Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen 
Dino050 5200911
Hoppy050 5200912
Dreumesgroepen 
Pebbles050 5200913
Bambam050 5200914
Peutergroepen 
Betty050 5200915
Barney050 5200916
Buitenschoolse opvang 
Flintstones050 5200917
Rubbles050 5200917

 

Privacystatement

Wanneer moet ik kinderopvang regelen bij een zwangerschap?

Wordt u binnenkort moeder of vader van een kind? Een leuke en spannende tijd, maar ook een tijd waarin veel geregeld moet worden. Heeft u bijvoorbeeld al aan kinderopvang gedacht? Want wanneer moet u precies kinderopvang gaan regelen? Het is belangrijk om dit op tijd te doen, want voor u het weet zit uw gewenste kinderdagverblijf vol. Bij Jabadoo Kinderopvang raden we aan om na drie à vier maanden zwangerschap de kinderopvang te regelen.

Welke vorm van kinderopvang kies ik voor mijn baby?

Er zijn verschillende vormen van kinderopvang die u kunt kiezen voor uw kind. Maar welke past het beste bij u? Is dat een babysitter, een au pair, een gastouder of een kinderdagverblijf?

Voor de meeste baby’s is een professioneel kinderdagverblijf zoals de onze de beste optie. Hier weet u zeker dat uw baby de best mogelijke verzorging krijgt. Bij Jabadoo Kinderopvang werken namelijk alleen professionals met de juiste opleiding en certificaten.

Nog een voordeel: vaak krijgt u een vergoeding als u uw kind inschrijft voor een kinderdagverblijf, waardoor het ook nog eens goed is voor uw portemonnee.

Kinderdagverblijf in meeste gevallen de beste keus

Een kinderdagverblijf is in vrijwel de meeste gevallen de beste keus voor de opvang van uw kind. De begeleiders hebben veel kennis in huis en kunnen daarom goed inschatten waar uw kind behoefte aan heeft en hoe zij de ontwikkeling van uw kind het best kunnen laten verlopen.

Bij de meeste kinderdagverblijven, zo ook bij Jabadoo Kinderopvang, wordt de ontwikkeling van uw kind netjes bijgehouden en zijn er eens in de zoveel tijd oudergesprekken over de voortgang en ontwikkeling van uw kind. Ook leert uw kind bij een kinderdagverblijf om te gaan met andere kinderen en wordt hij of zij uitgedaagd met allerlei leuke activiteiten.

SCHRIJF U HIER IN VOOR KINDEROPVANG

Maar wanneer moet ik de kinderopvang dan regelen?

Het lijkt allemaal zo ver weg, maar een zwangerschap kan zo voorbij vliegen. Bij een zwangerschap komt heel veel kijken en valt er erg veel voor te bereiden. Zo ook eventueel het nadenken over kinderopvang. Maar wanneer moet u de kinderopvang dan regelen? Wij raden u aan om de kinderopvang te regelen als de zwangerschap ongeveer drie à vier maanden onderweg is. Echter, kan eerder over kinderopvang nadenken nooit kwaad. Op deze manier voorkomt u dat u de dupe wordt van een eventuele wachtlijst en heeft u voor uzelf snel duidelijkheid.

Een belangrijke keus

Zo vroeg al? Ja, echt waar. U doet er het best aan om rond deze tijd al na te denken over kinderopvang en het te regelen. Dit heeft te maken met verschillende redenen.Het kiezen van een juiste kinderopvang doe je natuurlijk niet zomaar. U wilt het beste voor uw kind en het is dan ook belangrijk eerst goed te oriënteren. Elke kinderdagverblijf heeft zo zijn eigen werkwijze en het is dus aan u de taak om te beslissen welke u het best bij u en uw kind vind passen. Het kiezen van de juiste kinderopvang is dus niet zo 1,2,3 gedaan.

Wachtlijsten

Vroeg oriënteren is ook belangrijk, omdat veel kinderdagverblijven het vaak al erg druk hebben en/of al vol zitten. Sommige kinderdagverblijven hebben namelijk een wachtlijst, waardoor u niet meteen terecht kunt bij de desbetreffende kinderopvang. Het zou jammer zijn als u eindelijk een kinderopvang heeft gevonden, maar deze al vol zit. 

Kinderopvang bij Jabadoo in Groningen

Bij Jabadoo Kinderopvang kunt u uw kind met een gerust hart achterlaten. Vanaf het moment dat uw baby 8 weken oud is, is hij of zij welkom in onze babygroepen Dino of Hoppy. Bij Jabadoo staat de persoonlijke ontwikkeling van uw kind altijd voorop. Wij bieden een kleinschalige, veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving voor uw kind. Wilt u voor u uw keuze maakt eerst de sfeer proeven in ons kinderdagverblijf? Kom dan eens langs voor een geheel vrijblijvende rondleiding.

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

Inloggen Ouders

brancheorganisatie

Jabadoo Kinderopvang

Beoordeling door klanten: 9,5 / 10 - 70 beoordelingen

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Jabadoo Kinderopvang Groningen