Tel. 050-5200910

Telefoonnummers groepen

Al onze groepen van de dagopvang en de BSO hebben een rechtstreeks telefoonnummer. Bel gerust als u iets wilt weten over uw kind. Heeft u vragen aan Ermina of Lilian? Bel dan ons kantoornummer: 050 5200910.

Contact

Jabadoo Kinderopvang
Eemsgolaan 11
9727 DW Groningen
info@jabadoo-kinderopvang.nl
050-5200910
K.v.K. 02099457
Sitemap
Babygroepen  
Dino 050 5200911
Hoppy 050 5200912
Dreumesgroepen  
Pebbles 050 5200913
Bambam 050 5200914
Peutergroepen  
Betty 050 5200915
Barney 050 5200916
Buitenschoolse opvang  
Flintstones 050 5200917
Rubbles 050 5200917

 

Privacystatement

Wat kost kinderopvang?

Wij krijgen vaak vragen over de precieze kosten van kinderopvang. Niet iedereen heeft hier een duidelijk beeld van en helaas heeft kinderopvang een erg duur imago. Op deze pagina vindt u wat kinderopvang bij ons kost, waar deze kosten uit bestaan en alles wat u moet weten over kinderopvangtoeslag.

De kosten van kinderopvang

De kosten van kinderopvang verschillen per gezin en per situatie. In Nederland betaalt u ongeveer tussen de €6 en de €9 per uur voor kinderopvang. Op het eerste oog lijkt dit veel. Wat men echter vaak vergeet is dat de meeste ouders in Nederland recht hebben op kinderopvangtoeslag. Hoe hoog deze toeslag is hangt af van verschillende factoren. Belangrijk is het gezinsinkomen en het aantal uur dat uw kind per maand naar de kinderopvang gaat

Wat kost kinderopvang?

Kinderopvang tarieven bij Jabadoo Kinderopvang

De tarieven die wij hanteren kunt u vinden in onze tarievenlijst. De prijzen zijn inclusief:

Tarievenlijst 2019

Wilt u graag weten wat de netto kosten voor uw kinderopvang/BSO zijn? Gebruik dan onze handige rekentool.

Kosten berekenen

Wat is kinderopvangtoeslag?

Kinderopvangtoeslag is een toeslag die u ontvangt van de overheid als u één of meerdere kinderen heeft die naar de kinderopvang gaan. Omdat het een toeslag is, betaalt u nog wel een gedeelte zelf. Het andere deel wordt door de overheid vergoed. Een kinderopvangtoeslag is dus te vergelijken met bijvoorbeeld een zorgtoeslag.

Wat wordt er door de kinderopvangtoeslag vergoed?

Zoals gezegd dekt de kinderopvangtoeslag een groot gedeelte van de kosten. Maar waar bestaat deze vergoeding uit? In 2019 vergoedt de kinderopvangtoeslag het volgende:

Het maximale uurtarief u vergoed krijgt is €8,02 voor een kinderdagverblijf. Voor een BSO (buitenschoolse opvang) en gastouderopvang gelden andere bedragen: respectievelijk €6,89 en €6,15.

Het aantal gewerkte contracturen van de minst werkende partner heeft invloed op het aantal uur dat u vergoed krijgt. Voor 140% van de werkuren van deze partner heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Hierbij geldt een max van 230 uren per maand (per kind).

Hoe hoog uw eigen bijdrage is, hangt af van uw inkomen en het aantal kinderen dat u naar de kinderopvang brengt.

Hoeveel kinderopvangtoeslag ontvang ik?

Hoeveel kinderopvangtoeslag u kunt ontvangen hangt af van het inkomen en het aantal kinderen dat naar de kinderopvang gaat. Hierbij geldt: hoe minder u verdient, hoe meer u terugkrijgt. Hoeveel kinderopvangtoeslag ontvangt u dan precies? De precieze bedragen vindt u via de link hieronder.

Bedragen kinderopvangtoeslag 2019

Kosten kinderopvang

Aanvragen kinderopvangtoeslag

Kinderopvangtoeslag kunt u met uw DigiD aanvragen via belastingdienst.nl. Mocht u hierbij hulp nodig hebben, dan helpen wij u graag.

Voorwaarden voor kinderopvangtoeslag

Voordat u kinderopvangtoeslag kunt aanvragen, moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

Kinderopvang bij Jabadoo

Wij hopen u via deze weg voldoende informatie te hebben gegeven over wat kinderopvang kost en wat kinderopvangtoeslag precies is. Heeft u alsnog vragen? Stel ze dan gerust. Jabadoo helpt u graag!

Contact opnemen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag even wilt kennismaken met onze opvang. Wij nemen graag de tijd om te vertellen waar Jabadoo voor staat.

 

Inschrijven
Rondleiding aanvragen

Lees meer

Jabadoo kinderopvang

Inloggen Ouders

brancheorganisatie

Jabadoo Kinderopvang

Beoordeling door klanten: 9,5 / 10 - 70 beoordelingen

Jabadoo Instagram

✓ Specifieke leeftijdsgroepen ✓ Peuterzwemles ✓ Persoonlijk, transparant en betrokken ✓ Heldere communicatie

Jabadoo kinderopvang
Jabadoo kinderopvang
Jabadoo Kinderopvang Groningen