail: jabadoo@wijzienjou.nl