Logo Jabadoo

Wat te doen in de vakantie met kinderen?  

De zomervakantie is weer begonnen! Een heerlijke tijd, waarin de kinderen even een aantal weekjes vrij zijn. Hoe fijn dit ook is, soms kan het best lastig zijn om de kinderen al die tijd te vermaken. Want wat moet u nu weer verzinnen om te doen? Helemaal als u niet op vakantie gaat, kan het lastig zijn om uw kinderen de hele vakantie te vermaken. Om u een handje te helpen, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet!  

Met de kinderen op stap in de zomervakantie  

Er zijn een hele hoop leuke dingen die u kunt ondernemen met de kinderen in de zomervakantie. Door het hele land zijn er genoeg activiteiten te doen voor kinderen. We hebben een aantal suggesties hieronder op een rijtje gezet voor u!  

Musea 

Er zijn een hele hoop leuke musea waar u uw kind in de zomervakantie mee naar toe kunt nemen. Door het hele land vindt u allerlei verschillende musea. Wat dacht u van het scheepvaartmuseum in Amsterdam? Of bezoek NEMO, ook een hele leuke plek voor kinderen. In Zwolle heb je verder nog Dinoland. Hier is super veel te doen en komen de kinderen in aanraking met meer dan 100 soorten dinosauriërs. Ga na wat de interesses van uw kind zijn en zoek hier een leuk museum bij uit. Een dagje naar een museum staat garant voor een leuk uitje deze zomer!  

pexels pixabay

Pretparken 

Pretparken en dierenparken mogen natuurlijk niet ontbreken op het lijstje. In de zomervakantie op stap met de kinderen? Bezoek met jongere kinderen dan zeker eens Julianatoren in Apeldoorn. De attracties zijn veelal geschikt voor kinderen tot 10 jaar. Hier hebben ook de kleinsten het zeker naar de zin!  

Daarnaast kunt u ook een dagje in de zomervakantie naar een dierenpark. In het hele land zijn er genoeg mooie dierenparken te vinden. Uw kinderen zullen hun ogen uitkijken!  pexels scott webb

Lokale activiteiten 

Vaak worden er in de omgeving in de zomervakantie voor kinderen veel leuke activiteiten georganiseerd. Kijk dus ook eens lokaal! Via de gemeente of andere lokale instanties kunt u vaak informatie verkrijgen over leuke uitjes deze zomer. Om wat met de kinderen in de vakantie te doen, hoeft u niet ver van huis te gaan!  

pexels lukas

Ga thuis aan de slag!  

Dat sluit ook aan op onze volgende tip! Thuis is er ook genoeg leuks te doen. Is het minder lekker weer? Organiseer een filmmiddag bij u thuis. Of ga een middagje knutselen. Een andere leuke activiteit is om wat lekkers te bakken met de kinderen. Ook thuis is er genoeg te doen in de vakantie voor de kinderen!  

pexels krukov

Kinderopvang in de zomer 

Bent u niet de hele vakantie vrij? De kinderopvang is in de zomer vaak ook geopend! Vaak worden er in de zomer veel activiteiten georganiseerd, om het voor de kinderen nog leuker te maken. Daarnaast vinden kinderen het vaak ook in de zomer gezellig om met andere kinderen te spelen op de opvang.  

 

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl