Logo Jabadoo

Wat is een kinderdagverblijf? 

Een kinderdagverblijf, ook wel crèche, is een plek waar jonge kinderen worden opgevangen wanneer hun ouders bijvoorbeeld aan het werk zijn. De kinderen die verblijven bij een kinderdagverblijf zijn 0 tot 4 jaar oud, wanneer de kinderen 4 jaar zijn gaan deze naar de basisschool. Jabadoo doet aan dagopvang, maar ook buitenschoolse opvang. Lees snel verder! 

Wat doet een kinderdagverblijf? 

Een kinderdagverblijf is niet zomaar een plek waar uw kind heen gaat als u aan het werk bent. Het is een plek waar een kind zich ontwikkeld door middel van interactie met andere kinderen, maar ook door het werk van pedagogisch specialisten.  

Hoe ziet de opvang bij Jabadoo Kinderopvang eruit? 

Bij Jabadoo Kinderopvang staan een vertrouwd gevoel en de persoonlijke ontwikkeling van uw kind voorop. Een kinderdagverblijf moet een plek zijn waar uw kind zich lekker voelt, plezier maakt en zichzelf ontwikkeld. Deze ontwikkeling stimuleren wij door de omgeving waarin uw kind zich bevindt uitdagend te maken, dit doen we door de activiteiten aan de belevingswereld van de kinderen aan te passen om zo nieuwsgierigheid bij de kinderen op te wekken. Wij laten kinderen keuzemogelijkheden hebben in de spellen en activiteiten, waarbij ze worden begeleid. Hierdoor ontwikkelen de kinderen zich op een speelse manier. Meer over dit principe leest u hier.  

Soorten kinderopvang 

Jabadoo kinderopvang biedt twee verschillende soorten kinderopvang aan.  

Dagopvang 

De dagopvang van Jabadoo Kinderopvang is iedere dag van 07:15 tot 18:15 geopend. Voor de dagopvang in het kinderdagverblijf scheiden we de kinderen in drie groepen (op basis van leeftijd): 

Baby’s: 8 weken tot ongeveer 18 maanden 

Dreumes: 12 maanden tot ongeveer 2 à 2,5 jaar 

Peuters: 2 tot 4 jaar 

Buitenschoolse opvang 

Naast de reguliere dagopvang doen we bij Jabadoo Kinderopvang ook aan buitenschoolse opvang. U kunt uw kind ‘s ochtends brengen tussen 07:15 en 08:00, wij brengen uw kind daarnaar school en halen hem/haar ook weer op. Ook tijdens de schoolvakanties is de buitenschoolse opvang beschikbaar. Onze buitenschoolse opvang brengt en haalt kinderen van de volgende scholen: 

Kennismaken met Jabadoo Kinderopvang 

Uw kind brengt veel tijd door op het door u gekozen kinderdagverblijf dus is het belangrijk om dit verblijf en de medewerkers te leren kennen. Andersom geldt hetzelfde, wij leren u ook graag iets beter kennen. Om deze reden doen wij voordat u uw kind bij Jabadoo Kinderopvang in kunt schrijven, eerst een uitgebreide rondleiding waarna u de gelegenheid heeft om vragen te stellen en feedback te geven. 

Lees meer

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl