Logo Jabadoo

Zwemles voor peuters bij Jabadoo Kinderopvang Roden

Komen u en uw peuter uit Roden en bent u op zoek naar een kinderopvang en zwemschool in Groningen?  Dan bent u bij Jabadoo kinderopvang Roden aan het juiste adres. Wij kunnen met trots zeggen dat wij de enige kinderopvang in heel Noord-Nederland die kosteloos peuterzwemles aanbiedt. Elke vrijdagochtend gaan we in kleine groepjes met de peuters naar het zwembad in Oostwold. Daar wordt vervolgens de peuterzwemles door een gediplomeerde instructeur gegeven.

Na een tijdje kunnen de peuters hun officiële puppy zwemdiploma’s halen. Hier zijn overigens ook geen extra kosten aan verbonden. Wij zorgen zelf voor veilig vervoer van en naar het zwembad, zodat de zwemles in Groningen veilig verloopt. Daarbij zullen ook onze eigen leidsters van de kinderopvang de kinderen begeleiden tijdens deze zwemlessen en ze persoonlijk bijstaan. 

Wie zijn wij? | Jabadoo Kinderopvang Roden

"Jabadoo geeft vertrouwen"  dat is vanaf het begin één van de basisgedachte voor onze kinderopvang in Groningen. Om dit te bereiken geven we persoonlijke aandacht aan de kinderen, hun ouders en onze teamleden. Daarmee creëren we een omgeving waar iedereen zich kan ontwikkelen. Wij van Jabadoo Kinderopvang vinden dat zwemles hier ook bij hoort.

We werken met kleinschalige groepen en een duidelijk pedagogisch beleid. We leggen bovendien de lat hoog als het aankomst op veiligheid, hygiëne en sfeer. Ouders kunnen met een gerust hart werken omdat zij ervaren dat hun kind(eren) bij ons in vertrouwde handen zijn. 

De voordelen van zwemles voor uw peuter

Naast het feit dat zwemmen natuurlijk hartstikke leuk is, heeft vroeg beginnen met zwemles voor uw kind vele voordelen. Het is niet alleen goed voor de lichamelijke ontwikkeling van uw kind, maar de kinderen leren door middel van de zwemles al vroeg de eigenschappen van water en hoe zij hierin moeten bewegen. Via deze speelse manier worden de kinderen watervrij gemaakt. Watervrij zijn geeft weer veel voordelen voor de latere diploma-zwemlessen, waar ze zich meer zullen focussen op zwemtechnieken.

Zwemles in Groningen voor de dagopvang 

Als vervolg op de zwemles in Groningen in de dagopvang, bieden we deze service ook aan met de kinderen van de buitenschoolse opvang, die op vrijdag zwemles in Oostwold hebben, naar de zwemles te gaan. Als ouder neemt u zelf zwemles in Groningen af bij Zwemschool Oostwold, wij verzorgen dan geheel kosteloos het vervoer en de begeleiding. Ouders die gebruik maken van opvang bij Jabadoo kinderopvang ontvangen een korting bij zwemschool Oostwold.

Jabadoo Kinderopvang, kinderopvang voor iedereen

De meeste kinderen die bij ons plezier maken komen uit Hoogkerk, Eelderwolde en de omliggende wijken, waaronder Ruskenveen, het Buitenhof, Gravenburg, De Held en Ter Borch.

Maar er komen ook kinderen waarvan de ouders werken op het bedrijventerrein Kranenburg of in het centrum van Groningen. Vandaar dat er ook kinderen uit omliggende dorpen komen, zoals uit Zuidhorn, Leek, Peize en Roden.

Wij zijn gevestigd op een ideale locatie vlakbij de A7 met uitstekende en voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Kinderopvang in Roden | Jabadoo Kinderopvang

Bent u op zoek naar een goede kinderopvang nabij Roden? Jabadoo Kinderopvang Roden is hét adres voor een veilige en vertrouwde opvang van uw kind. Onder de liefdevolle en professionele leiding van onze medewerkers kan uw kind zich optimaal ontwikkelen. Bij ons krijgt ieder kind de aandacht die het verdient en staan liefde, respect voor elkaar en veiligheid staat altijd op de eerste plaats bij Kinderopvang Roden.

Schrijf uw kind snel in bij Kinderopvang Roden of vraag een rondleiding bij ons aan. Op die manier kunt u geheel vrijblijvend kennismaken met de beste kinderopvang Roden.

Zwemles voor uw kind bij Jabadoo Kinderopvang Roden

Hoe eerder een kind veilig is in het water, hoe beter. Tijdens de zwemles in Groningen wordt er geleerd hoe uw kind zich kan redden in het water. Zo leert uw kind onder andere drijven op het water, te draaien en hoe hij op de kant kan klimmen. Deze activiteiten zal uw kind eerder watervrij maken. Dit heeft als voordeel dat uw kind beter en veiliger zal kunnen zwemmen in hun latere zwemlessen. Daarnaast is het hartstikke goed voor de persoonlijke ontwikkeling van een peuter om met zijn vriendjes te leren zwemmen. En na de zwemles is er natuurlijk ook nog tijd en ruimte om plezier te maken of spelletjes te spelen in het water, want daar houden kinderen nou eenmaal van.

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl