Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen 
Dino050 5200911
Hoppy050 5200912
Dreumesgroepen 
Pebbles050 5200913
Bambam050 5200914
Peutergroepen 
Betty050 5200915
Barney050 5200916
Buitenschoolse opvang 
Flintstones050 5200917
Rubbles050 5200917

 

Privacystatement

Zwemles voor peuters bij Jabadoo Kinderopvang | Roden

Wij kunnen met trots zeggen dat wij de enige kinderopvang in heel Noord-Nederland die kosteloos peuterzwemles aanbiedt. Elke vrijdagochtend gaan we in kleine groepjes met de peuters naar het zwembad in Oostwold. Daar wordt vervolgens de peuterzwemles door een gediplomeerde instructeur gegeven.

Na een tijdje kunnen de peuters hun officiële puppy zwemdiploma’s halen. Hier zijn overigens ook geen extra kosten aan verbonden. Wij zorgen zelf voor veilig vervoer van en naar het zwembad, zodat de zwemles in Groningen veilig verloopt. Daarbij zullen ook onze eigen leidsters de kinderen begeleiden tijdens deze zwemlessen.

Wie zijn wij? | Jabadoo Kinderopvang

"Jabadoo geeft vertrouwen"  dat is vanaf het begin één van de basisgedachte voor onze kinderopvang. Om dit te bereiken geven we persoonlijke aandacht aan de kinderen, hun ouders en onze teamleden. Daarmee creëren we een omgeving waar iedereen zich kan ontwikkelen. Wij van Jabadoo Kinderopvang vinden dat zwemles hier ook bij hoort.

We werken met kleinschalige groepen en een duidelijk pedagogisch beleid. We leggen bovendien de lat hoog als het aankomst op veiligheid, hygiëne en sfeer. Ouders kunnen met een gerust hart werken omdat zij ervaren dat hun kind(eren) bij ons in vertrouwde handen zijn. 

De voordelen van zwemles voor uw kinderen | Roden

Naast het feit dat zwemmen natuurlijk hartstikke leuk is, heeft vroeg beginnen met zwemles voor uw kind vele voordelen. Het is niet alleen goed voor de lichamelijke ontwikkeling van uw kind, maar de kinderen leren door middel van de zwemles al vroeg de eigenschappen van water en hoe zij hierin moeten bewegen. Via deze speelse manier worden ze watervrij gemaakt. Watervrij zijn geeft weer veel voordelen voor de latere diploma-zwemlessen. 

Zwemles in Groningen voor de dagopvang | Roden

Als vervolg op de zwemles in Groningen in de dagopvang, bieden we deze service ook aan met de kinderen van de buitenschoolse opvang, die op vrijdag zwemles in Oostwold hebben, naar de zwemles te gaan. Als ouder neemt u zelf zwemles in Groningen af bij Zwemschool Oostwold, wij verzorgen dan geheel kosteloos het vervoer en de begeleiding. Ouders die gebruik maken van opvang bij Jabadoo kinderopvang ontvangen een korting bij zwemschool Oostwold.

Jabadoo Kinderopvang, kinderopvang voor iedereen

De meeste kinderen die bij ons plezier maken komen uit Hoogkerk, Eelderwolde en de omliggende wijken, waaronder Ruskenveen, het Buitenhof, Gravenburg, De Held en Ter Borch.

Maar er komen ook kinderen waarvan de ouders werken op het bedrijventerrein Kranenburg of in het centrum van Groningen. Vandaar dat er ook kinderen uit omliggende dorpen komen, zoals uit Zuidhorn, Leek, Peize en Roden.

Wij zijn gevestigd op een ideale locatie vlakbij de A7 met uitstekende en voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Kinderopvang in Roden | Jabadoo Kinderopvang

Bent u op zoek naar een goede kinderopvang nabij Roden? Jabadoo Kinderopvang Roden is hét adres voor een veilige en vertrouwde opvang van uw kind. Onder de liefdevolle en professionele leiding van onze medewerkers kan uw kind zich optimaal ontwikkelen. Bij ons krijgt ieder kind de aandacht die het verdient en staan liefde, respect voor elkaar en veiligheid staat altijd op de eerste plaats bij Kinderopvang Roden.

Schrijf uw kind snel in bij Kinderopvang Roden of vraag een rondleiding bij ons aan. Op die manier kunt u geheel vrijblijvend kennismaken met de beste kinderopvang Roden.

Zwemles voor uw kinderen bij Jabadoo Kinderopvang

Hoe eerder een kind veilig is in het water, hoe beter. Tijdens de zwemles in Groningen wordt er geleerd hoe uw kind zich kan redden in het water. Daarnaast is het hartstikke goed voor de ontwikkeling van een peuter. En na de zwemles is er natuurlijk ook tijd om plezier te maken in het water, want daar houden kinderen nou eenmaal van.

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

Inloggen Ouders

brancheorganisatie

Jabadoo Kinderopvang

Beoordeling door klanten: 9,5 / 10 - 70 beoordelingen

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Jabadoo Kinderopvang Groningen