Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen 
Dino050 5200911
Hoppy050 5200912
Dreumesgroepen 
Pebbles050 5200913
Bambam050 5200914
Peutergroepen 
Betty050 5200915
Barney050 5200916
Buitenschoolse opvang 
Flintstones050 5200917
Rubbles050 5200917

 

Privacystatement

Wat kost kinderopvang (KDV) en wat kost de buitenschoolse opvang (BSO)?

Als ouder bent u natuurlijk benieuwd naar kosten van de kinderopvang en/of BSO. U wilt natuurlijk een inschatting van de kosten die u kunt verwachten voor kinderopvang of buitenschoolse opvang. Om hier voor iedereen goed antwoord op de geven delen we de kosten op in twee vragen: 

1.Wat kost kinderopvang per uur?  

De kosten voor kinderopvang per uur liggen bij ons tussen de 8,47 en 9,34 euro. Dit uurtarief verschilt per situatie, en is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal uren dat uw kind opvang heeft. In de tarievenlijst voor 2020 vindt u het complete overzicht.  

2.Wat kost kinderopvang per dag?  

De kosten voor kinderopvang per dag verschillen. Dit ligt eraan of uw kind 1 of 5 hele dagen opvang nodig heeft bijvoorbeeld. De kosten per dag liggen tussen de 51 en 102 euro. Bekijk de complete tarievenlijst van 2020 voor het overzicht en de precieze bedragen.  

De kosten voor kinderopvang bij Jabadoo 

Hieronder vindt u de tarievenlijst 2020 van Kinderopvang Jabadoo Groningen. Hier vindt u ook de tarieven voor de BSO. De tarieven voor de kinderdagopvang worden per uur berekend. LET OP: De tarieven zijn bruto prijzen. Ouder(s)/verzorger(s) kunnen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst. Wij incasseren via automatische incasso. Wel zo gemakkelijk voor beide partijen. 

Wat kost kinderopvang netto?  

Wilt u graag weten wat de netto kosten voor uw kinderopvang/bso zijn? Gebruik dan onze handige rekentool. Hiermee kunt u gemakkelijk de kosten voor kinderopvang berekenen. Scroll naar beneden en vul de vragenlijst in. 

Goed om te weten, alle genoemde kosten zijn inclusief: 

Bekijk de tarieven van 2020 

Tarievenlijst 2020 
In deze lijst vindt u het overzicht van de kosten voor kinderopvang per uur en per dag. Zoals eerder genoemd gaat het hier om de bruto prijzen.  

Tarieven bekijken

Kosten kinderopvang berekenen  

Kosten Kinderopvang en BSO berekenen - rekentool 

Met deze rekentool kunt u gemakkelijk berekenen wat de kosten voor kinderopvang en/of buitenschoolse opvang voor u zullen zijn bij Jabadoo Kinderopvang in Groningen. Na het invullen kunt u direct een rondleiding aanvragen om een beter beeld te krijgen van onze opvang. 

Vul onderstaand uw gegevens in om te beginnen. 

De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub....


ajax loader

Extra opvang of ruilen

Het is mogelijk om incidenteel een extra dag opvang af te nemen of te ruilen. Dit kunt u regelen met Ermina of Lilian en kan uitsluitend voor zover het past binnen het maximale aantal kinderen dat er die dag opgevangen kan worden. Als uw kind gebruik heeft gemaakt van extra opvang, worden de verschuldigde kosten bij de eerstvolgende factuurronde aan u gefactureerd.

Het belang van goede kinderopvang

De verschillen in tarieven tussen verschillende kinderdagverblijven is niet enorm. Toch zijn de verschillen in dienstverlening dit wel. Bij Jabadoo Kinderopvang werken we met een ervaren team en willen we niet alleen uw kind vermaken, we willen ze ook iets leren. Leren door middel van het spelen met andere kinderen is het meest waardevol voor een kind.  

Kinderopvangtoeslag

Het is ook mogelijk om een vergoeding te krijgen voor de kinderopvangkosten die u maakt. Hier zijn echter wel regels aan verbonden. Klik hier om meer te lezen. 

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

Inloggen Ouders

brancheorganisatie

Jabadoo Kinderopvang

Beoordeling door klanten: 9,5 / 10 - 70 beoordelingen

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
buitenschoolse opvang voorwaarden