Logo Jabadoo

Kinderopvangtoeslag

De Wet kinderopvang regelt de kwaliteit en de financiering van de kinderopvang. Uitgangspunt voor de financiering is dat kinderopvang een zaak is van ouders en overheid. Ouders die werken of studeren en dit combineren met de zorg voor kinderen, krijgen kinderopvangtoeslag van de overheid. Hoeveel toeslag u krijgt, hangt af van uw inkomen en het aantal kinderen waarvoor u opvang heeft.  U kunt een proefberekening maken met de rekentool op onze website.

Meer informatie over kinderopvangtoeslag kunt u vinden op de website van de Belastingdienst.

Maximaal te vergoeden uurtarieven 2021

De belastingdienst vergoedt de kinderopvang tot een maximum bedrag. Dit is het maximum uurtarief.

Het maximum uurtarief voor de dagopvang is € 8,46
Het maximum uurtarief voor de buitenschoolse opvang is € 7,27

Over het bedrag dat u betaald boven het maximum uurtarief krijgt u geen vergoeding. 

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Kinderopvangtoeslag Groningen

Wat zijn de voorwaarden om recht te hebben op kinderopvangtoeslag?

De opvang van uw kind of kinderen moet plaatsvinden bij een geregistreerd kinderdagverblijf. Jabadoo kinderopvang is geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).
Uw recht op kinderopvangtoeslag is afhankelijk van het aantal uren dat u en uw partner werken en arbeidsinkomen hebben. U mag ook studeren of een traject volgen om aan het werk te komen. Op de website van de Belastingdienst staan de uitgebreide voorwaarden

Recht op toeslag bij ontslag

Ouders die werkloos raken, verliezen niet meteen hun recht op kinderopvangtoeslag. Ouder(s)/verzorger(s) die hun baan kwijtraken kunnen nog meerdere maanden kinderopvangtoeslag ontvangen.  Hierdoor hebben ze de tijd om te solliciteren en hebben hun kinderen het voordeel van de continuïteit van de opvang. Informatie over hoe dit berekend wordt, kunt u nalezen op de website van de Belastingdienst; Ik stop met werken.

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 

Landelijk Register Kinderopvang (LRK)

In het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) worden alle kinderdagverblijven, organisaties voor buitenschoolse opvang, gastouderbureaus en gastouders geregistreerd die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet kinderopvang. Jabadoo Kinderopvang is geregistreerd bij het LRK.

Ouders hebben vanaf 1 januari 2011 alleen recht op kinderopvangtoeslag als ze gebruik maken van een kinderopvangorganisatie die in het LRK staat geregistreerd.

Registratienummers van Jabadoo Kinderopvang

Dagopvang (KDV): 230733608

Buitenschoolse opvang (BSO): 156185015

Mail: jabadoo@wijzienjou.nl