Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen  
Dino 050 5200911
Hoppy 050 5200912
Dreumesgroepen  
Pebbles 050 5200913
Bambam 050 5200914
Peutergroepen  
Betty 050 5200915
Barney 050 5200916
Buitenschoolse opvang  
Flintstones 050 5200917
Rubbles 050 5200917

 

Privacystatement

Wat kost kinderopvang?

Vaak ontvangen wij vragen en is er verwarring over wat kinderopvang nou precies kost. Niet iedereen heeft hier een duidelijk beeld van en helaas heeft kinderopvang een imago van dat het erg duur is. Hieronder leggen wij u uit wat kinderopvang kost, waar deze kosten uit zullen bestaan en vertellen wij u meer over kinderopvangtoeslag.

De kosten van kinderopvang

De kosten van kinderopvang kunnen erg verschillen per gezin en per situatie. In Nederland betaal je ongeveer tussen de €6 en de €9 per uur voor kinderopvang. Op het eerste oog oogt dit erg hoog, waardoor veel ouders kan afschikken. Wat echter vaak vergeten wordt is dat de meeste ouders in Nederland recht hebben op kinderopvangtoeslag. Hoe hoog deze kinderopvangtoeslag is hangt af van veel elementen. Belangrijke factoren die hierin meespelen zijn het gezinsinkomen en het aantal uur dat u kind per maand naar de kinderopvang gaat

Wat kost kinderopvang?

Tarieven en kosten kinderopvang bij Jabadoo Kinderopvang

De tarieven die wij hanteren kunt u vinden in onze tarievenlijst. De prijzen zijn inclusief:

Tarievenlijst 2019

Wil je graag weten wat de netto kosten voor uw kinderopvang/BSO zijn? Gebruik dan onze handige rekentool.

Kosten berekenen

Wat is kinderopvangtoeslag?

Kinderopvang toeslag is een toeslag die je ontvangt van de overheid als u één of zelfs meerdere kinderen heeft dienaar de kinderopvang gaan. Omdat het een toeslag is, betaald u nog wel een gedeelte zelf. Het andere deel wordt door de overheid vergoed. Een kinderopvangtoeslag is te vergelijken met bijvoorbeeld een zorgtoeslag.

Wat wordt er door de kinderopvangtoeslag vergoed?

Zoals hierboven vermeld dekt de kinderopvangtoeslag een groot gedeelte van de kosten. Maar waar bestaat deze vergoeding uit? In 2019 vergoed de kinderopvangtoeslag het volgende:

Het maximale uurtarief dat vergoed zal worden is €8,02 voor een kinderdagverblijf. Voor een BSO (Buitenschoolsopvang) en gastouderopvang gelden andere bedragen. Namelijk respectievelijk €6,89 en €6,15

Het aantal gewerkte contracturen van de minst werkende partner heeft invloed op het aantal uur dat vergoed wordt. Hierbij is van toepassing voort een kinderdagverblijf, een vergoeding voor het gewerkte uren keer 140%, met een max van 230 uren per maand (per kind).

Hoe hoog uw eigen bijdrage is, hangt af van uw inkomen en het aantal kinderen dat u naar de kinderopvang brengt.

Hoeveel kinderopvangtoeslag ontvang ik?

Hoeveel kinderopvangtoeslag u kunt ontvangen hangt af van het inkomen en het aantal kinderen die naar de kinderopvang gaan af. Bij kinderopvangtoeslag geldt: hoe minder je verdient, hoe meer je terugkrijgt. Hoeveel kinderopvangtoeslag ontvang ik? Zie hier de bedragen kinderopvangtoeslag

Kosten kinderopvang

Aanvragen kinderopvangtoeslag

Kinderopvangtoeslag kunt u aanvragen via belastingdienst.nl met uw DigiD. Mocht u hierbij hulp nodig hebben, helpt Jabadoo Kinderopvang u hierbij graag.

Voorwaarden voor kinderopvangtoeslag

Voordat u kinderopvangtoeslag kan aanvragen moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

Jabadoo Kinderopvang

Wij hopen u via deze weg voldoende informatie te hebben gegeven over wat kinderopvang kost en de kinderopvangtoeslag. Mocht u nog vragen hebben, stel die dan gerust. Jabadoo Kinderopvang helpt u graag.

Contact opnemen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

Inloggen Ouders

9,0
klanten vertellen
59 Beoordelingen
zelf beoordelen bekijk beoordelingen

brancheorganisatie

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Jabadoo Kinderopvang Groningen