Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen 
Dino050 5200911
Hoppy050 5200912
Dreumesgroepen 
Pebbles050 5200913
Bambam050 5200914
Peutergroepen 
Betty050 5200915
Barney050 5200916
Buitenschoolse opvang 
Flintstones050 5200917
Rubbles050 5200917

 

Privacystatement

Zwemles in Groningen voor peuters bij Jabadoo Kinderopvang 

Wij bieden iets unieks! Jabadoo kinderopvang is namelijk de enige kinderopvang in Noord Nederland die kosteloos peuterzwemles aanbiedt. De peuters kunnen dan mee doen met de zwemles in Groningen. Op vrijdagochtend gaan we in kleine groepjes, met de peuters naar het zwembad in Oostwold. Daar wordt de zwemles door een gediplomeerde instructeur gegeven. De peuters zullen in de loop van de tijd de officiële puppy zwemdiploma's kunnen behalen. Ook hier zijn géén extra kosten aan verbonden. We zorgen zelf voor veilig vervoer van en naar het zwembad, zodat de zwemles in Groningen veilig verloopt. Daarnaast begeleiden onze eigen leidsters en stagiaires de kinderen tijdens deze zwemlessen.  

Zwemles in Groningen kent vele voordelen voor uw kinderen 

Het is niet alleen leuk dat we de zwemles in Groningen aanbieden maar het kent ook vele voordelen om vroeg met kinderen te gaan "zwemmen". Het is goed voor de lichamelijke ontwikkeling van kinderen. Daarnaast leren kinderen door middel van de zwemles in Groningen al vroeg wat de eigenschappen van water zijn en hoe ze hierin moeten bewegen. Ze worden er ook nog eens op een speelse manier watervrij mee gemaakt. Watervrij zijn is weer een goede voorwaarde om met de latere diploma-zwemlessen te kunnen beginnen. 

Wij bieden deze zwemles in Groningen aan voor de dagopvang 

Als vervolg op de zwemles in Groningen in de dagopvang, bieden we deze service ook aan met de kinderen van de buitenschoolse opvang, die op vrijdag zwemles in Oostwold hebben, naar de zwemles te gaan. Als ouder neemt u zelf zwemles in Groningen af bij Zwemschool Oostwold, wij verzorgen dan geheel kosteloos het vervoer en de begeleiding. Ouders die gebruik maken van opvang bij Jabadoo kinderopvang ontvangen een korting bij zwemschool Oostwold. 

Zwemles in Groningen bij Jabadoo Kinderopvang 

Hoe eerder een kind veilig is in het water, hoe beter. Tijdens de zwemles in Groningen wordt er geleerd hoe uw kind zich kan redden in het water. Daarnaast is het hartstikke goed voor de ontwikkeling van een peuter. En na de zwemles is er natuurlijk ook tijd om plezier te maken in het water, want daar houden kinderen nou eenmaal van. 

Het belang van peuterzwemlessen in Groningen 

Nederland is een waterrijk land en het is dan ook belangrijk dat kinderen vroeg leren zwemmen. De peuterzwemles in Groningen van Jabadoo Kinderopvang zorgen dat uw kind al op vroege leeftijd vertrouwd wordt met water. De peuterzwemles in Groningen kunnen nog niet gezien worden als echte zwemles, maar de kinderen leren de basisvaardigheden. Bovendien zijn de peuterzwemles een leuk uitje voor de kinderen. 

Peuterzwemles Jabadoo Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

Inloggen Ouders

brancheorganisatie

Jabadoo Kinderopvang

Beoordeling door klanten: 9,5 / 10 - 70 beoordelingen

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Peuterzwemles bij Jabadoo