Logo Jabadoo

Jabadoo: Het leukste kinderdagverblijf van Groningen

In het mooie Groningen, gelegen aan de ring bij Hoogkerk, vindt u de leukste kinderopvang voor uw kind. Uw kind krijgt bij ons de kans zich te ontwikkelen, vriendjes te maken en plezier te hebben. Onder toeziend oog van onze professionele medewerkers heeft uw kind bij ons kinderdagverblijf gegarandeerd een leuke tijd.

                                                                                                                                                                                                            

Rondleiding aanvragen arrow  Bekijk dagopvang arrow

Kinderopvang Groningen: Jabadoo biedt uw kind een liefdevolle en vertrouwde opvang

Kinderen ontwikkelen zich razendsnel. Goede begeleiding en goede kinderopvang is daarom erg belangrijk. Uw zoon of dochter krijgt bij Jabadoo kinderopvang in Groningen de mogelijkheid zich optimaal te ontwikkelen. In ons kinderdagverblijf is er genoeg ruimte om samen met leeftijdsgenootjes te spelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. In een huiselijke sfeer stimuleren we de natuurlijke nieuwsgierigheid en geven uw kind individuele aandacht. Hierbij staat liefde, respect voor elkaar en veiligheid natuurlijk voorop.

 

LEES MEER arrow

 

kinderen goed voorbereid voor school

Kinderen goed voorbereid voor school

Op onze kinderdagopvang worden alle kinderen op leeftijd ingedeeld in groepen. Zo kan iedereen zich op zijn of haar eigen niveau ontwikkelen en leren wij de kinderen met andere kinderen om te gaan.

dagjes

Organiseren van dagjes uit

Bij de BSO organiseren we tijdens de schoolvakanties verschillende uitjes buiten de deur. Zoals het Dinopark, de bioscoop of Ballorig.

Home

Kleinschalig en korte lijnen

Wij werken in kleine teams waardoor de lijnen altijd kort zijn, dat is wel zo prettig.

vlakbij ringweg

Vlakbij de ringweg

Ons kinderdagverblijf bevindt zich vlakbij de ringweg van Groningen waardoor wij makkelijk bereikbaar zijn.

goed georganiseerd

Goed georganiseerd

De overdrachten zijn uitgebreid, we houden van persoonlijk contact met ouders en werken volgens een helder pedagogisch beleid.

group

Peuterzwemles

Jabadoo kinderopvang is de enige kinderopvang in Noord Nederland die kosteloos peuterzwemles aanbiedt om kinderen watervrij te maken. Op vrijdagochtend gaan we in kleine groepjes naar het zwembad in Oostwold.

De pedagogische visie van ons kinderdagverblijf in Groningen 

Wij van Jabadoo Kinderopvang Groningen werken met minimaal twee pedagogisch medewerkers per groep. Onze pedagogisch medewerkers blijven vakkundig door middel van doorlopende scholing en coaching. Elke groep in ons kinderdagverblijf in Groningen wordt de hele dag begeleid door dezelfde medewerkers, aangezien we de kinderen zoveel mogelijk vaste gezichten willen bieden. De ervaring leert dat kinderen dit veelal als prettig ervaren, daarnaast krijgt ieder kind een eigen mentor toegewezen.  

Bij Jabadoo Kinderopvang Groningen werken we aan de hand van TINK (Taal- en interactievaardigheden in de kinderopvang). Dit is een principe waarbij u kind wordt gestimuleerd om zich optimaal te ontwikkelen. De doelstelling is om uw kind te voorzien van zelfvertrouwen, een emotioneel vrije basis en een gezonde nieuwsgierigheid naar de wereld om hem of haar heen. In de praktijk betekent dit dat spellen en/of activiteiten worden voorzien van keuzemogelijkheden en dat we uw kind hierbij begeleiden. Ook positief corrigeren speelt hierbij een grote rol. De dagindeling van onze opvang kent iedere dag dezelfde structuur, zodat de kinderen weten wat ze kunnen verwachten en zich hierdoor veilig en op hun gemak voelen. 

LEES MEER arrow

Communicatie met u als ouder 

Wij snappen dat u als ouder zoveel mogelijk op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen van uw kind en hoe hij/zij zich gedraagt op ons kinderdagverblijf in Groningen. Hiervoor krijgt ieder kind van 0 tot 4 jaar een eigen kinderdagboekje. In dit boekje worden de onderdelen en relevante zaken van de dag van uw kind beschreven. Daarnaast vertelt de pedagogisch medewerker u altijd hoe de dag van uw kind was wanneer u hem of haar komt ophalen. Drie keer per jaar vult de mentor een ontwikkelingsformulier in, welke tijdens een 10-minutengesprek kan worden toegelicht. Verder doen we bij onze kinderopvang in Groningen nog meer om u als ouder op de hoogte te houden zoals een maandelijkse nieuwsbrief en ouderavonden. 

LEES MEER arrow

Waarom kiest u voor onze kinderopvang in Groningen?

Wanneer uw kind naar de basisschool mag, is het zowel voor u als uw kind fijn als hij of zij daar op voorbereid is. Jabadoo kinderopvang legt voor de basisschool een goede basis. Bij Jabadoo kinderopvang in Groningen leren wij de kinderen met andere kinderen om te gaan. Daarnaast organiseren wij leuke dagjes uit. Wij werken in kleine teams waardoor de lijnen altijd kort zijn, dat is wel zo prettig. Ons kinderdagverblijf bevindt zich vlakbij de ringweg van Groningen waardoor wij makkelijk bereikbaar zijn.

Informatie COVID-19

Jabadoo kinderopvang is open en past alle maatregelen die vanuit de branchevereniging kinderopvang geadviseerd worden toe. We denken steeds na over het veiligheids- en gezondheidsbeleid in relatie tot COVID-19. We hebben een helder protocol geschreven om verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen en om ouders inzicht te geven in wanneer je hier wel of niet met je kind mag komen. Het protocol houden we steeds up-to-date zodat ouders goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. In ons ruime en goed geventileerde pand zijn we in staat om, binnen de landelijk geldende maatregelen, op een veilige manier rondleidingen te kunnen geven.

 

LEES MEER arrow

Waarvoor kan uw kind terecht bij ons kinderdagverblijf?

Dagopvang 

Op onze kinderdagopvang werken wij ontwikkelingsgericht. Daarom worden alle kinderen op leeftijd ingedeeld in groepen. Zo kan iedereen zich op zijn of haar eigen niveau ontwikkelen. Lees hieronder meer over onze dagopvang.

Dagopvang arrow

Buitenschoolse opvang

Zit uw kind op een van de volgende scholen: De Ploeg, Anne Frankschool, De Rehoboth, OBS Ter Borch of De Rietzanger? Dan kan uw kind bij ons direct vanuit school gezellig “ thuis” komen. Wij halen of brengen uw kind dan in onze eigen bussen. Lees hieronder meer over deze soort van opvang.

Buitenschoolse opvang arrow

Peuterzwemles

Jabadoo is de enige kinderopvang in Noord Nederland die kosteloos peuterzwemles aanbiedt. Op vrijdagochtend gaan we in kleine groepjes naar het zwembad in Oostwold. In loop van tijd zullen zij een officiële puppy zwemdiploma behalen. Lees hieronder meer over de peuterzwemlessen.

Peuterzwemles arrow

Kom eens langs en maak kennis met het leukste kinderdagverblijf van Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt kennis maken met ons team en ons kinderdagverblijf in Groningen wilt zien. Maak gerust eens een afspraak met ons om rond te kijken bij onze kinderopvang. Tijdens deze afspraak krijgt u van ons een rondleiding en bespreken we waar Jabadoo voor staat. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende rondleiding aan.

RONDLEIDING AANVRAGEN arrow

Hele fijne kinderopvang!

Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

--  Vera, Groningen

Een rustige en liefdevolle omgeving

Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

--  Marieke, Groningen

Deskunding, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjes

Wij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden d.m.v. van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

--  Anne, Eelderwolde

 
 
 
Mail: jabadoo@wijzienjou.nl
home

Wanneer kan uw kind terecht bij Jabadoo kinderopvang?

Bij ons kinderdagverblijf heeft uw kind gegarandeerd een leuke tijd. Uw kind is welkom van maandag tot en met vrijdag, gedurende 52 weken per jaar (m.u.v. officiële feestdagen) bij ons kinderdagverblijf in Groningen. Onze kinderopvang is dagelijks geopend van 7:15 uur tot 18:15 uur. Bekijk hier de opvangvormen van kinderopvang Jabadoo in Groningen.

LEES MEER arrow