Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen 
Dino050 5200911
Hoppy050 5200912
Dreumesgroepen 
Pebbles050 5200913
Bambam050 5200914
Peutergroepen 
Betty050 5200915
Barney050 5200916
Buitenschoolse opvang 
Flintstones050 5200917
Rubbles050 5200917

 

Privacystatement

Voorschoolse opvang in Groningen | Jabadoo Kinderopvang

Op zoek naar voorschoolse opvang in Groningen? Dan bent u bij Jabadoo kinderopvang op de juiste plek. Jabadoo Kinderopvang biedt voorschoolse opvang (VSO) aan voor ouders die bijvoorbeeld vroeg naar hun werk moeten.

Bij ons kan uw kind vervolgens nog eventjes spelen, voordat wij uw kind op tijd en veilig naar school brengen. Moet u werken, maar is de school nog niet begonnen? Dan is voorschoolse opvang een uitstekende oplossing. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw kind op tijd en veilig op school komt en u met een gerust hart naar uw werk toe kunt. 

Vanaf hoe laat kunt u uw kind brengen?

Tijdens schoolweken bieden we voorschoolse opvang. U kunt uw kind(eren) brengen tussen 7.15 en 8.00 uur. Vanaf 8.05 uur brengen wij uw kind(eren) vervolgens veilig en op tijd naar school. We gaan er vanuit dat ze thuis gegeten hebben of desnoods eten meegekregen hebben.

Voor wie is voorschoolse opvang?

De voorschoolse opvang (VSO) van Jabadoo Kinderopvang Groningen is voor kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar. Op de voorschoolse opvang in Groningen kunnen de kinderen nog even vrij spelen voordat wij ze naar school brengen. Er kan gebruik gemaakt worden van de voorschoolse opvang van Jabadoo Kinderopvang in Groningen wanneer uw kind bij ons ingeschreven staat bij bijvoorbeeld de dagopvang of Buitenschoolse Opvang (BSO). 

Wat kost voorschoolse opvang?

Benieuwd naar wat voorschoolse opvang kost? Bekijk dan hieronder de tarievenlijst van 2020 van Jabadoo Kinderopvang Groningen.  De tarieven voor de kinderdagopvang worden per uur berekend. LET OP: De tarieven zijn bruto prijzen. Ouder(s)/verzorger(s) kunnen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst. Wij incasseren via automatische incasso. Wel zo gemakkelijk voor beide partijen. 

Wilt u graag weten wat de netto kosten voor uw kinderopvang/bso zijn? Gebruik dan onze handige rekentool. Hiermee kunt u gemakkelijk de kosten voor kinderopvang berekenen. Meer weten over de kosten voor voorschoolse opvang? Bekijk hier onze tarieven.

Tarieven bekijken

Jabadoo Kinderopvang, hét kinderdagverblijf van Groningen 

Kinderen ontwikkelen zich razendsnel. Goede begeleiding is daarom erg belangrijk. Uw zoon of dochter krijgt bij Jabadoo kinderopvang in Groningen de mogelijkheid zich optimaal te ontwikkelen. In ons kinderdagverblijf is er genoeg ruimte om samen met leeftijdsgenootjes te spelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. In een huiselijke sfeer stimuleren we de natuurlijke nieuwsgierigheid en geven uw kind individuele aandacht. Hierbij staat liefde, respect voor elkaar en veiligheid natuurlijk voorop.

 Voorschoolse opvang bij Jabadoo Kinderopvang in Groningen

Voorschoolse opvang is een ideale oplossing voor wanneer u bijvoorbeeld vroeg naar u werk moet, maar de school nog gesloten is. Benieuwd geworden naar voorschoolse opvang van Jabadoo Kinderopvang Groningen? Neem dan nu contact op en we bespreken de mogelijkheden. U kunt overigens ook een rondleiding aanvragen. 

Contact opnemen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

Inloggen Ouders

brancheorganisatie

Jabadoo Kinderopvang

Beoordeling door klanten: 9,5 / 10 - 70 beoordelingen

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Jabadoo Kinderopvang Groningen