Logo Jabadoo

Wat kost kinderopvang (KDV) en wat kost de buitenschoolse opvang (BSO)?

Als ouder bent u natuurlijk benieuwd naar kosten van de kinderopvang en/of BSO. U wilt natuurlijk een inschatting van de kosten die u kunt verwachten voor kinderopvang of buitenschoolse opvang. Om hier voor iedereen goed antwoord op de geven delen we de kosten op in twee vragen:

1. Wat kost kinderopvang per uur?

De kosten voor kinderopvang per uur liggen bij ons tussen de 8,47 en 9,69 euro. Dit uurtarief verschilt per situatie, en is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal uren dat uw kind opvang heeft. In de tarievenlijst van 2021 vindt u het complete overzicht.

2. Wat kost kinderopvang per dag?

De kosten voor kinderopvang per dag verschillen. Dit ligt eraan of uw kind 1 of 5 hele dagen opvang nodig heeft bijvoorbeeld. De kosten per dag liggen tussen de 53 en 97 euro. Bekijk de lijsten hierboven om een indruk te krijgen en/of maak hieronder een exacte berekening in de rekentool.

 

 

Kosten Kinderopvang en BSO berekenen - rekentool

Met deze rekentool kunt u gemakkelijk berekenen wat de kosten voor kinderopvang en/of buitenschoolse opvang voor u zullen zijn bij Jabadoo Kinderopvang in Groningen. Na het invullen kunt u direct een rondleiding aanvragen om een beter beeld te krijgen van onze opvang.

Vul onderstaand uw gegevens in om te beginnen.

 

De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub....

ajax loader

 

Extra opvang of ruilen

Het is mogelijk om incidenteel een extra dag opvang af te nemen of te ruilen. Dit kunt u regelen met Ermina of Lilian en kan uitsluitend voor zover het past binnen het maximale aantal kinderen dat er die dag opgevangen kan worden. Als uw kind gebruik heeft gemaakt van extra opvang, worden de verschuldigde kosten bij de eerstvolgende factuurronde aan u gefactureerd.

Het belang van goede kinderopvang

De verschillen in tarieven tussen verschillende kinderdagverblijven is niet enorm. Toch zijn de verschillen in dienstverlening dit wel. Bij Jabadoo Kinderopvang werken we met een ervaren team en willen we niet alleen uw kind vermaken, we willen ze ook iets leren. Leren door middel van het spelen met andere kinderen is het meest waardevol voor een kind.

Kinderopvangtoeslag

Het is ook mogelijk om een vergoeding te krijgen voor de kinderopvangkosten die u maakt. Hier zijn echter wel regels aan verbonden. Klik hier om meer te lezen.

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Peuters

Kinderopvangtoeslag

Ouder(s)/verzorger(s) kunnen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst. Wij incasseren via automatische incasso. Dit is wel zo gemakkelijk voor beide partijen.

 

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 

Meer weten? Lees dan ook eens: Wat kost BSO? 

Mail: jabadoo@wijzienjou.nl

Kinderopvang bij Jabadoo: inclusief dagelijkse benodigdheden

Het tarief van de kinderopvang bij Jabadoo omvat alle zaken die te maken hebben met de opvang en begeleiding van uw kind. De reeds genoemde tarieven zijn inclusief:

Met elkaar lunchen