Logo Jabadoo

Voorschoolse opvang in Groningen | Jabadoo Kinderopvang

Op zoek naar voorschoolse opvang in Groningen? Dan bent u bij Jabadoo kinderopvang op de juiste plek. Jabadoo Kinderopvang biedt voorschoolse opvang (VSO) aan voor ouders die bijvoorbeeld vroeg naar hun werk moeten.

Bij ons kan uw kind vervolgens nog eventjes spelen, voordat wij uw kind op tijd en veilig naar school brengen. Moet u werken, maar is de school nog niet begonnen? Dan is voorschoolse opvang een uitstekende oplossing. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw kind op tijd en veilig op school komt en u met een gerust hart naar uw werk toe kunt. 

Vanaf hoe laat kunt u uw kind brengen naar de VSO?

Tijdens schoolweken bieden we voorschoolse opvang. U kunt uw kind(eren) brengen tussen 7.15 en 8.00 uur. Vanaf 8.05 uur brengen wij uw kind(eren) vervolgens veilig en op tijd naar school. We gaan er vanuit dat ze thuis gegeten hebben of desnoods eten meegekregen hebben.

Voor wie is voorschoolse opvang?

De voorschoolse opvang (VSO) van Jabadoo Kinderopvang Groningen is voor kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar. Op de voorschoolse opvang in Groningen kunnen de kinderen nog even vrij spelen voordat wij ze naar school brengen. Er kan gebruik gemaakt worden van de voorschoolse opvang van Jabadoo Kinderopvang in Groningen wanneer uw kind bij ons ingeschreven staat bij bijvoorbeeld de dagopvang of Buitenschoolse Opvang (BSO). 

Wat kost voorschoolse opvang?

Benieuwd naar de kosten van voorschoolse opvang? Bekijk dan hieronder de tarievenlijst van 2020 van Jabadoo Kinderopvang Groningen.  De tarieven voor de kinderdagopvang worden per uur berekend. LET OP: De tarieven zijn bruto prijzen. Ouder(s)/verzorger(s) kunnen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst. Wij incasseren via automatische incasso. Wel zo gemakkelijk voor beide partijen. 

Wilt u graag weten wat de netto kosten voor uw kinderopvang/bso zijn? Gebruik dan onze handige rekentool. Hiermee kunt u gemakkelijk de kosten voor kinderopvang berekenen. Meer weten over de kosten voor voorschoolse opvang? Bekijk hier onze tarieven.

Tarieven bekijken

Jabadoo Kinderopvang, hét kinderdagverblijf van Groningen 

Kinderen ontwikkelen zich razendsnel. Goede begeleiding is daarom erg belangrijk. Uw zoon of dochter krijgt bij Jabadoo kinderopvang in Groningen de mogelijkheid zich optimaal te ontwikkelen. In ons kinderdagverblijf is er genoeg ruimte om samen met leeftijdsgenootjes te spelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. In een huiselijke sfeer stimuleren we de natuurlijke nieuwsgierigheid en geven uw kind individuele aandacht. Hierbij staat liefde, respect voor elkaar en veiligheid natuurlijk voorop. Bij ons kunt u gebruik maken van VSO, maar u kunt ook terecht voor de BSO. Daarnaast zijn wij ook dé peuterspeelzaal in Groningen

 Voorschoolse opvang bij Jabadoo Kinderopvang in Groningen

Voorschoolse opvang is een ideale oplossing voor wanneer u bijvoorbeeld vroeg naar u werk moet, maar de school nog gesloten is. Benieuwd geworden naar voorschoolse opvang van Jabadoo Kinderopvang Groningen? Neem dan nu contact op en we bespreken de mogelijkheden. U kunt overigens ook een rondleiding aanvragen. 

Contact opnemen

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl